Παρουσίαση AZBox Elite

Πρόσφατα μόλις στήθηκε ένα κινητό με usals κοντά στην περιοχή σου με τα παρακάτω :
latitude : 40.67
longtitude : 22.94

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ...Παλι μια απο τα ιδια!!!!.:(
40.6 το βγαζει,40.67 οχι μετα παει 406.7

Παλι τα ιδια ,η μοναδικη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι μαλλον μετακινηθηκε το πιατο...Αστα να πανε ...μονο με πεδιομετρο θα βρω ακρη αν δεν μετακινηθηκε το πιατο...:(

οχι αλλα το θεμα ειναι αν δουλευει usals o δεκτης ρυθμισεις σιγουρα υπαρχουν αλλα το ερωτημα ειναι δουλευει?

επισις απο οτι εχω διαβασει disec 1.2 δεν δουλευει

οχι αλλα το θεμα ειναι αν δουλευει usals o δεκτης ρυθμισεις σιγουρα υπαρχουν αλλα το ερωτημα ειναι δουλευει?

επισις απο οτι εχω διαβασει disec 1.2 δεν δουλευει

Αδελφε ειμαι σιγουρος οτι δουλευει γιατι εβαζα
Longitude 20.0 E
Latitude 41.0 N
και δουλευαν ολοι οι δορυφοροι ρολοι ...ο τεχνικος με το πεδιομετρο τις ειχε βρει και μου τις εβαλε,αλλα εκτοτε δεν υσχυουν τουλαχιστον αυτες...Τα usals δουλευουν...αλλα τι εγινε με μενα δεν ξερω...ο τεχνικος μου ειχε πει οτι με τις αναβαθμισεις ισως και να μην υσχυουν οι ιδιες...Αυτο αρχισε να γινεται απο την στιγμη που εκανα τις πρωτες 5 αναβαθμισεις...Απο τοτε δεν δουλευουν οι συγκεκριμενες μοιρες ..αλλα και αυτες που μου δωσατε σημερα..Αν και τις ειχα δοκιμασει και εγω...Τι να πω...χασαμε τον υπνο μας...:(

Αδελφε ειμαι σιγουρος οτι δουλευει γιατι εβαζα
Longitude 20.0 E
Latitude 41.0 N
και δουλευαν ολοι οι δορυφοροι ρολοι ...ο τεχνικος με το πεδιομετρο τις ειχε βρει και μου τις εβαλε,αλλα εκτοτε δεν υσχυουν τουλαχιστον αυτες...Τα usals δουλευουν...αλλα τι εγινε με μενα δεν ξερω...ο τεχνικος μου ειχε πει οτι με τις αναβαθμισεις ισως και να μην υσχυουν οι ιδιες...Αυτο αρχισε να γινεται απο την στιγμη που εκανα τις πρωτες 5 αναβαθμισεις...Απο τοτε δεν δουλευουν οι συγκεκριμενες μοιρες ..αλλα και αυτες που μου δωσατε σημερα..Αν και τις ειχα δοκιμασει και εγω...Τι να πω...χασαμε τον υπνο μας...:(

δηλαδη για καποιες μερες δουλευε και τωρα ειναι σαν να εχασε τις θεσεις ας το πουμε

Usals - DiseqC 1.2 ειναι οκ με τον δεκτη.
Ερχεται και το κανονικο software.

Mαλλον χρησιμοποιησες το azbox edit .
Αυτο σου χαλασε τη δουλεια.

Ναι μια φορα πηγα να το χρισημοποιησω ομως με αποτυχια..Τι ενοεις!!!ειχα κανει ομως μετα εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα και με το φλασακι εκανα image αλλα δεν εγινε η δουλεια μου ..ημουν παλι στα ιδια...να εβαζα την πρωτη αναβαθμιση μηπως και γινοταν κατι και μετα τις υπολοιπες...Τι ενοεις λεγοντας"αυτο σου χαλασε την δουλεια"?

Μπερδευει τις αποθηκευσεις που ειχες κανει αλλα αν χρησιμοποιουσες DiseqC 1.2
Με τα usals που σου παν πρεπει να εισαι οκ.

Σε μερικες βδομαδες.

Μπερδευει τις αποθηκευσεις που ειχες κανει αλλα αν χρησιμοποιουσες DiseqC 1.2

Σε μερικες βδομαδες.

Δηλαδη προκυπτουν προβληματα και στα usals οσο αναφορα τον Azbox elite HD...Αρα με τα λεγομενα σου ισως να υπαρχει και προβλημα και στα usals το ποιο θα λυθει με το κανονικο software?

Σε μερικες βδομαδες...Τι ενοεις?οτι τα usals που μου δωσανε τα παιδια θα ειναι οκ σε μερικες βδομαδες..Αυτο καταλαβα εγω..:)

Το manual για τον δεκτη λεει''Οι επιλογες για τα ορια ενεργοποιουνται μονο αν επιλεξετε Enabling Limits.Δεν ενεργοποιουνται αν επιλεξετε Disable Limits.Και ρωταω εγω μιας και δεν το λεει το manual..Εγω που το εχω disable limits με ποιο κουμπι το αλλαζω σε enabling limits...Δοκιμασα τα παντα και δεν αλλαζει ,παραμενει disable limits με αποτελεσμα να μην ενεργοποιουνται τα ορια..Με ποιο κουμπι γινετε η αλλαγη απο Disable Limits σε Enabling Limits?????
Ευχαριστω!!

Αν καποιος βρει τους δορυφορους που 8ελει χρησιμοποιοντας disegq 1.2..και στην συνεχεια τους αποθηκευει..... με μια πιθανη αναβα8μιση στο δεκτη κραταει την αποθηκευση που ειχαμε κανει με την προηγουμενη αναβαθμιση η θα πρεπει παλι να ψαχνουμε ξανα για δορυφορους?

αν δεν κανεις factory reset η format application area ναι κραταει τα settings σου αλλα αν κανεις ενα απο τα παραπανω τοτε δεν τα κραταει η λυση βρισκεται στο az edit με το οποιο κατεβαζεις τα σετινγκς στον υπολογιστή σου και μετα απο καθε αναβαθμηση τα ξαναβαζεις στον δεκτη σου

Το manual για τον δεκτη λεει''Οι επιλογες για τα ορια ενεργοποιουνται μονο αν επιλεξετε Enabling Limits.Δεν ενεργοποιουνται αν επιλεξετε Disable Limits.Και ρωταω εγω μιας και δεν το λεει το manual..Εγω που το εχω disable limits με ποιο κουμπι το αλλαζω σε enabling limits...Δοκιμασα τα παντα και δεν αλλαζει ,παραμενει disable limits με αποτελεσμα να μην ενεργοποιουνται τα ορια..Με ποιο κουμπι γινετε η αλλαγη απο Disable Limits σε Enabling Limits?????
Ευχαριστω!!