Παρουσίαση AZBox Elite

και εδω ειναι οι αλλαγες που πρεπει να γινου στο hardware του δεκτη για να βλεπει τον διαβολο

Attachments

Κύριε Τρυφωνίδη,

Σε απάντηση του e mail που αποστείλατε εχθές σας ενημερώνουμε πως η τοποθέτησή μας δεν είναι άλλη, παρά η επίσημη τοποθέτηση της Opensat την οποία υπογράφει ο κύριος Hugo Condessa και η οποία βρίσκεται ήδη στο site σας, στο τέλος της σελίδας 50.

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που τουλάχιστον εσείς, έστω και έμεσα μέσω των email που μας αποστέλλετε για διευκρινήσεις, μας αποδέχεστε ως τον επίσημο αντιπρόσωπο της AZ Box στην Ελλάδα.

Πρόθυμοι για όποια άλλη πληροφορία

Με εκτίμηση,

Αφοί Καλέμη

Κύριε Τρυφωνίδη,

Σε απάντηση του e mail που αποστείλατε εχθές σας ενημερώνουμε πως η τοποθέτησή μας δεν είναι άλλη, παρά η επίσημη τοποθέτηση της Opensat την οποία υπογράφει ο κύριος Hugo Condessa και η οποία βρίσκεται ήδη στο site σας, στο τέλος της σελίδας 50.

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που τουλάχιστον εσείς, έστω και έμεσα μέσω των email που μας αποστέλλετε για διευκρινήσεις, μας αποδέχεστε ως τον επίσημο αντιπρόσωπο της AZ Box στην Ελλάδα.

Πρόθυμοι για όποια άλλη πληροφορία

Με εκτίμηση,

Αφοί Καλέμη

θα εχουν καποια εκπτωση τα μελη του ΑV CLUB αν σας στειλουν Pm τα μελη?

Πέρα από τις (αναμενόμενες) θέσεις της Opensat το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Γερμανία, χώρα όπου ο καταναλωτής απολαμβάνει εκτίμησης..
(έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία αντικατάστασης ή επισκευής των δεκτών)

http://satundkabel.magnus.de/geraet...-rufen-hd-digital-receiver-azbox-zurueck.html

και συμπληρωματική δήλωση του τοπικού αντιπροσώπου:
http://www.opensat.de/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=64

Αντιθετα με τον δικο μας υποτιθετε αντιπροσωπο που το μονο που τον απασχολη ειναι πως θα πουληση !!! ακομα περιμενουμε για τους υποτιτλους!!!

Αντιθετα με τον δικο μας υποτιθετε αντιπροσωπο που το μονο που τον απασχολη ειναι πως θα πουληση !!! ακομα περιμενουμε για τους υποτιτλους!!!

ας κανει μια καλη εκπτωση εδω στα μελη και εγω θα παραδεχτω οποιος κι αν ειναι ο αντιπροσωπος

Ο δέκτης δε "βλέπει" απευθείας ελληνικούς υπότιτλους .srt. Πρέπει να τους μετατρέψεις με έναν text editor σε "utf 8 χωρίς bom"

αν είναι εύκολο , να δώσεις μία πιο αναλυτική εξήγηση , γιατί δεν μπόρεσα να κάνω κάτι ... κατέβασα ένα UTF8 converter αλλά και πάλι τίποτα , προσπάθησα να βρω κάτι στο subtitle workshop , αλλά τίποτα , και με σημειωματάριο δεν βλέπω κάτι σχετικό ...

0.9.2880 AZBoxEdit
- Editor is now compatible with new FW's (New Ch.Structure) and also successfully imports old Ch.List and adapts it
simply, load old list in AZBoxEdit, then upload it in AZBox and everything will work without additional corrections in the menu
- Support added for : DVB-C, DVB-T, IPTV
- shortcut added (CTRL+Key)
- BugFix: Rename Ch.- All Ch.List

http://rapidshare.com/files/261502435/AZBoxEdit_0.9.2880.rar

αν είναι εύκολο , να δώσεις μία πιο αναλυτική εξήγηση , γιατί δεν μπόρεσα να κάνω κάτι ... κατέβασα ένα UTF8 converter αλλά και πάλι τίποτα , προσπάθησα να βρω κάτι στο subtitle workshop , αλλά τίποτα , και με σημειωματάριο δεν βλέπω κάτι σχετικό ...
Νίκο είναι εύκολο. Κατεβαζεις το Notepad++ από εδώ:
http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm
(είναι freeware)

• Εγκαθιστάς και τρέχεις το πρόγραμμα
  • Ανοίγεις τους υπότιτλους
  • Από την επιλογή μορφή διαλέγεις "μετατροπή σε utf-8 χωρις BOM"
  • Αποθηκεύεις και είσαι έτοιμος

icon1.gif
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ how to
ο μοναδικος τροπος για να δειτε ελληνικους υποτιτλους (προς το παρον ) ειναι ο εξης

1. φορτώστε στο σε ενα usb stick ενα παλαιοτερο FW ( απο το 1173 και κατω εγω για παραδειγμα χρησιμοποιησα το 1086)

2.τοποθετηστε το στικ στον δεκτη και καντε επανεκκίνηση

3. καντε format application area

4. αναβαθμίστε η μαλλον ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕ τον δεκτη σας με το παλιο FW

5. αφηστε τον δεκτη να μπουταρει χωρις να βγαλετε το στικ και δωστε την επιλογη Boot without Update.

