Παρουσίαση AZBox Elite

δουλευει με ολες τις νεες εκδοσεις αλλα σε περιπτωση που εχεις ηδη αποθηκευμενες θεσεις δορυφορων στο μοτερ σου απλως με το azboxedit περασε τις θεσεις αυτες και στον δεκτη σου

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZ Box Elite

Γειά σας παιδιά. Καινούριος στο κλαμπ είμαι και επι τη ευκαιρία του θέματος με τον elite έχω κάποιες απορίες και ερωτήσεις. Πρώτα απ όλα ξέρετε αν τα 1080ρ τα βγάζει κι από την component; Ρωτάω γιατί έχω ήδη συνδεμένο ένα dvd writer συνδεμένο με αυτή και μάλιστα μου δίνει 576ρ, πάνω στον infocus in 80, και θα θελα να το εκμεταλλευτώ μιας και την hdmi του προτζέκτορα την σύνδεσα στο ps3, και παρόλο που έχει και 2η θα πρέπει να τραβήξω ξεχωριστό καλώδιο καθώς το hdmi splliter που έχω είναι μιάς εισόδου και τεσσάρων εξόδων για να παίζω παιχνίδια στην τηλεόραση αλλά να βλέπω ταινίες στο προτζέκτορα και δεν θέλω να συνδέσω στη σειρά κι άλλο splliter δύο εισόδων και μιας εξόδου ώστε να διαλέγω πηγές γιατί τις άλλες εξόδους θα τις χρησιμοποιήσω για ήχο. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα, ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.
Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δοκιμάσω την component/1080p αλλά αν θυμάμαι καλά κατά το στάδιο των αρχικών δοκιμών, λειτούργησε χωρίς πρόβλημα. Ομως το Deinterlacing του Azbox είναι μέτριο, όπως και το upscaling.
Στο θέμα των εισόδων/εξόδων ίσως θα έπρεπε να δεις αυτή την 4/2 ενδιαφέρουσα πρόταση που χρησιμοποιώ με επιτυχία. (τηλεχειρισμός και αυτόματη επιλογή εισόδων)
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...6CD39E7F4A5F651D41D90A433DCC9AF7C67AEB56617D1

Παιδια το deinterlace προς το παρον υπαρχει σαν επιλογη χωρις ομως να δουλευει στα περισοτερα καναλια, αλλα οποιος θελει να δοκιμασει τις δυνατοτητες του αν και δεν εχει αναπτυχθει πληρως ας δοκιμασει σ'αυτο το καναλι

Channel N24 (19.2° Est, 12545 H).

στο επομενο FW μαλλον θα δουλευει

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Η καινούρια συχνότητα καταχωρείται και αποθηκεύεται σωστά. Απλά μετά (πριν τη σάρωση) πρέπει να την αναζητήσεις στη λίστα.

Alex το ξέρω , αυτό είναι το πρόβλημα...Δεν βάζει πάντα τις καινούριες συχνότητες στην λίστα ... Υπήρχε φορά που έβαλα πάνω από 20 φορές την ίδια συχνότητα για να καταφέρει τελικά να την καταχωρήσει...Και μια άλλη φορά στη 12ι αξιώθηκε να την αποθηκεύσει και έβαλα λάθος την συχνότητα :flipout::flipout: .. Δηλαδή μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα?:argue:

Στο τελος θα χρωστας καφε:BDGBGDB55:

Λοιπον εχουμε και λεμε για diseqc1.2 απο usals ειμαι σκαρπας

τηλεοπτικα καναλια/οκ/diseqc1.2/step size/με δεξι βελακι στο 1 η στο 2/comand mode/go to position/move dish δεξι η αριστερ βελακι αναλογα που θελεις να πας το κατοπτρο μολις βρεις τον δορυφορο comand mode με δεξι βελακι στο save/positioner storage στο αυτοματο η με δεξι βελακι δινεις εσυ την θεση που θελεις/save και τελειωσες

btw ο καφες φραπε και σκετος :guitarist:

