Παρουσίαση : Νέα iMac

Γλώσσα κατά την αρχική εγκατάσταση έχει την ελληνική Μάριε.
Μάλιστα βάζεις κ τοποθεσία του υπολογιστή την Ελλάδα κτλ.
Δεν χρειάζεται να συνδεθείς στην Rainbow για τα ελληνικά.
Εκτός αν κατεβάζεις επιπλέον ελληνικές γραμματοσειρές, που δεν είναι κακό να το κάνεις κ να τις έχεις.

Μιχάλη ελληνικά δεν υπήρχανε στην επιλογή όλων των γλωσσών που είχε η λίστα. Εμένα δεν με πειράζει γιατί ήθελα Αγγλικά.
Πήρα τηλέφωνο σήμερα την isquare. Είναι η καινούρια ονομασία της Rainbow. Το σαιτ τους είναι www.isquare.gr. Αφού τους ενημέρωσα για το θέμα του πληκτρολογίου, μου είπανε ότι υπάρχει έλλειψη. Τους ρώτησα λοιπόν γιατί δεν υπάρχει αυτοκόλλητο στην συσκευασία ή αναφορά στο site τους. Η απάντηση ήταν ότι πρέπει ο retailer (δηλαδή Πλαίσιο στην περίπτωση μου) να σας ενημερώσει και ότι έχουνε ήδη απαντήσει σε ερώτηση κάποιου σε ένα φόρουμ!!!!!!! Της απαντάω τι μου λέτε τώρα? Στο site σας γιατί δεν υπάρχει τίποτα??? Τέλωσπάντων της λέω, τι γίνεται τώρα. Εγώ δεν το έχω ανοίξει και θέλω το ασύρματο που υπήρχε στην συσκευασία πριν το βγάλετε.
Δεν τα βγάζουμε μου λέει, έρχονται χωρίς πληκτρολόγια και τα βάζουμε εμείς!!!!!! Αφού τρελάθηκα πάλι, την ξαναρωτάω τι θα γίνει και μου είπε ότι πρέπει να συννενοηθώ με το Πλαίσιο για να μιλήσει αυτό μαζί τους και να μου βρει λύση.
Αθάνατη Rainbow ποτέ δεν πεθαίνεις.
Περιμένω απάντηση από το Πλαίσιο για το τι θα γίνει και ζήτησα στην χειρότερη να τους δώσω το κλειστό ενσύρματο και να πληρώσω άλλα 20 να πάρω ασύρματο.

Συνεχίζοντας την εμπειρία μου γνωριμίας με το Imac, ανακάλυψα σήμερα ότι στο 21.5'' δεν μπορεί να βγει η βάση για να μπει το vesa mount, άρα και να μπει στον τοίχο. Η μόνη λύση είναι μια μετατροπή από εδώ http://www.imacmount.com/imac-vesa-adapter.html αλλά αρκετά τσιμπημένη.

Επίσης δεν είναι τελείως αθόρυβο ώστε να το έχεις ανοιχτό σε υπνοδωμάτιο αλλά ο θόρυβος του ανέρχεται στο επίπεδο ενός φυσήματος.

Περισσότερα το ΣΚ.

Η Rainbow-τωρινή iSquare θυμίζει πολύ τον Σαρακάκη σε ότι αφορά τα Honda....πολύ καλά μηχανήματα αλλά το After sales είναι.......η δε αναζήτηση ανταλλακτικών είναι ακόμα πιο....

Τέλος πάντων, αυτό που γράφεις Μάριε για την βάση, ναι ισχύει, μόνο η 27" μπορεί να μπει από "μαμά" στον τοίχο.

Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως. Και το site τι αισχος. Δηλαδη το σκεφτηκαν πολυ για να το φτιαξουν?

Re: Απάντηση: Παρουσίαση : Νέα iMac

Εγώ δεν το έχω ανοίξει και θέλω το ασύρματο που υπήρχε στην συσκευασία πριν το βγάλετε.
Δεν τα βγάζουμε μου λέει, έρχονται χωρίς πληκτρολόγια και τα βάζουμε εμείς!!!!!!

Παρότι η isquare αποδεικνύεται ότι είναι τα ίδια σκ#@ά με τη rainbow, στο συγκεκριμένο παίζει και να είχε δίκιο η κυρία που μίλησες. Η ευθύνη είναι της μαμάς Apple, που όντως δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην παραγωγή του καινούργιου ασύρματου keyboard με ελληνικούς χαρακτήρες...

Ελληνικη γλωσσα κατα την εγκατασταση δεν εχει.. Δεν μπορεις να κανεις ελληνικα τα μενου, παρα να γραψεις ελληνικα.

Για να βαλεις ελληνικα menu, πρεπει να εγκαταστησεις το GRupdate της Rainbow που δεν φημιζεται οτι ειναι και η καλυτερη και σταθεροτατη λυση και εχει και το μειονεκτημα οτι δεν απεγκαθισταται..

