Παρουσίαση AZBox Elite

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

"AZBox Firmware 0.9.3177
This is the leaked beta testers version from a Hungarian site."

Αν ισχύουν τα παραπάνω η έκδοση διέρρευσε και μάλλον δεν είναι έτοιμη..

Δικιο εχεις δεν ειναι ετοιμη και εχει βγει και καποια αλλη παλι για τεστερς αλλα το ευχαριστο ειναι οτι τουλαχιστον βλεπει Ελληνικους υποτιτλους σε srt και
δινει DTS ηχο μεσω HDMI

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

...αλλα το ευχαριστο ειναι οτι τουλαχιστον βλεπει Ελληνικους υποτιτλους σε srt και
δινει DTS ηχο μεσω HDMI
Και τα δύο σημαντικοί λόγοι για άμεση δοκιμή!
Εντυπώσεις λίαν συντόμως.

Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι καλύτερο από τις προηγούμενες εκδόσεις και δεν εντόπισα ιδιαίτερα προβλήματα. Λόγω της εισαγωγής στο μενου και του δεύτερου tuner πρέπει να σεταριστούν εκ νέου οι δορυφόροι. Τα κανάλια και οι λίστες αγαπημένων παραμένουν.
Το πέρασα χωρίς format

Παιδιά να κάνω 2 noob/χαζές ερωτήσεις ?:blush: Δεν μπορώ να κλίσω τον δέκτη μέσω του τηλεκοντρόλ και αναγκάζομαι και τον κλίνω από το κουμπί που έχει πάνω του ο δέκτης ..Και η δεύτερη είναι , προσπαθώ να προσθέσω μια συχνότητα ώστε να την scanaro για να βγάλω ένα feed που υπάρχει , πάω TV Channel --> Sat/TP Edit ---->πατάω το πράσινο κουμπί βάζω ότι θέλω στο freequency , symbol rate κτλ...μετά τι πατάω για να κάνει save? εγώ πατάω το OK αλλά δεν το κρατάει ..Βασικά άλλοτε το κάνει save και άλλοτε όχι , αναλόγως τα κέφια...

Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

Παιδιά να κάνω 2 noob/χαζές ερωτήσεις ?:blush: Δεν μπορώ να κλίσω τον δέκτη μέσω του τηλεκοντρόλ και αναγκάζομαι και τον κλίνω από το κουμπί που έχει πάνω του ο δέκτης ..Και η δεύτερη είναι , προσπαθώ να προσθέσω μια συχνότητα ώστε να την scanaro για να βγάλω ένα feed που υπάρχει , πάω TV Channel --> Sat/TP Edit ---->πατάω το πράσινο κουμπί βάζω ότι θέλω στο freequency , symbol rate κτλ...μετά τι πατάω για να κάνει save? εγώ πατάω το OK αλλά δεν το κρατάει ..Βασικά άλλοτε το κάνει save και άλλοτε όχι , αναλόγως τα κέφια...
Αναβάθμισε τον δέκτη στην τελευταία έκδοση λογισμικού και θα λυθεί το πρόβλημα..

2880 έχω... υπάρχει κανα link για πιο καινούρια? Είδα πιο πάνω αλλά είπατε πως δεν είναι η επίσημη...

Να αλλά είπαμε πως είναι καλύτερη έκδοση και από τις "επίσημες".
Το ότι δεν είναι επίσημη σημαίνει απλώς ότι δεν δόθηκε στη δημοσιότητα και δεν υπονοείται ότι δημιουργείται πρόβλημα στον δέκτη..

Μπορεί κανείς να μου επιβεβαιώσει ότι μπορεί να δει με τον ΑΖΒΟΧ το εξής Feed ?

Eutelsat W1 (10.0°E)

Fréquence: 11106 - Pol: V - SR: 7200 - FEC: -

Catégorie: Sport - Tennis

Transmis en: MPEG-2 4:2:2

Infos: ATP 1000 Cincinnati DVB-S2 mux

Μου βγάζει 81% streangh και 0% quality , ενώ μέχρι εχθές ίδιο feed το έβγαζε κανονικά και το έπεζε κανονικά , και δεν πήραξα τπτ στον δέκτη ούτε στο πιάτο:/ ( άλλαξε συχνότητα το feed που έβλεπα μέχρι εχθές).Τι μπορεί να έγινε?:damnyou:

έβαλα το καινούριο fw αλλά συνεχίζει να μου κάνει το ίδιο πρόβλημα με το save της καινούριας συχνότητας που θέλω να κάνω scan :damnyou:

Η καινούρια συχνότητα καταχωρείται και αποθηκεύεται σωστά. Απλά μετά (πριν τη σάρωση) πρέπει να την αναζητήσεις στη λίστα.

Θα χρειαστώ έναν hd δέκτη για το εξοχικό.
Ήδη έχω τους 800 και 8000 της dream (γραφείο και σπίτι αντίστοιχα).
Να πάω για τον elite ή να προτιμήσω τον 800άρη;
Το cccam παίζει κανονικά στον azbox?