6. στα settings παμε στην επιλογη γλωσσας υποτιτλων και επιλεγουμε greeks

7. αναβαθμιστε τον δεκτη μεσω internet με ενα απο τα τελευται FWs

8. σεταρετε τον δεκτη σας αλλα ΧΩΡΙΣ να πειράξετε τιποτε στην επιλογη settings/ language/time ( αφηστε την οπως την εχει ο δεκτης ) αλλοιως θα αναγκστητε να επαναλαβετε την διαδικασία

9. δοκιμαστε να τρεξετε ενα mkv αρχειο με .srt υποτιτλους και το θαυμα θα εχει γινει

το μονο κακο μ'αυτο το κολπο εινα οτι εγω τουλαχιστον δεν εχω ηχο σε ορισμενα εργα γιαυτο σας παρακαλω δοκιμαστε και σεις και πεστε αν συμβαινει και σε σας

περιμενουμε και μια εκπτωση απο τον αντιπροσωπο για να μην ξεχνιομαστε
θα γινει τελικα για τα μελη του Av club εδω ελπιζω απο Δευτερα να εχουμε καποια απαντηση

teomad δεν χρειάζεται να εκβιάζεις την οποιαδήποτε έκπτωση, ούτε η κατηγορία λειτουργεί με αυτό τον τρόπο.
Αν οποιοσδήποτε έμπορος/αντιπρόσωπος επιθυμεί να προσφέρει διαφορετική τιμή στα μέλη του Avclub, μπορεί να το κάνει στην ειδική κατηγορία των εμπόρων (στις μικρές αγγελίες).

Καλημερα Alex.
Εγω που το διαβαζω παντως δεν μου φαινεται σαν εκβιασμος.
Αφου εχει γινει παρομοια κινηση σε αλλο παραπλησιο φορουμ γιατι να μην γινει και εδω ?
Και εδω ειναι μελη και νομιζω οτι μπορουν να προσφερουν κατι.
Και δεν νομιζω οτι ο teomad μιλαει για τον εαυτο του.Για να αγορασει δεκτη.
Βεβαια οταν μπει θα μας πει την αποψη του.

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

teomad δεν χρειάζεται να εκβιάζεις την οποιαδήποτε έκπτωση, ούτε η κατηγορία λειτουργεί με αυτό τον τρόπο.
Αν οποιοσδήποτε έμπορος/αντιπρόσωπος επιθυμεί να προσφέρει διαφορετική τιμή στα μέλη του Avclub, μπορεί να το κάνει στην ειδική κατηγορία των εμπόρων (στις μικρές αγγελίες).

που τον βλεπεις τον εκβιασμο Αlex ερωτηση ειναι και μπορει να απαντηθει με ενα ναι η ενα οχι δεν ειναι κακο αυτο το πραγμα
επισις τους απλους χρηστες δεν τους ενδιαφερει ποιος ειναι ο αντιπροσωπος αυτο που τους ενδιαφερει ειναι αν μπορει να κανει καποια εκπτωση εδω στο
AV CLUB

καλισπερα παιδια!!!Υπαρχει κανεις που να εχει κινητο πιατο?Ας μου πει αυτος που εχει αν οι standar μοιρες που βαζεις για να πιασεις τους δορυφορους που θελεις ειναι παντα σταθερες?!?!?!Γιατι σε μενα οι μοιρες που εβαζα στα usals του Azbox elite HD και επιανα τους δορυφορους δεν υσχυουν πια.....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙς ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΜΑ ΜΑΤΑΙΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ...Τις μοιρες που βαζω τις παιρνω απο περιοδικα οπως και απο διαφορα site οπως π.χ http://www.satlex.net/el/azel_calc.html αλλα τιποτα!!!!
πολη ειναι η θεσσαλονικη και συγκεκριμενα Ηλιουπολη...Ας μου πει καποιος...ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ USALS
:frown:

Last edited:
Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

@teomad
Ανέφερες ήδη δύο φορές το θέμα της εκπτωσης και ο εκβιασμός έχει την έννοια της πίεσης..

υπαρχει κανενας κανονας που λεει μεσα στο forum μην κανετε ερωτησεις σε μελη?
ΕΡΩΤΗΣΗ ειναι δεν πιεζω κανεναν