Παρουσίαση AZBox Elite

OK αυτη ειναι καποιος σε ενα forum την ανεβασε για καινουρια
γραψε ακυρο rocker σορυ

[Firmware] 0.9.2032

MEDIA PLAYER - GENERAL
Support play from long url like: \\pc\\audio\3 doors down - away from the sun\3 doors down - away from the sun - 01 - when i'm gone.mp3

JUKEBOX - AUDIO PLAYER
Increase covers size at audio-player and support jpg or bmp covers at folders
Support m3u - winamp playlist
Fixed some bad display (show only half picture) showing correct picture/poster from mp3 file (id3 tag)
playing mp3 file (and i think all media contents) from long url is no possible example \\pc\\audio\3 doors down - away from the sun\3 doors down - away from the sun - 01 - when i'm gone.mp3

RECORDING
Some fixes relating recording at HD channels
Fix but that sometimes make impossible play contents after recording

HD CHANNELS BUFFERING
Increase HD channels buffering for PLATAFORMA HD at 9e

SATELLITE TUNER SCAN
keep previous positions stored at rotor (diseqc1.2)
fixed bug of store positions at diseqc 1.2 mode, if position number is higher than 46 (box not send valid diseqc command to positioner)

AUDIO/VIDEO SETTING
Added options panscan and pilarbox at display format

PHOTO VIEWER
add zoom and rotate effect to slideshow

IPTV
added - streaming (multicasting) client which can receive and play a/v content from vlc format. you can add ip channel on tv channel at setting (be careful! at moment only mpeg2ts system is supported)

OPENXCAS
at camd setup - multicas - we change "camd script editor" to "smartcard interface"
added option "waiting time" at openxcas config, use 'wait=digit', where digit is second on the openxcas.conf, this is useful if you are running 2 or more daemons

--------------------------------- SOME CONSIDERATIONS:---------------------------------------------
1) We have planned with this release launch fixes for RGB, 4.2.2. HD contents, HE-AAC audio, however for this we need switch completely SIGMA driver, at moment we need some more time to test this new driver carefully.
We are very hard to make it work correctly on next days.
2) TWIN TUNER DVB-S2, during last days we have seen a lot of bad information on web about twin tuner support. Azbox can PLENITY support two DVB-S2 tuners at same time. However we are rush to make receiver working more stable, recording and timeshift and PVR perfect working before finishing implementing DVB-S2 twin tuner.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟ εδώ

καλημερα κι απο μενα, μπηκα στην οικογενεια με ενα premium, διαβασα ολες τις σελιδες αλλα επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη βαδιζω στα τυφλα.
Τη βοηθεια σας, που θα μπορουσα να βρω πληροφοριες και οδηγιες για εμενα το στραβαδι που πρωτοασχολειται με linux!!!

Ξεκίνα από το manual, θα σου λύσει πολλές απορίες.
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?

Η διαδικασία αναβάθμισης περιγράφεται σε προηγούμενα μηνύματα.

Καλημερα παιδια...Δυστυχως για μια ακομη φορα και αυτη η εκδοση δεν βλεπει υποτιτλους .srt οπως και ελληνικο EPG...Ας δει και καποιος αλλος που εχει azbox elite HD αν υσχυουν και σε αυτον τα ιδια..
Ευχαριστω.

την αναβαθμιση την εκανα επιτυχως ( usb) και ψαχνω να μορφωθω για τα ¨υπόλοιπα¨ μιας και ειχα συνηθισει απο το technomate και την ευκολια της usb.
Τωρα στα θρανια παλι με σσσκαμ μμμμκαμ και αντε να βγαλω ακρη, αν και κατι μου λεει οτι βασιζεται στη λογικη των τορεντιων, παρε δωσε δηλαδη.

Καλημερα στην παρεα!!!
Μπορει καποιος να μου πει πως σε μια matroska βαζουμε υποτιτλους και με πιο προγραμμα?{δοκιμασα το Mkvmerge αλλα ενω μου λεει οτι το κανει ο δεκτης δεν το παιζει καθολου...ενω απο το pc το παιζει το αρχειο κανονικα με τους υποτιτλους!?!?!?!........Υπαρχει η δυνατοτητα να βρουμε καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια {Ενσωματωση υποτιτλων σε MKV αρχειο.}
Ευχαριστω.

