Παρουσίαση : iPad

Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

Καλά.. Κι εσύ τελικά θα πάρεις το iPad μόνο και μόνο για να το κάνεις demo στον Κούλη.. :p

Σιγα μην ξερει o Ρουλης να το χρησιμοποιησει! Εγω θα του δειξω παλι οπως χθες με το logitech dinovo!

:p

With Compliments..

attachment.php

:p

Attachments

• WolfFriendship.jpg
    WolfFriendship.jpg
    20.4 KB · Views: 74
Ανάμεσα σε έναν πλήρη υπολογιστή με πληκτρολόγιο, δίσκο προσπελασιμο απ´το λειτουργικό, κανονικό λειτουργικό με απειρες επιλογές σε προγράμματα, και σε μια ταβλα με χρωματα που απλά μπαίνει στο Ίντερνετ; Τι να διαλέξω άραγε...:D

Βρε παιδιά......το καθένα έχει το δικό του κοινό...το μεν sony παραπάνω είναι πλήρης υπολογιστής τσέπης, ενώ το iPad είναι για διαδίκτυο, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, εμαιλς, παιχνίδια.

συμφωνώ... άλλο μηχανάκι το ένα άλλο το άλλο...

προσωπικά με βολεύει πιο πολύ το ipad για αυτά που κάνω με το netbook (internet , mail, photos) και μάλλον θα γίνει η τράμπα :D

Συνήθως οταν ειμαι στον υπολογιστή μου από την μια σερφαρω και απο την αλλη κανω chat στο skype. Δεν κάνω τίποτα το τρομερό. Δυστυχώς αυτό το τόσο απλό πράμα που μπορώ να το κάνω με ένα Netbook 300 ευρω δεν μπορω να το κανω με το iPad ταυτόχρονα. Ζηταω πολλά πράματα βρε παιδιά εν έτη 2010 πείτε μου?

1291505.JPG

699 e

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Sony-Vaio-VGNP21Z-Q.htm

λοιπόν πέστε τώρα στεγνά , εάν σας κάνανε κάποιο δώρο από τα 2 πιο θα επιλέγατε

πες μου που θα το χρησιμοποιουσες και γιατι, για να σου πω. Στο λεω γιατι με κατι τετοια all-in one σε συσκευασια ταμπακιερας και με αυτονομια 1/2 ωρας την εχω πατησει. Με το i-pad πχ μπορω να με φανταστω να γραφω τις σημειωσεις μου, να κραταω τα πρακτικα μου, να ριχνω παρουσιαση κτλπ χωρις καλωδια και αγχος. Να το παιρνω στο τρενο/αεροπλανο να κανω την δουλεια μου αυτονομα. 10 ωρες εστω και τα 2/3 να βγαζει ειναι μεγααααλη υποθεση. Ειπαμε σαν γκατζετ δεν μου λεει τιποτα γιατι δεν κανει παπαδες σε μικρη συσκευασια. Σαν καθημερινο εργαλειο ομως φαινεται να λεει πολλα..
Αν εχει ενα σημαντικο μειον ειναι που δεν εχει ενσωματωμενη καμερα για skype on the go.

Ανάμεσα σε έναν πλήρη υπολογιστή με πληκτρολόγιο, δίσκο προσπελασιμο απ´το λειτουργικό, κανονικό λειτουργικό με απειρες επιλογές σε προγράμματα, και σε μια ταβλα με χρωματα που απλά μπαίνει στο Ίντερνετ; Τι να διαλέξω άραγε...:D
τη τύφλα του κάνει , προχθές το ψιλοσεταρα γιατί .. micro-soft rules ...
απλά αδυνατεί να κάνει σωστά λειτουργίες για τις οποίες αγοράστηκε
και αγοράστηκε απο ξω ΠΟΛΥ πιο ακριβά

τι θέλει η χριστιανή να κάνει ? να ανοίγει ενα σκατοεξελ και ένα ημαιλ αμ δε !!!!!!

καφενείο !!! το εργαλείο !!

αλλά καμία κακία δεν άκουσα και από πουθενά :guitarist:

Last edited:
Καλά και αυτή η ferrari, εν έτη 2010 να μην μπορείς να πας και σε ένα χωματόδρομο βρε αδερφέ. (άσχετο).

