xristoforos
Established Member
- 5 October 2009
- 281
Εγώ δεν το έχω ανοίξει και θέλω το ασύρματο που υπήρχε στην συσκευασία πριν το βγάλετε.
Δεν τα βγάζουμε μου λέει, έρχονται χωρίς πληκτρολόγια και τα βάζουμε εμείς!!!!!!
Μεγιαααααααααααααα!!!.....................
Επίσης δεν είναι τελείως αθόρυβο ώστε να το έχεις ανοιχτό σε υπνοδωμάτιο αλλά ο θόρυβος του ανέρχεται στο επίπεδο ενός φυσήματος.
Περισσότερα το ΣΚ.
Παρότι η isquare αποδεικνύεται ότι είναι τα ίδια σκ#@ά με τη rainbow, στο συγκεκριμένο παίζει και να είχε δίκιο η κυρία που μίλησες. Η ευθύνη είναι της μαμάς Apple, που όντως δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην παραγωγή του καινούργιου ασύρματου keyboard με ελληνικούς χαρακτήρες...
Επίσης μια σοβαρή εταιρία δεν μπορεί να σου λέει πήγαινε μίλα με αυτόν που σου το πούλησε.
Η Rainbow-τωρινή iSquare θυμίζει πολύ τον Σαρακάκη σε ότι αφορά τα Honda....πολύ καλά μηχανήματα αλλά το After sales είναι.......η δε αναζήτηση ανταλλακτικών είναι ακόμα πιο....
Τέλος πάντων, αυτό που γράφεις Μάριε για την βάση, ναι ισχύει, μόνο η 27" μπορεί να μπει από "μαμά" στον τοίχο.
Δηλαδή και στους υπολογιστές και στα μέσα μεταφοράς, έχεις ψωνίσει από σβέρκο όσον αφορά την υποστήριξη...![]()
Ειναι λογικο να υπαρχει καποιος θορυβος, προφανως απο τους ανεμιστηρες...
Πες μας και για το ποντικι, πως σου φανηκε ?
Εχει κανεις benchmark tests απο συγκριση core2duo vs ι5-ι7 ?
να καμετε ολιγον υπομονη, το παρηγγειλα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.