ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

...αλλά δεν θα είναι ωραίος αισθητικά...
Αν θα ήθελα να μου ζητήσει διαζύγιο, θα τον έβαζα. Μέσα στο σαλόνι χύμα δίσκο; Θα επαναστατήσει το σύμπαν αδερφέ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Το ξέρω ρε γμτ...Βγαίνει στα 100 αλλά δε μπορώ να βρω κάπου αξιόπιστα reviews...Και αυτό το 1183 κάπως δε μου κάθεται καλά...

iboum said:
The Realtek 1183 chipset is a cut-down version of the 1283 (10/100 LAN, 400Mhz, DVB-T). It passed DivX certification on 01-May-2009 (see here), indicating that the 1183 is of the same generation as the 1073/1283. See also the Realtek processor roadmap link below for further evidence that it is not 'next generation', as some manufacturers have claimed.

Χμ... μάλλον καλά κάνεις και δεν σου κάθεται καλά... Φαντάζομαι ότι αν ισχύει αυτό που λέει το iboom, και με την παρόμοια ονομασία με το νέο 1185, πολύς κόσμος θα μπερδεύεται...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Ακόμα και στα υψηλά bitrates ή στα full bluray rip με καλύπτουν τα 5400rpm; (είναι και φτηνότεροι) Το ρωτάω γιατί έχω άγνοια των υποστηριζομένων ταχυτήτων.
Να το πω αλλιώς. Οι στροφές παίζουν ρόλο μόνο στη χρηση πάνω σε υπολογιστή και ως προς την ταχύτητα του συστήματος. (χρόνοι προσπέλασης) Και στη μια περίπτωση και στην άλλη το transfer rate (ρυθμός μεταφοράς δεδομένων) είναι το ίδιο. Δηλαδή σε αναπαραγωγή βαριών αρχείων από media player και οι δύο δίσκοι θα συμπεριφερθούν το ίδιο καλά.

Ήρθε η απάντηση για τα μεταφορικά:

Hi Spyros

Shipping cost:
1pc: USD55
5pcs: USD130

Warmest Regards,
Monica Lee
HiMedia Technology Co.,Ltd

Λυπάμαι αλλά 165$ δηλ. περίπου 120 για media player με παλιάς τεχνολογίας chip δεν τους τα δίνω...

Αφού έχετε ανοίξει επικοινωνία σε φιλικό τόνο μεταξύ σας, δεν την ρωτάς αν θα βγάλουν μηχανάκι αντίστοιχο του 300Α με τα νέα realtek (1085/1185) και πότε / πόσο κλπ?

5 άτομα ίσως βρίσκονταν, αν ήταν καλή η τιμή (αντίστοιχη 300Α) και το μηχάνημα πλήρες, και μετά τα μεταφορικά είναι σχεδόν 16Ε έκαστο...

Αφού έχετε ανοίξει επικοινωνία σε φιλικό τόνο μεταξύ σας, δεν την ρωτάς αν θα βγάλουν μηχανάκι αντίστοιχο του 300Α με τα νέα realtek (1085/1185) και πότε / πόσο κλπ?

5 άτομα ίσως βρίσκονταν, αν ήταν καλή η τιμή (αντίστοιχη 300Α) και το μηχάνημα πλήρες, και μετά τα μεταφορικά είναι σχεδόν 16Ε έκαστο...

Θα βγει to hd600A -B δες εδώ http://www.iboum.com/pr/him600b.php

τιμές δεν ξέρω

Στο attachment που μου έστειλε η Monica υπάρχουν τα χαρακτηριστικά των νέων players. Τιμές θα προσπαθήσω να μάθω μέσα στι Σ/Κ...

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Σπύρο αν μιλάμε για αυτό με τον διπλό δέκτη http://www.himedia-tech.cn/en/product_show.php?id=23 εμένα δεν μου φαίνεται ακριβό. εχεις δει καλύτερο σε αυτά τα λεφτά και με τα ίδια χαρακτηριστικά??

Ρε συ, δε βλέπω να λέει πουθενά κάτι για δέκτες...

