Παρουσίαση AZBox Elite

:grinning-smiley-043Και ένα τελευταίο που ξέχασα θα πρέπει να λυθεί άμεσα και το πρόβλημα με την συνεργασία με άλλες συνδρομιτικές κάρτες(π.χ nova) χωρίς την χρήση σε μοντούλες μια και δεν είναι όλοι διαθετιμένει να στραφούν και σε αγορά μοντούλας μια και πολοί δορυφορικοί δέκτες σήμερα δεν χρειάζονται αυτές για να συνεργαστούν με συνδρομητικές κάρτες.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

alex t ξεχασες στο edit που εγραψες για το δεκτη για τα προβληματα που παραμενουν απο τις αναβαθμισεις και το προβλημα ((που δεν μπορεις να μετακινησης τα καναλια ενδιαμεσα στην λιστα για να μπουν σε σειρα.Η λεξη μετακινηση εμφανιζεται γκριζα με αποτελεσμα την μη εντολη μετακινησης)).
Παύλο, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα σε μένα. Η μετακίνηση των καναλιών γίνεται κανονικά.

εισαι σιγουρος για την μετακινηση?εμενα ειναι γκριζα η λεξη και δεν παιρνει εντολη.μιλαμε παντα για το edit οπως ανοιγει το πινακακι.-bye-

εισαι σιγουρος για την μετακινηση?εμενα ειναι γκριζα η λεξη και δεν παιρνει εντολη.μιλαμε παντα για το edit οπως ανοιγει το πινακακι.-bye-
:slapface:Ναι και σε μενα το κανη :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Προς κατόχους Azbox:

Παίδες, αρκετό καιρό συζητάμε διάφορα θέματα για τους δέκτες Elite και Premium.
Μέχρι σήμερα όμως κανένας από εσάς δεν κατέθεσε την άποψη του σχετικά.
Τι γνώμη έχετε για τον δέκτη συνολικά?
Θα παρακαλούσα όσοι απαντήσετε να αιτιολογήσετε την άποψη σας.
:grandpa::grandpa:ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ UPSCALING :BXVZCBXZ6:

:grandpa::grandpa:ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ UPSCALING :BXVZCBXZ6:
Παιδιά να ρωτησω αν ακουγεται (γιατι για να υπαρχει ήδη δε νομιζω) τιποτα σχετικα με καποιο plugin σαν το autoresolution του dreambox;
Αυτο νομίζω θα περιοριζε πολύ την "γκρίνια" για τον δεκτη που σε αυτο το σημειο κυριως εντοπίζεται.
Ο δεκτης ειναι καινουριος και πιστευω οτι εχει μελλον. Μην ξεχνάμε αλλωστε οτι και και ο dreambox για να γινει μηχανακι της προκοπης περασε ενας χρονος (και ακομα βελτιωνεται...)!
Ο δεκτης έχει ήδη μπει στα υποψιν, προς μελετη... Αυτο το 4:2:2 ειναι μεγαλος πειρασμος...

Παιδιά να ρωτησω αν ακουγεται (γιατι για να υπαρχει ήδη δε νομιζω) τιποτα σχετικα με καποιο plugin σαν το autoresolution του dreambox;
Αυτο νομίζω θα περιοριζε πολύ την "γκρίνια" για τον δεκτη που σε αυτο το σημειο κυριως εντοπίζεται.
Ο δεκτης ειναι καινουριος και πιστευω οτι εχει μελλον. Μην ξεχνάμε αλλωστε οτι και και ο dreambox για να γινει μηχανακι της προκοπης περασε ενας χρονος (και ακομα βελτιωνεται...)!
Ο δεκτης έχει ήδη μπει στα υποψιν, προς μελετη... Αυτο το 4:2:2 ειναι μεγαλος πειρασμος...

Παντως δεν εχει blind scan και ετσι δεν μπορεις να ψαξεις εσυ και πρεπει να περιμενεις αλλους να δωσουν τη συχνοτητα.

αρα optex αφου και σε εσενα δεν δουλευει η μετακινηση ειναι προβλημα απο δεκτη σε δεκτη.
Παίδες το πρόβλημα όντως υπάρχει, αλλά εγώ δεν το είχα προσέξει. Αντίθετα λειτουργεί η μετακίνηση στις λίστες αγαπημένων και εκεί τη χρησιμοποίησα για την τακτοποίηση των καναλιών.
Συνεπώς είναι ανενεργή η μετακίνηση καναλιών στη γενική λίστα και στη λίστα των δορυφόρων. Λειτουργεί κανονικά σε όλες τις λίστες αγαπημένων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Οχι, δεν υπάρχει κάτι ανάλογο. Στο τομέα αυτό θέλει δουλειά για να μπορεί να σταθεί καλά και ως media player.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Παντως δεν εχει blind scan και ετσι δεν μπορεις να ψαξεις εσυ και πρεπει να περιμενεις αλλους να δωσουν τη συχνοτητα.
Το blind scan δεν ξέρω κατά πόσο είναι λειτουργικό στον τομέα των feeds. Εχω διαβάσει ότι αργεί πολύ η σάρωση του δορυφόρου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Το blind scan δεν ξέρω κατά πόσο είναι λειτουργικό στον τομέα των feeds. Εχω διαβάσει ότι αργεί πολύ η σάρωση του δορυφόρου.

Επειδη εγω ψαχνω συχνα στον TM 5300 και στον Darkbox sd,βαζω επιλογη στο symbol rate μεχρι 10000-13500 kαι τις 2 πολωσεις και κανουν γυρω στα 15 λεπτα.

Καλησπερα παιδια...Αξιζει να εχω την αναβαθμιση 1868 η να βαλω την προηγουμενη της?
Περίμενε μέχρι την Τρίτη να περάσεις τη νέα αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει..

μεχρι τον ιουνιο που θα βγει και καλα η οριτζιναλ ολα θα τα δουμε:BXVZCBXZ6:

Και αυτη που θα μπει beta filmware θα ειναι?

καλα ειναι και τα beta δεν λες που γινετε και καμια προσπαθεια:flipout:
περιμενω τις εντυπωσεις σου :stupido2:

Έχει βάλει κανείς σκληρό με ext3 format?

θα παίζει και θα γράφει όλα τα αρχεία ασχέτως μεγέθους?

Πως κανεις τον σληρο με ext3 format?