Τούτο το πράμα δεν είναι κομπιούτερε, αν ήθελε να φτιάξει ένα τέτοιο η apple θα το έκανε, έχει επίσης macbook κλπ για όποιον θέλει mac os X κλπ.

Αυτό το μηχάνημα είναι μια ξεχωριστή κατηγορία, άρα δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με οτιδήποτε άλλο υπάρχει.

Τώρα αν το χρειάζεται κάποιος ή όχι έχει να κάνει με τι απαιτήσεις έχει, αν θα το αγοράσει λοιπόν κάποιος ή όχι είναι δικό του θέμα. Κάποιοι θα το αγοράσουν και για εφέ όπως γίνεται σχεδόν και με όλα τα ομοειδή προϊόντα.

Υπομονή αδέρφια σε κάνα 6μηνο θα ξέρουμε να τελικά πέτυχε ή όχι πάλι ο Τζομπ και αν θα πουλήσει η όχι το γκατζετάκι.

Πάντως αν το δούμε λίγο πιο σφαιρικά.........

Το iPad με wifi + 3G κοστίζει περί των 650 ευρώ, πάνω-κάτω, σωστά ;

Τι αγοράζουμε με αυτά τα χρήματα ; Μηχάνημα με 10" οθόνη, αφής, χώρο αρκετό, μουσικούλα, φωτό, βίντεο, εμαιλ, διαδίκτυο + τηλεφωνία μέσω voip !

Αν θέλουμε υπολογιστή τότε πάμε σε macbook φορητό 13" οθόνη με 950 ευρώ περίπου κ τα έχουμε όλα !

Τι αγοράζουμε με αυτά τα χρήματα ; Μηχάνημα με 10" οθόνη, αφής, χώρο αρκετό, μουσικούλα, φωτό, βίντεο, εμαιλ, διαδίκτυο + τηλεφωνία μέσω voip !

Αν θέλουμε υπολογιστή τότε πάμε σε macbook φορητό 13" οθόνη με 950 ευρώ περίπου κ τα έχουμε όλα !

Μια εταιρία δεν εξελίσει προϊόντα που είναι ανταγωνιστικά άλλων που ήδη παράγει. Μπορεί εμείς να θέλουμε να είναι υπολογιστής αλλά η apple δεν το θέλει.

για αυτο και εγω τα συγκρινω με τα psion της εποχης γιατι ειναι ακριβως αυτο

Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Όλα τα παραπάνω βέβαια (και πολλά περισσότερα, usb, ethernet, κ.α.), τα έχεις και σε ένα netbook των 250 ευρώ... Mην το ξεχνάμε αυτό. Οκ, εκτός απ'την οθόνη αφής.

Εκεί έγκειται και η ένστασή μου προς το όλο project.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Όλα τα παραπάνω βέβαια (και πολλά περισσότερα), τα έχεις και σε ένα netbook των 250 ευρώ... Mην το ξεχνάμε αυτό. Οκ, εκτός απ'την οθόνη αφής.

Μα αυτή είναι η καινοτομία, μπορείς να κάνεις αρκετά από ένα netbook χωρίς όμως να χρησιμοποιείς πληκτρολόγιο αλλά μόνο τα δάκτυλά σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Μα αυτή είναι η καινοτομία, μπορείς να κάνεις αρκετά από ένα netbook χωρίς όμως να χρησιμοποιείς πληκτρολόγιο αλλά μόνο τα δάκτυλά σου.

Αυτό θα το συζητήσουμε όταν το πάρετε και το χρησιμοποιήσετε κάποιο καιρό ως netbook, γράφοντας δηλαδή κείμενα κλπ... μακάρι να κάνω λάθος και να σας βολέψει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Αυτό θα το συζητήσουμε όταν το πάρετε και το χρησιμοποιήσετε κάποιο καιρό ως netbook, γράφοντας δηλαδή κείμενα κλπ... μακάρι να κάνω λάθος και να σας βολέψει.

Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον ένα άτομο, το οποίο ψάχνει 1 λεπτό να βρει το Α στο πληκτρολόγιο, που θα κάνει τούμπες αν του το πάρω δώρο.

Για την γυναίκα μου λέω :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: