ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

με το ασυρματο δεν βρισκω ακρη ισως φταιει το ρουτερ μου ισως φταιει οτι ειναι wps τι να πω δεν ξέρω , λοιπων το συνδεσα με ethernet στην αρχη με dhcp δεν δουλευε μετα του εβαλα καρφωτες Ip τυπου 169.254.234.240 την εκανα και Manual στο himedia βλεπω την πήρε ομως δεν μπορω να κανω κοινους φακελους μπορει να με βοηθισει καποιος να τελειωσω με τουτο το μαρτυριο να δω καμια ταινια :a0210:

μηπως φταιει που δεν εβαλα dns (στο Pc οταν εβαλα μανουαλ τις Ip ? )
επισης το samba και το control ειναι on .
+ οταν ανοιγω πχ απο Player youtube για να τσεκαρω αν εχει ιντερνετ , μου βγαζει ενα there maybe network congestion , μηπως εχει προβλημα ρε παιδια το μηχνακι και παιδευομαι άδικα ?

στον http server του pod installer πως γραφεις τα νουμερα της ip του himedia?με επιλεγμενο το auto εχει 3 Ip διαθεσιμες χωρις να εχεις την επιλογη να αλλαξεις μονος σου τα νουμερα.

στον http server του pod installer πως γραφεις τα νουμερα της ip του himedia?με επιλεγμενο το auto εχει 3 Ip διαθεσιμες χωρις να εχεις την επιλογη να αλλαξεις μονος σου τα νουμερα.

Ακυρο!!!Ειπαμε την ip του Pc βαζω σε αυτο το πεδιο,ετσι??

ποια port χρησιμοποιει η samba γνωριζει κανεις ?
Edit EPITELOYS ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΠΑΙΔΕΣ 901 tcp για οποιον εχει προβλημα, μου ανοιξε φακελο workgroup και εναν φακελο venus.. τι ειναι τουτο ?

Last edited:
Λοιπον περασα το firmware.To samba ειναι στο on,συνεδεσα το Himedia στο ρουτερ ,μου λεει οn,περασε αυτοματα την ip 192.168.2.3. στο driver settings toυ oleg ip adress βαζω την Ip του Himedia και τα υπολοιπα ως εχουν?

ενημερωνω και εγώ εκανα μαλακια στο sub mask ειχα 255 255 0 0 το διορθωσα και τώρα επιτελους μπορώ και βλέπω τα folder και ο αγώνας συνεχιζεται για Internet..

λοιπον εκανα αποπειρα για την πρωτη συνδεση εβγαλε σφαλμα ,πατησα οκ και μετα εγραψε driver successfuly installed κατι τετοιο.το μηχανημα δεν εκανε reboot ομως..τη δευτερη φορα που πατησα connect ξαναεμφανισε σφαλμα..τι κανω λαθος?
status disconnected
Driver settings
ΙP ADRESS:192.168.2.3(AYTH ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΙΜΕDIA,ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ)
san telnet port λεει 23 (default)
απο κατω login :root
Password :κενο

λοιπον εκανα αποπειρα για την πρωτη συνδεση εβγαλε σφαλμα ,πατησα οκ και μετα εγραψε driver successfuly installed κατι τετοιο.το μηχανημα δεν εκανε reboot ομως..τη δευτερη φορα που πατησα connect ξαναεμφανισε σφαλμα..τι κανω λαθος?
status disconnected
Driver settings
ΙP ADRESS:192.168.2.3(AYTH ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΙΜΕDIA,ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ)
san telnet port λεει 23 (default)
απο κατω login :root
Password :κενο

http://img695.imageshack.us/i/errrorz.png/
εδω ειναι και το ερρορ poy εμφανιζει...

http://www.playsmartsg.net/index.php?topic=491.0;wap2

Ρε παιδια δειτε αυτο εδω το site..εχει μια παρομοια διαδικασια μονο που πρεπει να χρησιμοποιησεις το Putty..αλλα λεει επισης οτι πρεπει να εχεις εσωτερικο σκληρο δισκο και να τον εχεις κανει format.με εξωτερικο usb δισκο γιατι δεν γινεται δουλεια?Pls help..

τι να πω μήπως ο λόγος που σου βγάζει σφάλμα είναι που δεν έχεις εσ. σκληρό? γιατί εμένα μου δημιούργησε φακέλους μέσα στον δίσκο που κατεβαίνουν τα τορρεντ. Παντός καλήτερα είναι να βάλεις μέσα δίσκο είναι πιο ευκολία απο το να συνδέεις εξωτερικό π.χ με αυτόν θα κάνεις δουλειά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301694

Καλησπέρα!Μόλις έβαλα εναν εσωτερικό σκληρό στο media player!!!
Μπορεί να μου πει κανείς πώς περνάω αρχεία μέσα σε αυτόν?
Συνδεσα το player με το pc στη θύρα για pc pou λέει αλλά δεν το διαβάζει το σκληρό!Κανείς να μου πεί___

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Καλησπέρα!Μόλις έβαλα εναν εσωτερικό σκληρό στο media player!!!
Μπορεί να μου πει κανείς πώς περνάω αρχεία μέσα σε αυτόν?
Συνδεσα το player με το pc στη θύρα για pc pou λέει αλλά δεν το διαβάζει το σκληρό!Κανείς να μου πεί___

θέλει format ο δίσκος, κάνε του ή από το menu του player ή από την διαχείριση δίσκων των windows.

Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

θέλει format ο δίσκος, κάνε του ή από το menu του player ή από την διαχείριση δίσκων των windows.

Ευχαριστω φίλε!Αν κάνω αντιγραφή μέσω ethernet μεσα από τον player θα κάνει πιο γρήγορα;Το θέμα είναι ότι συνδεομαι μέσω samba και ενσυρματα και ανσυρματα(μπαίνω κανονικά στο internet)αλλά δε μου βρήσκει τουs share φακελους μου!Βλέπει μόνο ένα workgroup και μέσα ένα venus...
Έχω φάει ώρες πολλές αλλά δεν καταφέρνω κατι!

θα πρεπει να ορισεις εναν φακελο κοινοχρηστο στο Pc σου (δεξι κλικ ιδιοτητες ), μετα κανε επιδιοσθωση της συνδεσης απο το συνδεσεις δυκτιου για να αποφυγεις το ρεσταρτ και δοκιμασε να μπεις απο σαμπα μεσα απο το φακελο workgroup Θα πρεπει να δεις το ονομα του υπολογιστη σου . (xp proffesional )

Τελικά μετα από αρκετή ταλαιπωρία το πρόβλημα λύθηκε πλέων βλέπω τους φακέλους μεσα από samba και κατάφερα να εχει και ιντερνετ το μηχάνημα παρολαυτα παρατηρώ ότι το τελευταίο firmware δεν είναι και τόσο σταθερό αφου πολλές φορές παγώνει και χρειαζεται restart , έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο?
Κάποια προβλήματα που εχω ακόμη είναι τα εξης πχ βαζω μια ταινία 6 giga στο κοινόχρηστο φάκελο , την βλέπω από το himedia όμως την στριμαρι με χαμηλή ταχύτητα και εχω πολλά σπασίματα , το περίεργο μεν είναι ότι το δυκτιο μου είναι πρωτόκολλο Ν και είναι συνδεμένο (ως προς το ρουτερ μαλών ) από 270 mbps Και πανω έχει καποια ρυθμιση το media που δεν προσεξα?

Και κατι πολύ σημαντικό υπαρχει κανενας τροπος να βαζω αυτόματα ισως με καποιο script το key του wpa2 οπωτε χρειάζεται ?