Καλησπερα,εχω μια ερωτηση που πλανατε απο εδω και απο κει χωρις να βρεθει η λυση της..Αν ειναι δυνατον καποιος να μου πει στον Azbox elite HD αν τελικα λειτουργουν τα USALS του δεκτη καθως και το DISEQC 1.2 για ψαξιμο δορυφορων...Εσεις που πιασατε τους δορυφορους που θελατε, πως τους πιασατε με USALS η DISEQC 1.2?Σε εμενα δεν λειτουργει τιποτα απο τα δυο σε αυτον τον δεκτη..Π.Χ Ψαχνοντας δορυφορο με Diseqc 1.2 πρεπει να βαλεις ορια η δεν χρειαζεται?Και αν βαζεις πως γινεται αυτο...Ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο για δορυφορικα οτι η αναβαθμιση 2371 ελεινε το προβλημα του USALS!!!!Μα κατι τετοιο δεν συνεβει τουλαχιστον σε μενα..Τους δορυφορους που ψαξατε εσεις που εχετε κινητο πιατο πως τους βρηκατε και με ποιο απο τους δυο παραπανω τροπους?!?!?!????:chinscratch:

Re: Απάντηση: AZ Box Elite

Μερικές φωτογραφίες από τον εσωτερικό κόσμο του δέκτη
Γειά σας παιδιά. Καινούριος στο κλαμπ είμαι και επι τη ευκαιρία του θέματος με τον elite έχω κάποιες απορίες και ερωτήσεις. Πρώτα απ όλα ξέρετε αν τα 1080ρ τα βγάζει κι από την component; Ρωτάω γιατί έχω ήδη συνδεμένο ένα dvd writer συνδεμένο με αυτή και μάλιστα μου δίνει 576ρ, πάνω στον infocus in 80, και θα θελα να το εκμεταλλευτώ μιας και την hdmi του προτζέκτορα την σύνδεσα στο ps3, και παρόλο που έχει και 2η θα πρέπει να τραβήξω ξεχωριστό καλώδιο καθώς το hdmi splliter που έχω είναι μιάς εισόδου και τεσσάρων εξόδων για να παίζω παιχνίδια στην τηλεόραση αλλά να βλέπω ταινίες στο προτζέκτορα και δεν θέλω να συνδέσω στη σειρά κι άλλο splliter δύο εισόδων και μιας εξόδου ώστε να διαλέγω πηγές γιατί τις άλλες εξόδους θα τις χρησιμοποιήσω για ήχο. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα, ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.

Καλησπερα,εχω μια ερωτηση που πλανατε απο εδω και απο κει χωρις να βρεθει η λυση της..Αν ειναι δυνατον καποιος να μου πει στον Azbox elite HD αν τελικα λειτουργουν τα USALS του δεκτη καθως και το DISEQC 1.2 για ψαξιμο δορυφορων...Εσεις που πιασατε τους δορυφορους που θελατε, πως τους πιασατε με USALS η DISEQC 1.2?Σε εμενα δεν λειτουργει τιποτα απο τα δυο σε αυτον τον δεκτη..Π.Χ Ψαχνοντας δορυφορο με Diseqc 1.2 πρεπει να βαλεις ορια η δεν χρειαζεται?Και αν βαζεις πως γινεται αυτο...Ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο για δορυφορικα οτι η αναβαθμιση 2371 ελεινε το προβλημα του USALS!!!!Μα κατι τετοιο δεν συνεβει τουλαχιστον σε μενα..Τους δορυφορους που ψαξατε εσεις που εχετε κινητο πιατο πως τους βρηκατε και με ποιο απο τους δυο παραπανω τροπους?!?!?!????:chinscratch:

Στο τελος θα χρωστας καφε:BDGBGDB55:

Λοιπον εχουμε και λεμε για diseqc1.2 απο usals ειμαι σκαρπας

τηλεοπτικα καναλια/οκ/diseqc1.2/step size/με δεξι βελακι στο 1 η στο 2/comand mode/go to position/move dish δεξι η αριστερ βελακι αναλογα που θελεις να πας το κατοπτρο μολις βρεις τον δορυφορο comand mode με δεξι βελακι στο save/positioner storage στο αυτοματο η με δεξι βελακι δινεις εσυ την θεση που θελεις/save και τελειωσες

btw ο καφες φραπε και σκετος :guitarist:

Στο τελος θα χρωστας καφε:BDGBGDB55:

Λοιπον εχουμε και λεμε για diseqc1.2 απο usals ειμαι σκαρπας

τηλεοπτικα καναλια/οκ/diseqc1.2/step size/με δεξι βελακι στο 1 η στο 2/comand mode/go to position/move dish δεξι η αριστερ βελακι αναλογα που θελεις να πας το κατοπτρο μολις βρεις τον δορυφορο comand mode με δεξι βελακι στο save/positioner storage στο αυτοματο η με δεξι βελακι δινεις εσυ την θεση που θελεις/save και τελειωσες

btw ο καφες φραπε και σκετος :guitarist:

Ευχαριστω!!!Θα το δοκιμασω σημερα..Τι εκδοση φορουσες οταν τα εκανες?