Last edited:
.....................
Επίσης δεν είναι τελείως αθόρυβο ώστε να το έχεις ανοιχτό σε υπνοδωμάτιο αλλά ο θόρυβος του ανέρχεται στο επίπεδο ενός φυσήματος.
Περισσότερα το ΣΚ.
Μεγιαααααααααααααα!!!
Θορυβο?? Περιεργο! Μονο ανοιχτο το 20'', ουτε φυσημα(εκτος αν τρεχεις κατι)
Ας μας πει και καποιος αλλος για αν κανει θορυβο το 21,5 η 27''

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : Νέα iMac

Παρότι η isquare αποδεικνύεται ότι είναι τα ίδια σκ#@ά με τη rainbow, στο συγκεκριμένο παίζει και να είχε δίκιο η κυρία που μίλησες. Η ευθύνη είναι της μαμάς Apple, που όντως δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην παραγωγή του καινούργιου ασύρματου keyboard με ελληνικούς χαρακτήρες...

Τότε πολύ απλά ενημερώνεις επίσημα τον καταναλωτή ότι δεν μπορείς να τον προμηθέυσεις με το Ελληνικό και έαν θέλει να περιμένει αλλιώς μπορέι να αλλάξει με το ενσύρματο. Το να το κάνεις αυθαίρετα και απροειδοποίητα είναι και παράνομο και γελοίο.
Επίσης μια σοβαρή εταιρία δεν μπορεί να σου λέει πήγαινε μίλα με αυτόν που σου το πούλησε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : Νέα iMac

Επίσης μια σοβαρή εταιρία δεν μπορεί να σου λέει πήγαινε μίλα με αυτόν που σου το πούλησε.

Λανθασμένη αντιμετώπιση από την πλευρά τους, μεν, αλλά γεγονός είναι ότι κατά το νόνο φέρων την ευθύνη άμεσα απέναντί σου είναι ο πωλητής (δηλ. το Πλαίσιο).

MHN βάλετε ελληνικά μενού από την Rainbow !

Απλά ΜΗΝ....

Εγώ κατά την εγκατάσταση εννοούσα στην ελληνική γλώσσα γραφής κ τόπο Ελλάδα, όχι ελληνικό λειτουργικό.

ΑΝ θέλετε ελληνικό λειτουργικό, πηγαίνετε ΕΔΩ.

@pontios:
Καλο ειναι να αγορασεις επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια μεχρι να ληξει ο πρωτος χρονος αγορας, γιατι η apple εμπιστευεται τα μηχανηματα της μονο με 1 χρονο εγγυηση.
Ετσι με γυρω στα 180 που κοστιζει η επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο! (γιατι και τα ανταλλακτικα ειναι ακριβοτερα και πιο δυσευρετα σε σχεση με ενος pcιου λογω της φυσης του iMac)

Τελος, την επεκταση εγγυησης μπορεις να την βρεις και στο ebay στην μιση τιμη.

Η Rainbow-τωρινή iSquare θυμίζει πολύ τον Σαρακάκη σε ότι αφορά τα Honda....πολύ καλά μηχανήματα αλλά το After sales είναι.......η δε αναζήτηση ανταλλακτικών είναι ακόμα πιο....

Τέλος πάντων, αυτό που γράφεις Μάριε για την βάση, ναι ισχύει, μόνο η 27" μπορεί να μπει από "μαμά" στον τοίχο.

Δηλαδή και στους υπολογιστές και στα μέσα μεταφοράς, έχεις ψωνίσει από σβέρκο όσον αφορά την υποστήριξη... :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : Νέα iMac

Δηλαδή και στους υπολογιστές και στα μέσα μεταφοράς, έχεις ψωνίσει από σβέρκο όσον αφορά την υποστήριξη... :flipout::flipout:

Πράγματι !!

Φαντάσου ότι από άλλο φόρουμ, έχουμε κοινητοποιηθεί και φέρνουμε από Αγγλία γνήσια ανταλλακτικά Honda, όπου μαζί με τα μεταφορικά είναι φθηνότερα από εδώ...!! :music-smiley-005: Κ δεν χάνουμε την εγγύηση κιόλας !! :worshippy:

Εμείς πάλι, έχουμε κάτι καλύτερο για το Jazz...
Δικό μας συνεργείο αυτοκινήτων... ;)

Κι ευτυχώς, για το MacBook Pro, έχω το Νίκο κοντά...

Απάντηση: Re: Παρουσίαση : Νέα iMac

Ειναι λογικο να υπαρχει καποιος θορυβος, προφανως απο τους ανεμιστηρες...
Πες μας και για το ποντικι, πως σου φανηκε ?

Κοντό και λίγο μικρό για τα γούστα μου. Αλλά μου άρεσε το touch scroll και το design του. Κάτα τα άλλα το καλύτερο για εμένα ποντίκι είναι το Logitech MX Revolution.

Εγώ βρήκα μια δοκιμή μεταξύ πολλών επεξεργαστών, για δείτε ΕΔΩ.

PCMark%20Vantage%20Suite.png

PCMark%20Vantage%20Memories.png

PCMark%20Vantage%20TV%20and%20Movies.png

PCMark%20Vantage%20Productivity.png

και έχει και άλλα πολλά διαγράμματα για να διαβάσετε αναλυτικά στο παραπάνω link που έδωσα.

να καμετε ολιγον υπομονη, το παρηγγειλα

Πριν απο καμια ωριτσα εφτασε, (το παρελαβα απο το Ταχυδρομειο)

Αισθητικα και κατασκευαστικα δειχνει παρα πολυ καλο. Στην πραξη, θα το δω το βραδυ.
Κοστος κατι λιγοτερο απο 50 ευρω
Και μερικες φωτος: