Παρουσίαση AZBox Elite

Ναι του MultiCas ....Αν βρω key για το συγκεκριμενο πακετο τα βαζω χειροκοινητα
μεσω του multiCas...δοκιμασα καποια αλλα δεν εγινε η δουλεια μου ...δεν ανοιξε τιποτα....Αν ειναι δυνατον να μου ελεγες απο πια σελιδα τα κατεβαζεις.
ευχαριστω.

και γω το ιδιο πραμα παλευω στον premium αλλα χωρις αποτελεσμα....

χειρικινητα εχεις προσπαθισει απο τον δεκτη γιατι δεν τον εχω για να μπορουσα να τεσταρω
σου βγαινει καποιο menu για keys?

Εκεινο που μου ειχες δωσει ειχε δουλεψει για 3 βδομαδες ...μετα μου κλειδωσαν

σοβαρα ρε φιλε αν θυμαμαμαι καλα ενα bin σου ειχα δωσει αν θυμασαι οτι ειναι αυτο τωρα εχει αλλαξει σιγουρα
θα σου βρω αλλο

rocker, κάνεις τα εύκολα, δύσκολα.
κατέβασε Online (μέσω openxcas) το Mgcamd 1.31

Δώσε στο google "upload center" και θα σου εμφανίσει πολλά.
Kατέβασε το πιο πρόσφατο "dreambox keys" αποσυμπίεσε και πέρασε το περιεχόμενο με ftp στον φάκελο mgcamd.
Αυτά..

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

rocker, κάνεις τα εύκολα, δύσκολα.
κατέβασε Online (μέσω openxcas) το Mgcamd 1.31

Δώσε στο google "upload center" και θα σου εμφανίσει πολλά.
Kατέβασε το πιο πρόσφατο "dreambox keys" αποσυμπίεσε και πέρασε το περιεχόμενο με ftp στον φάκελο mgcamd.
Αυτά..

το Mgcamd 1.32 εχω θα το δοκιμασω αυτο με το google που ειπες .

το θεμα καλο ειναι να γινετε απο τα ατομα που εχουν τον δεκτη
επισις οσοι δεν τον εχουν καλο ειναι να βοηθανε οπως θελουν αλλα οχι με αλλα Ling
οι πληροφοριες ειναι σκορπια σε ολο το δικτυο αλλα για το θεμα της πραξης ειμαστε εδω
μπορουνε να γινοντε ερωτησεις αποριες οτι αλλο θελετε πανω στον δεκτη αυτο
εγω δεν τον εχω πραγματικα αμα τον ειχα θα προσπαθουσα βοηθησω του κατοχους του

Φίλε el_el όλα θα γίνουν, απλά χρειάζεται λίγη υπομονή. Σε λίγες μέρες θα έχουμε cccam όπως διαβεβαιώνουν οι developers.
Η κατάσταση μου θυμίζει πρώιμες εποχές dreambox 7000. Όλοι ήμασταν στο σκοτάδι και ψαχνόμασταν. Μετά ψιλομάθαμε κάποια πράγματα από linux και το παλεύαμε και στο τέλος βγήκαν εργαλεία που τα έκαναν όλα και αράξαμε.

Παιδιά ο συγκεκριμένος δέκτης έχει και πρόγραμμα για torrent; Πόσο εύκολο είναι να εγκαταστήσεις νέα προγράμματα, πχ κανα emesene για msn; Κλασικά από πηγαίο κώδικα ή έχει repositories;

ναι, καπου πηρε το ματι μου για εγκατασταση, torrent plug-in for azbox hd, ψαχνοντας στο διαδυκτιο

Last edited:
Έχω έναν hivion 9191 στον οποίο βλέπω nova μέσω μιας κάρτας που έχει πάνω ένα ethernet input. Το έχει εγκαταστήσει τεχνικός για να μπορώ να δω nova και στο σαλόνι (υπάρχει ήδη στο υπνοδωμάτιο). Αυτή η κάρτα, μπορεί να μου πει κάποιος υπεύθυνα αν θα μπαίνει στο azbox, αν θα μπορέσω να δω nova χωρίς δυσκολίες και αν θα έχω καλύτερη ποιότητα;

Διαγράφτηκαν όλα τα άσχετα μηνύματα. Λάβετε υπόψη σας ότι:

Δεν επιτρέπονται οι διαχειριστικές παρεμβάσεις και οι συστάσεις σε άλλους χρήστες.
Περιοριστείτε στις τεχνικές δυνατότητες του δέκτη.
Δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις για τις "έξτρα δυνατότητες" του δέκτη και αρκούν.
Δεν επιτρέπονται λινκ σε sites με παράνομο περιεχόμενο.

Καλημερα στην παρεα!!!Ο azbox στην προβολη HD προγραμματων μετα απο πολυ ωρα υπαρχει η πιθανοτητα να υποστει καποια βλαβη απο τις μεγαλες θερμκρασιες?γιατι οταν βλεπω για αρκετη ωρα HD ταινιες η και κατι αλλο ο δεκτης ειναι πολυ ζεστος καυτος θα ελεγα.Υπαρχει η δυνατοτητα να το περιορησω βαζοντας ενα καλο ανεμιστηρακι στο σημειο εχει πολυ θερμοτητα η απλα ειναι λογικο να θερμενεται τοσο πολυ.Υπαρχει περιπτωση απο τον ζορισμα που τον κανουμε να υποστει καποια βλαβη?
Ευχαριστω.

Δεν υπάρχουν αναφορές για κολλήματα ή άλλα προβλήματα από υπερθέρμανση. Αλλωστε είναι γεμάτος ψύκτρες εσωτερικά και η εξαγόμενη θερμότητα λογική.

Καλημερα στην παρεα του AZBOX PREMIUM HD .Ελληνικη υποτιτλοι εξακολουθη να μην βλεπη.Οταν το κλεινω απο το τηλεκοντρολ ναι μεν μαυριζη η οθονη αλλα εξακολουθη να στελνη σημα , απλα χωρις εικονα.Απο την οπτικη ινα δεν βγαζει ηχο DTS και 5+1 αλλα μονο stereo.Οι αλλαγες αφορουν νομιζω περισσοτερο το δικτυο.Και εχει ο θεος!!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