ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Παιδια οντως δεν εχω γραψει κατι παραπανω γιατι ειναι ακριβως το ιδιο με το 300Α+ με την διαφορα οτι του εχει παιρνει 3.5αρι δισκο και οτι εχει διαφορετικο firmware χωρις συχνα update οπως το δικος σας.

Το μηχανημα ειναι αστερι για 62 λιρες που το πηρα.

δεν μας είπες ποιος το κατασκευάζει??

λοιπων παιδια ειχα διαλεξει το economy shipping αλλα εχουν περάσει 8-9 εργάσιμες απο οτι το εψαξα λιγο σε πορτα πορτα μιας που συνεργαζεται με την ems - china post το δέμα δεν έχει μπει ακομη Ελλαδα και καποιος παραπανω γραφει οτι του ηρθε σε 5 μερες τι γινεται ρε παιδια χάθηκε το δεματακι και το ειχα πληρωσει και 29 φραγκα , αυτο ετσι που παει θα ερθει ποιο αργα και απο το απλο ταχυδρομιο

υ.π επισεις οποιος ψαχνει το track number θα το βρει στην σελιδα του πωλητη
find answers / shipping θα το τσεκαρει και θα πατησει See all answers for other topics και θα του το βγαλει .
επισεις ο τυπος με εστειλε και μαιλ οτι οπου νανε πρεπει να φτασει το δεμα στα χερια μου (πριν 2 μερες )

Last edited:
λοιπων παιδια ειχα διαλεξει το economy shipping αλλα εχουν περάσει 8-9 εργάσιμες απο οτι το εψαξα λιγο σε πορτα πορτα μιας που συνεργαζεται με την ems - china post το δέμα δεν έχει μπει ακομη Ελλαδα και καποιος παραπανω γραφει οτι του ηρθε σε 5 μερες τι γινεται ρε παιδια χάθηκε το δεματακι και το ειχα πληρωσει και 29 φραγκα , αυτο ετσι που παει θα ερθει ποιο αργα και απο το απλο ταχυδρομιο

υ.π επισεις οποιος ψαχνει το track number θα το βρει στην σελιδα του πωλητη
find answers / shipping θα το τσεκαρει και θα πατησει See all answers for other topics και θα του το βγαλει .
επισεις ο τυπος με εστειλε και μαιλ οτι οπου νανε πρεπει να φτασει το δεμα στα χερια μου (πριν 2 μερες )

8-9 μερες ? Πολυ βιαζεσαι φιλε μου.
Εμενα συνηθως κανουνε 3 με 4 εβδομαδες οτι παραγγελνω απο Κινα , Χονγκ Κονγκ κ.τ.λ.
Σπανια καποια μου ερχονται σε 8-9 μερες.
Σημερα παρελαβα απο Κινα δεμα που μου το ειχαν στειλει 23 Δεκεμβριου ( σφραγιδα ταχυδρομειου )
Μακαρι να εισαι τυχερος και να σου ερθει συντομα παντως.

Παιδιά κι εγώ κοντεύω 20ήμερο (16), αλλά περιμένω την σειρά μου. Φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος που περιμένει τόσο.

οπως εγραψα και πριν,δεν επελεξα την stadart ship αλλα την economy με courier ems (china post ) και πληρωσα τα τριπλασια μεταφορικα απο την απλη σχεδον οπωτε μαλλων βιαζομαι , τελικα εστειλα mail και μου ασπαντησε αμεσως οτι κανει 7-10 εργασιμες οπωτε του δινο ακομα 2-3 μερες..
pris με το απλο κανει κανενα μηνα.

εγω που επελεξα standar shipping δλδ. ποσο θα περιμενω κανα 3μηνο??:P
επικοινωνισα παντως μαζι του με mail και μου απαντησε πως το γραφειο αποστολων του ανακοινωσε καποιες καθυστερισεις λογω εγχωριων εκει προβληματων που ισοδυναμουν με 7-8 ημερες καθυστερηση..

Εγώ σήμερα το παράγγειλα και ζήτησα να μου το στείλουν με DHL.
Έχει 10 euro χρέωση παραπάνω.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να μου το σταματήσουν στο τελωνείο.

Στο δικο μου αυτο με 3.5 εσωτερικο δισκο κατεβαζει μια χαρα.

τελεια!λογικα αφου σ ολα τα αλλα ειναι ιδια θα κατεβαζει κ το 2,5αρι.Πως κ πως το περιμενω!Μεγαλο πλεονεκτημα αυτο,καθως ο τορρεντ client του dune ειναι μπαναρισμενος απο τους περισσοτερους private trackers απ οτι ειχα διαβασει παλιοτερα στο foroum..

Θα ηθελα να ρωτήσω αν καρφώσω το τελευταίο firmware θα περιέχει και τις αλλαγές που έχουν γίνει και στα πιο παλιλα versions.

Εγώ σήμερα το παράγγειλα και ζήτησα να μου το στείλουν με DHL.
Έχει 10 euro χρέωση παραπάνω.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να μου το σταματήσουν στο τελωνείο.
γνωριζει καποιος κατι γι αυτό

Σήμερα παρέλαβα (με απλό ταχυδρομείο τελικά κι όχι με το πόρτα-πόρτα) μετά από 17 ημέρες σύνολο. Το δικό μου από τελωνείο δεν πέρασε (το στέλνει σαν δώρο).

Υ.Γ.
Εγώ όταν το παρήγγειλα επιλογή για DHL δεν είχε, τώρα πως το κάνατε εσείς κι έχει δεν το γνωρίζω...

Σήμερα παρέλαβα (με απλό ταχυδρομείο τελικά κι όχι με το πόρτα-πόρτα) μετά από 17 ημέρες σύνολο. Το δικό μου από τελωνείο δεν πέρασε (το στέλνει σαν δώρο).

Υ.Γ.
Εγώ όταν το παρήγγειλα επιλογή για DHL δεν είχε, τώρα πως το κάνατε εσείς κι έχει δεν το γνωρίζω...

Απλα κατα την παραγγειλεια του το ζητας να στο στειλε με DHL

Κάτι σχετικά απλό που όμως δεν δουλεύει:

Σε ένα mvk αρχείο που έχει ενσωματωμένους υπότιτλους (συγκεκριμένα Φιλανδικά-Εσθονικά και Αγγλικά) και εξωτερικούς srt Ελληνικά. Ενώ στο PC μπορώ να διαλέξω και να δω την ταινία με οποιονδήποτε υπότιτλο και με τα ελληνικά, στο player δείχνει μόνο τους ενσωματωμένους κι όχι τον εξωτερικό.

Σημειωτέον ότι σε άλλα mkv που έχουν μόνο εξωτερικούς srt παίζουν μια χαρά. Καμιά ιδέα;