ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

θα πρεπει να ορισεις εναν φακελο κοινοχρηστο στο Pc σου (δεξι κλικ ιδιοτητες ), μετα κανε επιδιοσθωση της συνδεσης απο το συνδεσεις δυκτιου για να αποφυγεις το ρεσταρτ και δοκιμασε να μπεις απο σαμπα μεσα απο το φακελο workgroup Θα πρεπει να δεις το ονομα του υπολογιστη σου . (xp proffesional )

Μπα ρε φίλε δε μου τους βρισκεις τους share φακέλους!Κάνω δεξί click share και τα σχετικά αλλά δεν!Πάω να σκάσω γιατί γιαυτόν το σκοπό το πήρα το player + το stick για share αλλά μόνο αυτό δεν μπορώ να κανω!!!Μονο venus μου λέει.....

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Μπα ρε φίλε δε μου τους βρισκεις τους share φακέλους!Κάνω δεξί click share και τα σχετικά αλλά δεν!Πάω να σκάσω γιατί γιαυτόν το σκοπό το πήρα το player + το stick για share αλλά μόνο αυτό δεν μπορώ να κανω!!!Μονο venus μου λέει.....

μήπως έχεις win7??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Ευχαριστω φίλε!Αν κάνω αντιγραφή μέσω ethernet μεσα από τον player θα κάνει πιο γρήγορα;Το θέμα είναι ότι συνδεομαι μέσω samba και ενσυρματα και ανσυρματα(μπαίνω κανονικά στο internet)αλλά δε μου βρήσκει τουs share φακελους μου!Βλέπει μόνο ένα workgroup και μέσα ένα venus...
Έχω φάει ώρες πολλές αλλά δεν καταφέρνω κατι!

μέσω ethernet αργεί πάρα πολύ με usb γίνετε ταχύτατα η αντιγραφή

Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

μήπως έχεις win7??

Οχι φίλε μου xp prof. εχω! Μήπως πρέπει να ρυθμίσς τίποτα δικαιώματα;
Η να φτιάξω κάπου συγκεκριμένα τους share φακελους;
Η ακόμα και να ρυθμίσω τίποτα στο workgroup...???

δοκιμασε κατι ακομη που ισως δεν εχεις κανει , πανε ο υπολογιστης μου - προβολη - και τσεκαρε το "χρηση απλης κοινοχρηστης συνδεσης "" η καπως ετσι και ξαναδοκιμασε και πες μου αν καταφερες κατι , επισης δοκιμασε να φτιαξεις η να συρεις το κοινοχρηστο σου φακελο μεσα στα "κοινοχρηστα εγγραφα "

δοκιμασε κατι ακομη που ισως δεν εχεις κανει , πανε ο υπολογιστης μου - προβολη - και τσεκαρε το "χρηση απλης κοινοχρηστης συνδεσης "" η καπως ετσι και ξαναδοκιμασε και πες μου αν καταφερες κατι , επισης δοκιμασε να φτιαξεις η να συρεις το κοινοχρηστο σου φακελο μεσα στα "κοινοχρηστα εγγραφα "

Μπα φίλε μου τίποτα!!!Μήπως πρέπει να ονομάσω με κάποιο συγκεκριμενο όνομα το pc mou???? και το workgroup???Εσυ άλλαξες το workgroup του media player???

βρε παιδια υπαρχει καποιος να μου εξηγισει καποια πραγματα γιατι αρχιζω και τρελενομαι τώρα καταρχήν στο ppoe setup γιατι δεν μπορώ να μπω βαζω τα στοιχεια οπως κανω login στο computer μου και το ποιο σοβαρο γιατι σερνοντε τα βιντεο του youtube? (γενικα η ταχυτητα του δυκτιου - internet ειναι χαλι μαυρο) γιατι ??????????

βρε παιδια υπαρχει καποιος να μου εξηγισει καποια πραγματα γιατι αρχιζω και τρελενομαι τώρα καταρχήν στο ppoe setup γιατι δεν μπορώ να μπω βαζω τα στοιχεια οπως κανω login στο computer μου και το ποιο σοβαρο γιατι σερνοντε τα βιντεο του youtube? (γενικα η ταχυτητα του δυκτιου - internet ειναι χαλι μαυρο) γιατι ??????????

για πιο λογο να μπεις στο pppoe?? τι θελεις να κάνεις?

ισως να αλλαζα σε Pppoa η να εβλεπα αν εχει καμια ρυθμιση , υπαρχει περιπτωση να σπαει η εικονα απο τις ρυθμισεις που λεει hdmi auto η 760P και εσυ που το εχεις ?

