δουλευει με ολες τις νεες εκδοσεις αλλα σε περιπτωση που εχεις ηδη αποθηκευμενες θεσεις δορυφορων στο μοτερ σου απλως με το azboxedit περασε τις θεσεις αυτες και στον δεκτη σου
Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δοκιμάσω την component/1080p αλλά αν θυμάμαι καλά κατά το στάδιο των αρχικών δοκιμών, λειτούργησε χωρίς πρόβλημα. Ομως το Deinterlacing του Azbox είναι μέτριο, όπως και το upscaling.Γειά σας παιδιά. Καινούριος στο κλαμπ είμαι και επι τη ευκαιρία του θέματος με τον elite έχω κάποιες απορίες και ερωτήσεις. Πρώτα απ όλα ξέρετε αν τα 1080ρ τα βγάζει κι από την component; Ρωτάω γιατί έχω ήδη συνδεμένο ένα dvd writer συνδεμένο με αυτή και μάλιστα μου δίνει 576ρ, πάνω στον infocus in 80, και θα θελα να το εκμεταλλευτώ μιας και την hdmi του προτζέκτορα την σύνδεσα στο ps3, και παρόλο που έχει και 2η θα πρέπει να τραβήξω ξεχωριστό καλώδιο καθώς το hdmi splliter που έχω είναι μιάς εισόδου και τεσσάρων εξόδων για να παίζω παιχνίδια στην τηλεόραση αλλά να βλέπω ταινίες στο προτζέκτορα και δεν θέλω να συνδέσω στη σειρά κι άλλο splliter δύο εισόδων και μιας εξόδου ώστε να διαλέγω πηγές γιατί τις άλλες εξόδους θα τις χρησιμοποιήσω για ήχο. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα, ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.
Η καινούρια συχνότητα καταχωρείται και αποθηκεύεται σωστά. Απλά μετά (πριν τη σάρωση) πρέπει να την αναζητήσεις στη λίστα.
Στο τελος θα χρωστας καφε:BDGBGDB55:
Λοιπον εχουμε και λεμε για diseqc1.2 απο usals ειμαι σκαρπας
τηλεοπτικα καναλια/οκ/diseqc1.2/step size/με δεξι βελακι στο 1 η στο 2/comand mode/go to position/move dish δεξι η αριστερ βελακι αναλογα που θελεις να πας το κατοπτρο μολις βρεις τον δορυφορο comand mode με δεξι βελακι στο save/positioner storage στο αυτοματο η με δεξι βελακι δινεις εσυ την θεση που θελεις/save και τελειωσες
btw ο καφες φραπε και σκετος :guitarist:
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Γιατί στο συγκεκριμένο κανάλι?Παιδια το deinterlace προς το παρον υπαρχει σαν επιλογη χωρις ομως να δουλευει στα περισοτερα καναλια, αλλα οποιος θελει να δοκιμασει τις δυνατοτητες του αν και δεν εχει αναπτυχθει πληρως ας δοκιμασει σ'αυτο το καναλι
Channel N24 (19.2° Est, 12545 H).
στο επομενο FW μαλλον θα δουλευει
Τι γινεται ρε γ....το μας δουλευουν? το image ειναι ιδιο ακριβως με το 3177 "(ιδια bugs ιδιες δυνατοτητες ) οποτε οσοι τρεχετε ηδη το 3177 δεν αξιζει τον κοπο να το κατεβασετε:FSGSFGS4:
Καλημερα στην παρεα!!!Μια ερωτηση να κανω..οταν απο το azbox Elite Hd αν επιλεξω data reset/εργοστασιακες ρυθμισεις τι μου αλλαζει στον δεκτη?γιατι συνεχιζει να γραφει την εκδοση που ειχα πριν το κανω δηλαδη ενω ειχα το fw 3180 συνεχιζει να το αναφερει η ειναι εικονικο...?.....?
Καλησπερα!!!Εχω το FW 3180 και με diseqc 1.2 πιανω τους δορυφορους που θελω μα στην συνεχεια δεν σωζονται ουτε με το save ουτε με το auto..το μοτερ σιγουρα δεν εχει προβλημα διοτι βρισκω το σημα απλα δεν μπορει να αποθηκευτει!?!?!?!:huh2:
απλως θα χασεις τις θεσεις των δορυφορων και απο το μοτερ
δοκιμασε να βαλεις τις θεσεις των δορυφορων στον δεκτη σου με τον editor
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.