HD560B
Description
Pictures
Specification

201101281703278291.jpg

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Ήρθε η απάντηση για τα μεταφορικά:

Hi Spyros

Shipping cost:
1pc: USD55
5pcs: USD130

Warmest Regards,
Monica Lee
HiMedia Technology Co.,Ltd

Λυπάμαι αλλά 165$ δηλ. περίπου 120 για media player με παλιάς τεχνολογίας chip δεν τους τα δίνω...

Ισως δεν παρακολούθησα σωστά το θέμα, ίσως δεν κατάλαβα σωστά.
Τα 55 δολάρια τι αφορούν? Σκέτα έξοδα αποστολής ή και τις ..υπηρεσίες της Μόνικα μαζί?

Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Ισως δεν παρακολούθησα σωστά το θέμα, ίσως δεν κατάλαβα σωστά.
Τα 55 δολάρια τι αφορούν? Σκέτα έξοδα αποστολής ή και τις ..υπηρεσίες της Μόνικα μαζί?

Χμμμ, σωστή η απορία σου...Αν είναι έτσι, το κλείσαμε το πακέτο!

Εδώ είναι το mail με τις τελευταίες απαντήσεις σε ερωτήσεις μου:

[FONT=&quot]Hi Spyros[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]1. Yes, HD560B-T has dual tunor for DVB-T,it's the one we are talking about, it could record TV program[/FONT]​
[FONT=&quot] at same time watch another TV program.[/FONT]​
[FONT=&quot]2. Yes, it support Greek subtitle[/FONT]​
[FONT=&quot]3. The shipping cost we offered is discount price from DHL. Our aim is not to get money from shipping. So[/FONT]​
[FONT=&quot] pls don't worry about the shipping cost.[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Warmest Regards,[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Monica Lee
[FONT=&quot]HiMedia Technology Co.,Ltd[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]​

Είμαι στο "τσακ" να το παραγγείλω...

Το 560Β-Τ έχει όντως διπλά tuner και κάνει αυτά που λέει η Monica. Επειδή το έχουμε δοκιμάσει επί του παρόντος δεν έχει Ελληνικά και περίληψη προγράμματος στο EPG. Είμαστε σε συνεργασία μαζί τους και σύντομα πιστεύω ότι και αυτό το θέμα θα λυθεί.

Το 560Β-Τ έχει όντως διπλά tuner και κάνει αυτά που λέει η Monica. Επειδή το έχουμε δοκιμάσει επί του παρόντος δεν έχει Ελληνικά και περίληψη προγράμματος στο EPG. Είμαστε σε συνεργασία μαζί τους και σύντομα πιστεύω ότι και αυτό το θέμα θα λυθεί.

Καλησπέρα φίλε μου. Ως διανομέας στην Ελλάδα, σε τί τιμή θα μπορούσα να το πάρω από εσένα? Η Μόνικα μου το δίνει 165$ με τα μεταφορικά του. Επίσης, αν αποφασίσω να το πάρω από τη Μόνικα, αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα μπορώ να απευθυνθώ σε εσένα για service?

Σχετικά με την τιμή δεν μπορώ να σου πω γιατί ακόμα δεν έχουμε φέρει ποσότητες. Έχουμε φέρει ένα κομμάτι για να το δοκιμάσουμε και βγάζει το πρόβλημα που ανέφερα. Επίσης η λειτουργικότητα που έχει για να μπαίνεις στο internet είναι υποτυπώδης και πολλά μενού είναι στα Κινέζικα. Από εμπειρία σου λέω ότι λόγω δασμών και ΦΠΑ δεν υπάρχει περίπτωση να βγει σε αυτή την τιμή.

Για το service δυστυχώς όχι.

Αυτό με το epg είναι θέμα κωδικοποιήσεις λύνεται σχετικά εύκολα.

Αυτό όμως το θέμα είναι για το 300Α καλό είναι να μην το γεμίζουμε με άσχετα πράγματα μπορεί ο Σπύρος να ανοίξει καινούργιο θέμα για το 560