Το mkvmerge κάνει μια χαρά τη δουλειά του.
Δε γνωρίζω πως κάνεις τη διαδικασία αλλά σε μένα λειτούργησε έτσι:

Στην πρώτη κάρτα input files προσθέτεις την ταινία και τους υπότιτλους
Παρακάτω στα tracks, κλικάρεις πάνω στους υπότιτλους και επιλέγεις στα Language ως γλώσσα τα ελληνικά (greek).
Επιλέξεις θέση προορισμού (Output filename) του εξαγόμενου αρχείου
και πατάς start muxing.

Attachments

• New_2.jpg
    New_2.jpg
    90.3 KB · Views: 24
Ευχαριστω!!!Θα το προσπαθησω ...Εγω εκανα τα παραπανω που αναφερες απλα στην καρτελα General track options δεν εβαλα Greek...Για να δουμε...:computer:

Alex οταν κανεις το αρχειο σου βγαζει οτι ειναι .mkv αρχειο γιατι σε μενα μου το λεει εκει που λεει τυπος αρχειου χανεται το mkv και γραφει "αρχειο"
τι κανω λαθος?
Ευχαριστω.

Alex οταν κανεις το αρχειο σου βγαζει οτι ειναι .mkv αρχειο γιατι σε μενα μου το λεει εκει που λεει τυπος αρχειου χανεται το mkv και γραφει "αρχειο"
τι κανω λαθος?
Ευχαριστω.

δεξι κλικ πανω στο αρχειο rename και αλλαξε την καταληξη απο mks σε mkv

Ευχαριστω μολις ελεισα ενα προβλημα που με ταλαιπωρουσε απκετο καιρο....και Επιτελους εγινε .mkv to arxeio
Σας ευχαριστω σε ολους για τα φωτα σας!!!Επιτελους λυθηκε ο γριφος..:blush:

Ευχαριστω μολις ελεισα ενα προβλημα που με ταλαιπωρουσε απκετο καιρο....και Επιτελους εγινε .mkv to arxeio
Σας ευχαριστω σε ολους για τα φωτα σας!!!Επιτελους λυθηκε ο γριφος..:blush:
στο ειχα ξαναπει πρην πολλα ποστ αλλα μαλλον δεν προσεξες

Καλημερα στην πρωινη φρουρα!!!!Προς εκπληξη μου ειδα οτι ο συγκεκριμενο αρχειο μολις το μετονομασα σε .mkv μεταμωρφωθηκε σε matroska file μπορω να πω οτι βιαστηκα να ενθουσιαστω νομιζωντας οτι η δουλεια μου προφανως εγινε...δεν μπορω να πω, κατα μια ενοια εγινε μα οχι ολοκληρωτικα...που θα πει,οταν βαζω να παιξει το πλεον ετοιμο mkv αρχειο ενω το παιζει αριστα δεν μου βγαζει τους πολυποθητους υποτιτλους...εκανα αυτα που μου ειπατε οπως μου τα ειπατε χωρις παραλαγες μα οι υποτιτλοι που8ενα....Στην καρτελλα format specific options και συγκεκριμενα στο subtitle charset συμπληρωνω κατι η το αφηνω ετσι?Μηπως υπαρχει κατι αλλο να βαλω στις ρυθμισεις για να μου τους βγαζει και δεν το εχω βαλει,γιατι στο αρχεο στις ιδιοτητες μου γραφει:
type subtitle
codec SRT/UTF8
title S:[greek]
Language Ελληνικη.
Στο δικο σας mkv αρχειο που σας τους βγαζει κανονικα τι σας γραφει στις ιδιοτητες του αρχειου?
Ευχαριστω.

Μετεφερα ενα mkv στον δεκτη μετα απο πολλα τεστ και διαπιστωσα οτι οταν το βαζω να παιξει βγαζει τους υποτιτλους αλλα η εκονα πουθενα (μαυρα τα παντα και οι υποτιτλοι σταθερα εκει) ...Γιατι γινετε αυτο? οφειλεται σε ρυθμισεις αποκλιστικα στον δεκτη? πρεπει να αλλαξω κατι? Αν ναι ,στις ρυθμισεις του δεκτη στην καρτελα AUDIO VIDEO τι βαζω για να μου δειχει εικονα?
η οφειλεται αποκλειστικα στο mkvmerge ισως καποια ρυθμιση που δεν ξερω!?!?!?!
Σορυ που μονοπολω καμια φορα την κατευθυνση της κουβεντας με δικα μου προβληματα γιατι απο οτι ????βλεπω???? ειμαι ο μοναδικος στον τομεα αυτο..Εδω γελαμε η κλαιμε?

Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις!
Μετά την αναβάθμιση δεν δοκίμασα αναπαραγωγή .mkv
(θα μπορέσω να κάνω δοκιμές αύριο)