ισως να αλλαζα σε Pppoa η να εβλεπα αν εχει καμια ρυθμιση , υπαρχει περιπτωση να σπαει η εικονα απο τις ρυθμισεις που λεει hdmi auto η 760P και εσυ που το εχεις ?

ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για το pppoe τι το θέλεις :confused:

1080p 60HZ το έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα

το θεμα ειναι οτι δεν εχω ακομη με εσωτερικο σκληρο απλα βάζω την ταινια στο κοινοχρηστο φακελο και την ανοιγω απο το media αλλα εχει μερικα σπασιματακια χωρις ιδιαιτερα εφφε

το θεμα ειναι οτι δεν εχω ακομη με εσωτερικο σκληρο απλα βάζω την ταινια στο κοινοχρηστο φακελο και την ανοιγω απο το media αλλα εχει μερικα σπασιματακια χωρις ιδιαιτερα εφφε

πες τι επιλογή έχεις κάνει στο ασύρματο του πλειερ?
σε τι απόσταση είναι το ρουτερ από τον πλειερ, παρεμβάλλονται εμπόδια ?
πιο ρουτερ έχεις??
τι ταινια παίζεις 720-1080?

Netgear 2200
περιπου 7 μετρα χωρις εμποδια
ταινια 720 p
οταν λες επιλογη σκαναρω το ap

Ειπα να χρησιμοποιησω για 1η φορα το μηχανημα για να δω και να δουκεψω τον bittorrent client
Και αυτο δε δουλευει καλα..για την ακριβεια δεν δουλευει καθολου !
Συνδεομαι με browser στη σελιδα του 300A ..βλεπει τους δισκους που εχω...προσθετω το torrent διαλεγω σε πιο δισκο θα κατεβει και ξεκιναει..
ολα καλα μεχρι εδω...σηκωνει και αρκετα καλες ταχυτητες...
Ξαφνικα.. τσουπ εξαφανιζεται το torrent ..αφαιρειται απο τη λιστα...δε ξερω τι γινεται
Πηγαινει στην κεντρικη σελιδα και δε βλεπει τους δισκους..κανεναν...
(σημειωτεων απο δικτυο αλλα και απο το ιδιο το μηχανημα φαινονται κανονικα)
Για πιο λογο προφανως ο client σταματαει να βλεπει τους δισκους...για αυτο και δε φαινεται το .torrent file
Εσεις εχετε τετοιο προβλημα ?
Εχω firmware 1.0.2.30
Θα το αλλαξω αυριο να δω τι παιζει

Ειπα να χρησιμοποιησω για 1η φορα το μηχανημα για να δω και να δουκεψω τον bittorrent client
Και αυτο δε δουλευει καλα..για την ακριβεια δεν δουλευει καθολου !
Συνδεομαι με browser στη σελιδα του 300A ..βλεπει τους δισκους που εχω...προσθετω το torrent διαλεγω σε πιο δισκο θα κατεβει και ξεκιναει..
ολα καλα μεχρι εδω...σηκωνει και αρκετα καλες ταχυτητες...
Ξαφνικα.. τσουπ εξαφανιζεται το torrent ..αφαιρειται απο τη λιστα...δε ξερω τι γινεται
Πηγαινει στην κεντρικη σελιδα και δε βλεπει τους δισκους..κανεναν...
(σημειωτεων απο δικτυο αλλα και απο το ιδιο το μηχανημα φαινονται κανονικα)
Για πιο λογο προφανως ο client σταματαει να βλεπει τους δισκους...για αυτο και δε φαινεται το .torrent file
Εσεις εχετε τετοιο προβλημα ?
Εχω firmware 1.0.2.30
Θα το αλλαξω αυριο να δω τι παιζει

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα..στην ουσια ολα τα himedia 300a το εχουν,λενε οτι η λυση προκυπτει αν βαλεις εσωτερικο δισκο δισκο στο media player και κανεις install το τρανσμισιον torrent client..δες μερικες σελιδες πισω ,την λυση που προσφερει ο φιλος dfoust

Last edited:
αν και εχω εσωτερικο δισκο..προφανως χρειαζεται το optware firmware

http://translate.googleusercontent.c...Ftcp8UoNQ6emBQ

Unicom 1 Download πάτα

αυτο ειναι το fimware που χρειαζεσαι
μετα ακολουθησε τα βηματα του ποστ #576 απ το σημειο που λεει κατεβασε τον POD installer κλπ....πες αν σου δουλεψε,για να ξερω αν ειναι να μπω στον κοπο να παρω εσωτερικο σκληρο γιατι με τον εξωτερικο usb δεν ειδα προκοπη!

Last edited: