Παρουσίαση AZBox Elite

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Δηλαδή έχει βασικές ελλείψεις ακόμα;
Υπάρχουν πολλά DVB-S2 HD;
Τι εννοείς με βασικές ελλείψεις? Ο δέκτης είναι σήμερα σε καλό δρόμο.

- Οτι αφορά το DVB-S2 HD και αφορά μόνο τα feeds, είναι θέμα χρόνου να τακτοποιηθεί. Αλλωστε αυτού του είδους οι μεταδόσεις είναι σπάνιες.

:FSGSFGS4:Τελικά υπάρχει το tuner DVB-T ? Και πο μπορούμε να το προμηθευτούμε ? Οχι σίγουρα από την Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει. Και ένα τελευταίο η AZBOX είναι τελικά Πορτογαλική εταιρεία ή Κορεάτικη? Λειτουργεί ακόμα η εταιρεία ή έκλεισε?:FSGSFGS4:

Το tuner υπάρχει.
http://www.impex-sat.de/index.php?a...&id=433&sid=3e3c8ab427bb07d64be6afaf49784232#

Σύμφωνα με ελληνικό site o Premium πωλείται ως combo με DVB-S2 & DVB-T Tuner.

Η εταιρία είναι πορτογαλική και δεν έχω ακούσει καμία φήμη για αυτό που αναφέρεις. Που ενημερώθηκες ότι έκλεισε?

Alex το tuner ειναι λογικα και για τα δυο μοντελα ε.... στην Ελλαδα δεν υπαρχει??
Λες να ειμαι ευχαριστημενος απο τον δεκτη κατα την γνωμη σου αξιζει λες να προχωρισω στην αγορα του δηλαδη θελω ενα μηχανιμα το οποιο να καλυπτη τις καποιες ατελιες του 800αρη δηλ. CI για Diablo/T-REX tuner για τα επειγια στο μελλον (δεν με ενδιαφερει αυτο για το zap που ανεφερες αλλα καλα εκανες και το πες!!!)λιγο γαργαλιαρικος για να ασχολουμαστε!Και πανω απ' ολα PVR εστω ready!(γιατι απο τα δικα μας στο μελλον θελω να γραφω κιολας)
Εκτος απο τον az υπαρχει κατι αλλο παρομοιο κοντα στην ιδια τιμη!!!
Και παλι Ευχαριστω!!-bye-

Ειδικά ο Elite είναι άριστος στη σχέση τιμής/απόδοσης. Προσφέρει περισσότερα από κάθε άλλο δέκτη της κατηγορίας του και θα μπορούσε άνετα να κοστίζει 100 περισσότερα.
Τα εξτρα tuner είναι θέμα χρόνου να κάνουν την εμφάνιση τους και στην Ελλάδα.
Η Diablo δεν θα λειτουργήσει για την ώρα.

Είναι καθαρά προσωπική σου απόφαση το ποιον δέκτη θα επιλέξεις εκτιμώντας τα υπέρ και τα κατά και σίγουρα την τιμή.

Το Ελληνικό epg πως δουλεύει ?
η εικόνα στα sd... δεν είναι τόσο καλή...
το ενσωματωμένο cam πως ενεργοποιείται να το βλέπω στο menu του δέκτη?

Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

Το Ελληνικό epg πως δουλεύει ?
Απλά δεν έχει ελληνικό EPG!
η εικόνα στα sd... δεν είναι τόσο καλή...
Με την τελευταία έκδοση λογισμικού βελτιώθηκε σημαντικά και είναι πλέον καλή.
Αυτό δεν το πέτυχα ακόμα, αλλά με το Mgcamd + NewCS δουλεύει και παίζει την Viaccess κάρτα που δοκίμασα.

Καλημερα παιδια !Βαζοντας τις απανωτες αναβαθμισεις την μια μετα την αλλη ειναι λογικο να μετακινουνται οι μοιρες στα usals?????Mε την μια αναβαθμιση π.χ ειναι στις 20.0 μοιρες και στισ 40 μοιρες αντοιστιχα και με την προσθηκη της επομενης γινεται 19.5 & 40.0 αντοιστοιχα...Αυτο δεν πρεπει να ειναι σταθερο η αλλαζει με καθε αναβαθμιση?Συμβαινει σε καποιον παρομοια κατασταση η ειμαι ο μοναδικος με το προνομιο αυτο!?!?!?!
Ευχαριστω.:)

Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

Αυτό δεν το πέτυχα ακόμα, αλλά με το Mgcamd + NewCS δουλεύει και παίζει την Viaccess κάρτα που δοκίμασα.
στο τελευταίο δορυφορικά νέα δείχνει το μενού του δέκτη με την ένδειξη slot information και απο κάτω γράφει κατά σειρά
card id:irdeto
card status:inserted
card nation:grc
card version:5.4

ok!!!Τα καταφερα !!!Το λαθος μου ηταν οτι στο γεωγραφικο πλατος εβαζα 40 μοιρες ενω το σωστο ηταν 41 μοιρες ..Λυθηκε ενας γριφος ακομα που φυσικα ηταν απο λαθος δικο μου.......μια ερωτηση..σε feeds συχνοτητες πως καταλαβαινω οτι η ληψη ειναι 4:2.2
Ευχαριστω.

Καλημερα.Καποιος μπορει να μου δωσει εναν οδηγο πως 8α ψαξω καναλια μεσω diseck 1.2 γιατι με usals δεν λινετε το προβλημα μου....
Ευχαριστω.

Αναφέρεται στα στοιχεία εκπομπής.

π.χ.
Eutelsat W3A (7.0°E)
Fréquence: 11044 - Pol: V - SR: 6666 - FEC: 7/8
Catégorie: Divertissement
Transmis en: MPEG-2 4:2:2
Infos: The daily show

Καποιος μπορει να μου δωσει εναν οδηγο πως 8α ψαξω καναλια μεσω diseck 1.2 γιατι με usals δεν λινετε το προβλημα μου....δεκτης AZBOX ELITE HD
Ευχαριστω.:)

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Το tuner υπάρχει.
http://www.impex-sat.de/index.php?a...&id=433&sid=3e3c8ab427bb07d64be6afaf49784232#

Σύμφωνα με ελληνικό site o Premium πωλείται ως combo με DVB-S2 & DVB-T Tuner.

Η εταιρία είναι πορτογαλική και δεν έχω ακούσει καμία φήμη για αυτό που αναφέρεις. Που ενημερώθηκες ότι έκλεισε?
:grinning-smiley-043Φίλε μου θέλω να μου απαντήσεις την εξής ερώτηση? Ποιός είναι ο επίσημος αντιπρώσωπος τελικά? Η trenix στην Κατερίνη ή Οι Αφοι Καλέμη? Φυσικά δεν θέλω να μου απαντήσεις σε αυτό αλλά στο γεγονός ότι θέλω να τον αγοράσω και κολλάω στο γεγονός ότι δεν υπάρχει το tuner ετοιμοπαράδοτο και δεν υποστηρίζει ακόμα τους Ελληνικούς υπότιτλους. Και τα δύο είναι σημαντικά για εμένα.Το θέμα είναι όμως ότι δεν με διαβεβαιόνουν αν θα έρθουν στο άμεσο μέλλον. Τι να κάνω να τον πάρω? Και αν δεν έρθουν αυτά ποτέ την στιγμή που αναγράφονται στα χαρακτηριστικά του μηχανήματος πως μπορώ να καλυφτώ και να εξασφαλιστώ εγώ?:grinning-smiley-043

Xαμος !!!

Attachments

• 01072009243.jpg
    01072009243.jpg
    37 KB · Views: 39
  • 01072009244.jpg
    01072009244.jpg
    46.8 KB · Views: 34
  • P7030005.JPG
    P7030005.JPG
    21.4 KB · Views: 40
  • P7030007.JPG
    P7030007.JPG
    21.8 KB · Views: 35
Oι Azbox Elite και Premium είναι ουσιαστικά προιόντα της Κορεατικής CelrunTV που ειδικεύεται στην κατασκευή IPTV δεκτών και λύσεων IPTV τηλεόρασης. Η Opensat διαθέτει στην αγορά 2 από τους δέκτες της CelrunTV με το brand name Azbox Elite και Premium. O Azbox Elite είναι ίδιος με τον Celrun TD920H. Μπορείτε να το δείτε και εδώ http://www.celruntv.com/stb_01.html

Last edited:
Oι Azbox Elite και Premium είναι ουσιαστικά προιόντα της Κορεατικής CelrunTV που ειδικεύεται στην κατασκευή IPTV δεκτών και λύσεων IPTV τηλεόρασης. Η Opensat διαθέτει στην αγορά 2 από τους δέκτες της CelrunTV με το brand name Azbox Elite και Premium. O Azbox Elite είναι ίδιος με τον Celrun TD920H. Μπορείτε να το δείτε και εδώ http://www.celruntv.com/stb_01.html

Λιγοι τα ξερουν αυτα.Με τρομαζεις.