ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

καινούργιο firmware για το 300Α/Β

http://v.himedia-tech.cn/himedia/hd500/104.6/HD300B_1.0.4.6.rar

1.0.4.6 (modified based on 1.0.3.11)

1) The next-generation audio DTS-HDMA, TRUEHD downgrade the output and source code output, can be configured by setting
2) increasing the Advanced Audio settings can be individually DTS, AC3, WMA, AAC decoder output source or make the choice;
3) HDMI output of RAW, when, LPCM7.1 output to 7.1 (was 2.0)
4) Enhanced HDMI TV compatibility, part of the solution have a hardware problem of television above, only the image without sound;
5) to solve the screen saver, the subtitles do not show the problem
6) Audio player, in the settings page to stop, go back to music playback time, crash;
7) PPS GOTO window crashes by title search.
8) BD playlist parsing improved resolution of individual BD movie playlist parsing error

και όπως και τα άλλα πρέπει να περαστεί ετσι:

Please upgrade it follow these steps :

HD300B, HD300A, HD330A
1) Download the upgrade file , uncompress it , rename it to install.img and copy it at a USB DISK;
2) While Pressing RESTORE button(on the side of machine) turn on the power switch, Keep the Restore button over 30 seconds
4) Wait for the upgrade to finish

Θα κλάψωωωωωωωωωωω!!!! Πρώτα σιγο-ψηθηκα-καβουρδίστηκα να αγοράσω το μηχανάκι για το οποίο μας μιλάς με τόσο καλά λόγια και συνεχίζεις να υποστηρίζεις ακόμη και μετά δεν μπορώ να το βρω πουθενά να το αγοράσω!! :( Βοηθήστε με..

Κανω προτη φορα συνδεση μεσω Samba και μου ζητάει net user id kai pass!!!

Τι πρέπει να κάνω γιατι δεν μπορω να συνδεθω με το pc.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Κανω προτη φορα συνδεση μεσω Samba και μου ζητάει net user id kai pass!!!

Τι πρέπει να κάνω γιατι δεν μπορω να συνδεθω με το pc.

τι windows έχεις?? εκει δεν βαζεις τπτ κενο.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου! Δυστυχώς όμως δεν είναι αυτό στον σύνδεσμο που δίνεις το ίδιο με αυτό που παρουσιάζεται εδώ.. Έχουν διαφορετικό τσιπάκι.. Κανείς άλλος; :)

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου! Δυστυχώς όμως δεν είναι αυτό στον σύνδεσμο που δίνεις το ίδιο με αυτό που παρουσιάζεται εδώ.. Έχουν διαφορετικό τσιπάκι.. Κανείς άλλος; :)

και εσύ πως ξέρεις ότι δεν είναι το ίδιο???
αυτό είναι που πήραμε όλοι.

Αυτό που σου έδωσε είναι. Όλοι αυτό έχουν πάρει, από τον ίδιο πωλητή.

εγω ακομη να παραλαβω απο τις 6 ιανουαριου μηπως γνωριζει κανεις αν εχουν τιποτα γιορτες τα κινεζακια , επισεις τι χάος ειναι αυτο με τα track της china post Μπορει να με βοηθισει καποιος να ανακαλυψω που ειναι το δέμα ?
EE163404208CN china post
ευχαριστω

Αυτό που σου έδωσε είναι. Όλοι αυτό έχουν πάρει, από τον ίδιο πωλητή.

Οκ! Ζητάω συγνώμη από τον φίλο! Απλά στον σύνδεσμο που μου έδωσε αναφέρεται ότι το chipset είναι Realtek RTD 1073 και όχι το Realtek RTD 1073DD C+ που αναφέρεται σε αυτό το thread.. Ωστόσο μάλλον είναι λάθος του κινέζου πωλητή στο ebay γιατί κάτω από το προϊόν στις ερωτήσεις που του κάνουν αγοραστές αναφέρει ότι έχει το Realtek RTD 1073DD C+. Οπότε και πάλι συγνώμη, παρεξήγηση! :-)
.......ευχαριστώ και πάρα πολύ!!!!

εγω ακομη να παραλαβω απο τις 6 ιανουαριου μηπως γνωριζει κανεις αν εχουν τιποτα γιορτες τα κινεζακια , επισεις τι χάος ειναι αυτο με τα track της china post Μπορει να με βοηθισει καποιος να ανακαλυψω που ειναι το δέμα ?
EE163404208CN china post
ευχαριστω
Αυτό που μπόρεσα να βρω είναι το: http://www.emsairmailtracking.com/
Για να ξέρεις πάντως επειδή και γω περιμένω κάτι κινητά από κίνα, έχουνε λέει διακοπές "We will have chinese new year from Jan 24th
to Feb 12th,We do not ship out packages during these days". Οπότε υπομονή...

Last edited:
Βοήθεια!!!!
Το μηχάνημα σας είναι αθόρυβο?
Γιατί εμένα σαν να ακούγεται το ανεμηστιράκι ενα παρατεταμένο "τζζζζζ"
Νομίζω ξεκίνησε να μου το κάνει από την ημέρα που του έβαλα μέσα τον εσωτερικό σκληρό δίσκο.
όταν το κουνάω λίγο σταματάει αλλά ξανά ξεκινάει.
Κανεις καμία γνώμη.

Βοήθεια!!!!
Νομίζω ξεκίνησε να μου το κάνει από την ημέρα που του έβαλα μέσα τον εσωτερικό σκληρό δίσκο.
Κανεις καμία γνώμη.
Μαλλον δεν ειναι σωστα στην θεση του και "βρησκει" καπου και συντονιζει.

Βοήθεια!!!!
Κανεις καμία γνώμη.

Το δικό μου, χωρίς εσωτερικό δίσκο, βουίζει 20-30 δ/τα και μετά σταματάει. Μοιάζει να συντονίζεται ή σαν να μην πατάει σωστά το ανεμιστηράκι του.

EE163404208CN china post
ευχαριστω

http://www.ems-tracking.net/ems-tracking.php?number=EE163404208CN

Το δικό μου, χωρίς εσωτερικό δίσκο, βουίζει 20-30 δ/τα και μετά σταματάει. Μοιάζει να συντονίζεται ή σαν να μην πατάει σωστά το ανεμιστηράκι του.
Έκανα διάφορα test (έβγαλα τον σκληρό δίσκο από μέσα-το άφησα χωρίς την βάση από κάτω-ενώ δούλευε το γύρισα από την ανάποδη μεριά) και κατέληξα ότι τον ήχο τον κάνει το ανεμηστιράκι παρατεταμένα όπου κάποιες φορές σταματάει να το κάνει.
Θα ήθελα να ρωτήσω έτσι και αλλιώς εγγύηση δεν υπάρχει μπορώ να αλλάξω το ανεμηστηράκι και να βάλω το ίδιο silence αν υπάρχει.
Πόια είναι η γνώμη σας?
Είναι πάρα πολύ κουραστικό να ακούς ένα τζζζζζζζ συνεχεία ενώ βλέπεις ταινία.

Να το κάνεις.. Δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα αν βρεις ένα στις ίδιες διαστάσεις.. Αρκεί να λυθεί το πρόβλημα..

Για να μην αισθανόμαστε σαν τους φτωχούς συγγενείς, ορίστε το HiMedia (ή όπως αλλιώς θέλετε) στην τιμή των 152 . Πιο ακριβό και από το Netgear 550 έρχεται..
Εμείς το πήραμε φθηνά γιατί το αγοράσαμε πολύ κοντά στην πηγή..

http://www.open247.gr/eshop/products/Youtube-Ready-1080P-Full-HD-Media-Player.html#