Με την παρουσίαση του iPad, πολλοί χρήστες έμειναν δυσαρεστημένοι με την έλλειψη υποστήριξης flash στη νέα συσκευή της Apple. Η μη υποστήριξη flash περιεχομένου, σημαίνει ότι ένας μεγάλος αριθμός σελίδων στο internet καθώς και πολλά online παιχνίδια και video δε θα είναι προσπελάσιμα από το iPad.
...άρα σύμφωνα με όσα λέγαμε παραπάνω, κάνει μόνο για remote...
Αυτο πάλι εγω δε το καταλαβαινω. Πως θα χειριζεται τον CAV μου και το dune? Υπαρχει αντάπτορας IR???
Για iphone υπάρχει προγραμματάκι της Logitech που το κάνει trackpad για οποιοδήποτε pc. Άρα η τεχνολογία υπάρχει για να γίνει και πληκτρολόγιο. Από κει και πέρα, κάτι έχει γραφτεί κάπου για IR, αλλά δε θυμάμαι που...
Κατάλαβα, γιαλατζι remote, για εντυπωσιασμο και χειρισμο κανενος htpc...
Ε βασικά γιαλατζί είναι οτιδήποτε απ'όσα κάνει...![]()
Δεν σε καταλαβαίνω....
Είναι ένα μεγάλο iPod Touch καταρχήν.
Κ σίγουρα δεν είναι υπολογιστής, που πιθανότατα θα ήθελες να είναι.
Το Touch δλδ είναι καλό κ αυτό όχι, ή κ τα δύο είναι μάπα ;
Γιατί τόση απαξίωση σε ένα προϊόν το οποίο δεν έχεις δει καν από κοντά ;;
Για τη δουλειά μου μπορώ να σκεφτώ ότι μπορώ να το έχω σαν ένα virtual κατάλογο. Αντί να κουβαλάς χαρτιά μπορείς να κοτσάρεις ένα pdf αρχείο και είσαι τζετ.
Κοτσάρεις και ένα εξελόφυλλο για να βγάζεις αυτόματα προσφορές και τη στέλνεις επιτόπου στον πελάτη.
Aυτό άραγε γίνεται? Γιατί στο iPhone, μετά από 3-4 προγράμματα pdf που έχω δοκιμάσει, ακόμα δεν έχω βρει τρόπο να έχω pdf files μέσα στο κινητό, τα οποία να μπορώ να διαβάζω χωρίς να συνδεθώ κάπου online ώστε να τα τραβήξω από.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.