ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Το 560Β-Τ έχει όντως διπλά tuner και κάνει αυτά που λέει η Monica. Επειδή το έχουμε δοκιμάσει επί του παρόντος δεν έχει Ελληνικά και περίληψη προγράμματος στο EPG. Είμαστε σε συνεργασία μαζί τους και σύντομα πιστεύω ότι και αυτό το θέμα θα λυθεί.

600A / B θα φέρετε? τιμές?

edit: dfoust δεν είχα δει το δικό σου μήνυμα και το συνέχισα και εγώ εδώ...

Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Περιμένουμε demo 600A μέσα στη βδομάδα. Σαφώς θα φέρουμε δεν ξέρω όμως σε τι τιμή θα βγει.

κάνω copy-paste τις τιμές από το himedia forum
1 yuan = 0.10

HD600A will have four versions:
Black Standard Edition: 549 yuan ~60
Black WiFi version: 699 yuan ~75
White Standard Edition: 549 yuan
White WiFi version: 699 yuan
Listing Date: April 10 (Black Edition), white version will be later.

HD600B there will be two versions:
Black Standard Edition: 849 yuan ~90
Black WiFi version: 949 yuan ~100

Παιδιά καλημέρα, έβαλα την τελευταία ενημέρωση (1.0.4.6) και έχω πρόβλημα με τα mp3. Ξέρετε πως μπορώ να το διορθώσω;

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

τι πρόβλημα έχεις?
πατάω να κάνει αναπαραγωγή σε ένα κομμάτι που είναι σε mp3 και δεν κάνει τίποτα (δεν ξεκινάει ο player). Κομμάτια σε flac τα παίζει κανονικά

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

http://code.google.com/p/1073dd-max/downloads/detail?name=install.zip&can=2&q=

βάλε αυτό είναι πολύ καλό
γράψε το αρχείο μέσα στο στικακι βάλε το στην usb κράτα πατημένο το restore και άνοιξε το μηχάνημα από το κουμπί μέτρα μέχρι το 10 και άσε το restore

Αυτό είχα. Το επαναγκατέστησα με τον τρόπο που περιέγραψες και δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ dfoust:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Αυτό είχα. Το επαναγκατέστησα με τον τρόπο που περιέγραψες και δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ dfoust:ernaehrung004:
παρακαλώ :firstprize:

Μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον το συγκεκριμένο media player.
Το τελευταίο μοντέλο είναι το : HD600A/B Σωστά;

Να ρωτήσω κάτι ως άσχετος στο χώρο: Τι παραπάνω προσφέρει ένα Mede8er Med400x ?

Μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον το συγκεκριμένο media player.
Το τελευταίο μοντέλο είναι το : HD600A/B Σωστά;

Να ρωτήσω κάτι ως άσχετος στο χώρο: Τι παραπάνω προσφέρει ένα Mede8er Med400x ?

το HD600 είναι καινούργιο μηχάνημα δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το med400x.
Τώρα για το τι παραπάνω προσφέρει. Καλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις πιο ωραία μενού...

Σταμάτησε η υποστήριξη για το 300Α? Για το 500 έχει κυκλοφορήσει πρόσφατη έκδοση. Latest Version: 1.0.4.7.1 (2011-04-04)
Συνήθως κυκλοφορούσε (κοινή) έκδοση και για τα δύο.

Μιλαμε οσο περναει ο καιρος αντιλαμβανομαι ποσο αθλιο μηχανημα ειναι
Δε μπορει να φτιαξει ουτε φακελους !!!!! αρνειται δηλαδη...οπως ειχα πει και παλιοτερα ουτε λογος για αντιγραφη αρχειων....
Ειναι το απολυτως πιο ΑΠΑΙΣΙΟ μηχανημα που υπαρχει
Για να γραψω στον εσωτερικο δισκο...που αγορασα για αυτο το λογο..απλα δε μπορω....για να γραψω στον sata δισκο που αγορασα απλα δε μπορω...δηλαδη αγορασα δισκο στους οποιους απλα ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ...
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Last edited:
το καταπληκτικο αυτο μηχανημα εχει και αλλα χαρισματα...
αν το συνδεσεις on the fly στο pc ..σε ρωταει αν θες να κλεισει για να μπει στο pc connection mode...λες ναι...και απλα δε γινεται τιποτα..αφου μετα απο αρκετη ωρα ξανανοιγει και βλεπεις το περιβαλλον του !!!
Πρεπει να το κλεισεις λοιπον εντελως ..power off (απο το τηλεκοντρολ)
Οταν συνδεθει ομως δε διαβαζει τον εσωτερικο δισκο και παλι !!!!. Το μηχανημα ειναι διαμαντι λεμε....
Τους αλλους δισκους τους βλεπει..αλλα για να μη ξεχνιομαστε καθε φορα που συνδεεις οποιονδηποτε δισκο στο pc...χρειαζεται σαρωση και επιδιορθωση...γιατι προφανως φροντιζει να τους γ****ει πρωτα

PS...τα καταφερα...δεν εχεις παρα να αποσυνδεσεις τον sata δισκο...τον εξωτερικο για να δει τον sata εσωτερικο μεσω της υπερταχειας συνδεσης usb αφου βεβαια κανει μια επιδιορθωση το δισκο...

Να τον βαλω το κινεζο να μου επιστρεψει περα απο τα λεφτα για το μηχανημα τουλαχιστον και για τον εσωτερικο σκληρο ? (ρητορικη ερωτηση)

Last edited:

Μιλαμε οσο περναει ο καιρος αντιλαμβανομαι ποσο αθλιο μηχανημα ειναι
Δε μπορει να φτιαξει ουτε φακελους !!!!! αρνειται δηλαδη...οπως ειχα πει και παλιοτερα ουτε λογος για αντιγραφη αρχειων....
Ειναι το απολυτως πιο ΑΠΑΙΣΙΟ μηχανημα που υπαρχει
Για να γραψω στον εσωτερικο δισκο...που αγορασα για αυτο το λογο..απλα δε μπορω....για να γραψω στον sata δισκο που αγορασα απλα δε μπορω...δηλαδη αγορασα δισκο στους οποιους απλα ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ...
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

κανένα από τα προβλήματα που λες δεν το έχω συνάντηση

Φίλε σέβομαι την γνώμη σου (και τα πάθη σου), αλλά ουδέποτε μου παρουσίασε κάτι τέτοιο. Και για μένα είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

Υ.Γ.
Χριστός Ανέστη! (για να μην ξεχνιόμαστε)