Καλησπερα αδελφε...Τα δοκιμασα οπως μου τα ειπες και επιασα τον astra 19.2 τον κανω save οπως μου ειπες..και συνεχιζω στον επομενο με την ιδια λογικη ...τον κανω save και δεν μπορω να δω τον προηγουμενο δορυφορο..Τι γινεται δεν μπορω να καταλαβω ενω τους πιανω τους δορυφορους κατεβαζοντας και τα καναλια οταν παω να κανω save ,την επομενη στιγμη χανονται οι προηγουμενοι.Εγω κανω τα εξης και πεσ μου αν τα κανω σωστα..Βρισκω το σημα κατεβαζω τα καναλια τελειωνει και μετα τον αποθηκευω...Εσυ πως το κανεις και τους αποθηκευεις?Μηπως πιανοντας το σημα το σωνεις κατευθειαν?μα αν ειναι ετσι πως θα ξερω πως ειναι ο δορυφορος που ζηταω αν δεν κατεβασω τα καναλια?..:)

Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

Παιδια το deinterlace προς το παρον υπαρχει σαν επιλογη χωρις ομως να δουλευει στα περισοτερα καναλια, αλλα οποιος θελει να δοκιμασει τις δυνατοτητες του αν και δεν εχει αναπτυχθει πληρως ας δοκιμασει σ'αυτο το καναλι

Channel N24 (19.2° Est, 12545 H).

στο επομενο FW μαλλον θα δουλευει
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Γιατί στο συγκεκριμένο κανάλι?

@Alex
Oτι και να σου πω ψεματα θα ειναι και εμεις κατα τυχη το ανακαλυψαμε και οταν ρωτησαμε γιατι και πως πηραμε την ακολουθη απαντηση
there are some strange "stair" behavioures in some situations, in that option (fixed in other beta)

@rocker70

εγω πρωτα αποθηκευω τον δορυφορο και μαλιστα δινοντας του θεση μανουαλ και μετα σκαναρω τωρα για το πως ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο σωστος ? απλως αλλαζω συχνοτητες και εφοσον εχει σημα σε ολες αυτες που τεσταρω τον αποθηκευω

επι τη ευκαιρια dreambox η αλλο δεκτη με diseqc 1.21 exeis?
αν ναι περασε τις θεσεις στο μοτερ με τον dream κανε αυτο που σου ειπα με τον editor και ησυχαζεις

OpenSAT is proud to present

AZBox HD Firmware - rev. 0.9.3180
(2009.08.23)

RELEASE NOTES
~~~~~~~~~~~~~~~

# FIXED
========

- CI can not support HD channel

- CI can not send the reply of ENQ

- Subtitles are transparent when menu is set to transparent

- Unicable is not working

- If playing recorded contents on movie player, recorded contents have no sound

- Can not add new SAT/TP on SAT/TP Editor

- Can not play with After recording

- If the channel has the subtitle language, which was selected on setting, subtitle
should be showed, automatically

# ADDED
========

- DVB-T/C NIT Search

- DTS decoding

- The menu of "Fixe Interlace on/off" on channel manager
For supporting the encoder, which may not respect the spec on this matter.
"When progressive_frame = 1 the picture is progressive, the two fields represent the
exact same time, and you should not see any comb effect when displaying the frame.
Moreover, when progressive_frame = 0, top_field_first is used to indicate which field
has to be displayed first."

- Satellite Nile Sat 101/102/Altantic Bird4 (7.0W) is missing in the satellite list

- Telefonica transponder on Amazonas(61.0W) is missing

- Always start in TV mode

- "Automatic Reboot Option" to Timer menu

# IMPROVED
===========

- If you choose a movie from hard disk and in the same folder where the movie is stored
there is an .srt or something else the box loads subtile automatically ordered
by .smi/.srt/.txt.

Best Regards,

The OpenSAT/AZBox Team

Τι γινεται ρε γ....το μας δουλευουν? το image ειναι ιδιο ακριβως με το 3177 "(ιδια bugs ιδιες δυνατοτητες ) οποτε οσοι τρεχετε ηδη το 3177 δεν αξιζει τον κοπο να το κατεβασετε:FSGSFGS4:

Τι γινεται ρε γ....το μας δουλευουν? το image ειναι ιδιο ακριβως με το 3177 "(ιδια bugs ιδιες δυνατοτητες ) οποτε οσοι τρεχετε ηδη το 3177 δεν αξιζει τον κοπο να το κατεβασετε:FSGSFGS4:

χμμ ... Νομιζω οτι η 3177 δεν ηταν επισημη release ...Ενω η 3180 ειχνει επισημη καθως μπορεις να την κατεβασεις και μεσα απο τον ιδιο τον δεκτη ...
Παντως οτι μας δουλευουν .... εχεις δικιο ... οντως μας δουλευουν ...
με βασικα προβληματα αργουν να ασχοληθουν ... και ηδη ο δεκτης ειναι στην κυκλοφορια πανω απο μισο χρονο !!!

Καλημερα στην παρεα!!!Μια ερωτηση να κανω..οταν απο το azbox Elite Hd αν επιλεξω data reset/εργοστασιακες ρυθμισεις τι μου αλλαζει στον δεκτη?γιατι συνεχιζει να γραφει την εκδοση που ειχα πριν το κανω δηλαδη ενω ειχα το fw 3180 συνεχιζει να το αναφερει η ειναι εικονικο...?.....?

Καλημερα στην παρεα!!!Μια ερωτηση να κανω..οταν απο το azbox Elite Hd αν επιλεξω data reset/εργοστασιακες ρυθμισεις τι μου αλλαζει στον δεκτη?γιατι συνεχιζει να γραφει την εκδοση που ειχα πριν το κανω δηλαδη ενω ειχα το fw 3180 συνεχιζει να το αναφερει η ειναι εικονικο...?.....?

Προφανως κανει αυτο που εννοει ...Δεν αλλαζει ουτε επαναφερει το image ...
Απλως χανεις τις προσωπικες ρυθμισεις που εχεις κανει (καναλια ,μπουκετα κλπ)
Για να του αλλαξεις image (firmware) πρεπει να το περασεις (εγκατασταση) ατον δεκτη ειτε μεσω
internet ειτε μεσω USB flash ....

Last edited:
Καλησπερα!!!Εχω το FW 3180 και με diseqc 1.2 πιανω τους δορυφορους που θελω μα στην συνεχεια δεν σωζονται ουτε με το save ουτε με το auto..το μοτερ σιγουρα δεν εχει προβλημα διοτι βρισκω το σημα απλα δεν μπορει να αποθηκευτει!?!?!?!:huh2:

Καλησπερα!!!Εχω το FW 3180 και με diseqc 1.2 πιανω τους δορυφορους που θελω μα στην συνεχεια δεν σωζονται ουτε με το save ουτε με το auto..το μοτερ σιγουρα δεν εχει προβλημα διοτι βρισκω το σημα απλα δεν μπορει να αποθηκευτει!?!?!?!:huh2:

Kανε reset το μοτερ.Επειδη θα ρωτησεις,αυτο γινεται αφου πας στην εγκατασταση, και σκυψεις κατω απο το μοτερ ,θα δεις ενα κουμπι που λεει reset.Πατα το για λιγα δευτερολεπτα και μετα πηγαινε κατω και συνεχισε με τον δεκτη.

απλως θα χασεις τις θεσεις των δορυφορων και απο το μοτερ -bye-
δοκιμασε να βαλεις τις θεσεις των δορυφορων στον δεκτη σου με τον editor

Παιδια το δοκιμασα με το reset αλλα δυστυχως μου κανει μια απο τα ιδια ....ενω προχωραω χειροκινητα και βρισκω σημα δορυφορων,βρισκω παλι μπροστα μου το ιδιο τειχος..Δεν μπορω να τους αποθηκευσω...Ενω το μοτερ δουλευει μια χαρα...Μηπως να εκανα κανενα image με καποιο FW?Μηπως και διορθωνε τα πραγματα?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!?!?!?!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.