Απάντηση: Re: Παρουσίαση : "Νέα" - Αναβαθμισμένα Mac mini

Δέχομαι την αποψή σου, απλά σου λέω ότι προσωπικά, αγάπησα τα mac μετά από πείραμα που έκανα αγοράζοντας ένα mac mini πριν λίγα χρόνια, μετά από χρόνια πορείας με pc 386, 486 κτλ, με windows 3.11 κ πάνω...
Δεν έχουμε συνηθίσει την νοοτροπία της Apple, γιατί βρίσκουμε κ φτιάχνουμε μόνοι μας ένα pc, πανεύκολα, αγοράζοντας κομμάτια από παντού. Αν από την άλλη, μπορούσαμε να αγοράσουμε μόνο επώνυμα pc, πχ. ibm, dell, fujitsu κτλ., τότε θα είχαμε συνηθίσει την νοοτροπία αυτή, αφού δλδ θα ήταν όλα "κλειστά".
Παρόλα αυτά, δεν κάνω εκστρατεία υπέρ της Apple.
Εκφράζω τις απόψεις μου, έχω ζήσει τα καλά κ τα κακά των windows, τα οποία τα ζω ακόμα καθημερινά στην δουλειά μου, και ζω σπίτι με Apple, το οποίο τελικά προτιμώ κ μόνο θα αγοράζω για εμένα.

Μιχάλη ξέρω την αγάπη που έχεις για τα MAC και το OS τους και δεν πρόκειται να πρωσπαθήσω να σε αλλάξω. Σε γενικές γραμμές και εμένα μου αρέσουν από άποψης αισθητικής και ίσως κάποιων λειτουργειών. Τα windows 7 βέβαια έχουν πλησιάσει απίστευτα κοντά.
Το μεγάλο θέμα όμως για εμένα και κύριως λόγος που δεν θα ασχοληθώ με ένα mac είναι η πολιτική της εταιρίας. Τα κλειδώματα σε κάποια πράγματα, η επιβολή του πως κάνεις κάποια πράγματα καθώς και το υψηλό κόστος σε προγράμματα με φέρνει κάθετα αντίθετο.
Σίγουρα εάν ήθελα να κάνω video editing, ή design, και γενικά εφαρμογές editing, ένα apple είναι πολύ καλύτερη λύση. Για καθημερινά όμως δεν δέχομαι την νοοτροπία της Apple.
Δέχομαι την αποψή σου, απλά σου λέω ότι προσωπικά, αγάπησα τα mac μετά από πείραμα που έκανα αγοράζοντας ένα mac mini πριν λίγα χρόνια, μετά από χρόνια πορείας με pc 386, 486 κτλ, με windows 3.11 κ πάνω...
Δεν έχουμε συνηθίσει την νοοτροπία της Apple, γιατί βρίσκουμε κ φτιάχνουμε μόνοι μας ένα pc, πανεύκολα, αγοράζοντας κομμάτια από παντού. Αν από την άλλη, μπορούσαμε να αγοράσουμε μόνο επώνυμα pc, πχ. ibm, dell, fujitsu κτλ., τότε θα είχαμε συνηθίσει την νοοτροπία αυτή, αφού δλδ θα ήταν όλα "κλειστά".
Παρόλα αυτά, δεν κάνω εκστρατεία υπέρ της Apple.
Εκφράζω τις απόψεις μου, έχω ζήσει τα καλά κ τα κακά των windows, τα οποία τα ζω ακόμα καθημερινά στην δουλειά μου, και ζω σπίτι με Apple, το οποίο τελικά προτιμώ κ μόνο θα αγοράζω για εμένα.