Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Καλησπερα!
Εχω την εξης απορια!
Προσφατα αγορασα μια 42 plasma και για να ολοκληρωσω θα πρεπει να αγορασω καποιο DVD PLAYER ΜΕ HDMI,αφου το παλιοτερο μου δεν εχει θυρα!
Εφοσων βρηκα συχρονως και καποιον που του πουλησα το PS2 (τσιπαρισμενο)με 120ευρω,σκεφτομαι την αγορα του PS3!
οπωτε λεω να συνδιασω την αγορα μιας παιχνιδοκονσολας και ενος Dvd player toy test in PS3!
Αλλα ηθελα να ξερω ΑΞΙΖΕΙ???
Εκτος του οτι εχει υψηλη τιμη σαν συσκευη,βλεποντας και τα παιχνιδια του ειναι και αυτα σε υψηλα επιπεδα!
Μηπως να περιμενω καποια πτωση στην τιμη του εντος του ετος?

το θεμα ειναι ποσο μπορεις να περιμενεις
οταν βγηκαν τα πρωτα dvd και πηρα
εβλεπα το demo για κανενα τριμηνο
αρα μην βιαζεσαι

Αν μπορείς να περιμένεις,περίμενε μέχρι το καλοκαίρι που θα έχει πέσει αλλά όχι πολύ.Το καλύτερο είναι να το πάρεις στις αρχές του άλλου χρόνου.
Οτι αξίζει,αξίζει αλλά όχι με την τιμή που έχει στην Ελλάδα τώρα...

Ρε παιδια μισο λεπτο γιατι τα 60gb δεν ειναι καθολου 60. Εγω οταν πειρα την κονσολα την 1 μερα εκει που εψαχνα βρηκα σε 1 menu και ελεγε remaining 45gb. Δηλαδη πολυ απλα απο τα 60 μονο τα 45 ειναι ελευθερα. Τα 15 ειναι δεσμευμενα μαλλον για το λειτουργικο. Αυτο ομως η Sony δεν το λεει πουθενα. Δηλαδη για να καταλαβω η κονσολα των 20gb δεν κανει για τιποτα. Ουτε linux ουτε τιποτα.

Τελικα μαλλων η σωστη κινηση ειναι να περιμενω!
Και η πιο σωστη κινηση ειναι η αγορα του απο το carrefour που κανει και 24 ατοκες δοσουλες!!
Παντως τα ps3 του careefour ειναι ΜADE ΙΝ ΨΗΙΝΑ!!(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ)

Απάντηση: Re: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Τελικα μαλλων η σωστη κινηση ειναι να περιμενω!
Και η πιο σωστη κινηση ειναι η αγορα του απο το carrefour που κανει και 24 ατοκες δοσουλες!!
Παντως τα ps3 του careefour ειναι ΜADE ΙΝ ΨΗΙΝΑ!!(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ)
Εδώ θα διαφωνήσω φίλε μου, γιατί κ εγώ από το carrefour Αλίμου το πήρα με 24 άτοκες αλλά είναι Ιαπωνικό !

Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Εδώ θα διαφωνήσω φίλε μου, γιατί κ εγώ από το carrefour Αλίμου το πήρα με 24 άτοκες αλλά είναι Ιαπωνικό !

carrefour θεσσαλονικης ΜΑDE IN CHINA!!!
Α ρε καταραμενο κατεστημενο!!!:violent-smiley-030::flipout:

Μην το δένετε και κόμπο,πολλά Ιαπωνικά PS3 που έχουν έρθει στην Ευρώπη βγήκαν προβληματικά ενώ τα αντίστοιχα Made in China δεν δημιούργησαν προβλήματα.

εγώ το δικό μου το πήρα απο Πλαίσιο και ήταν Jap made.Από ό,τι έμαθα η πλειονότητα από τα πλαίσιο (τουλάχιστον αυτοί που το ανέφεραν) είχε κινεζικα. Άρα...........

ασε που το δικό μου στις 13/4 εντελώς ξαφνικά δεν δεχόταν κανένα δίσκο στο drive

όλα σχετικα είναι.............

Ρε παιδια μισο λεπτο γιατι τα 60gb δεν ειναι καθολου 60. Εγω οταν πειρα την κονσολα την 1 μερα εκει που εψαχνα βρηκα σε 1 menu και ελεγε remaining 45gb. Δηλαδη πολυ απλα απο τα 60 μονο τα 45 ειναι ελευθερα. Τα 15 ειναι δεσμευμενα μαλλον για το λειτουργικο. Αυτο ομως η Sony δεν το λεει πουθενα. Δηλαδη για να καταλαβω η κονσολα των 20gb δεν κανει για τιποτα. Ουτε linux ουτε τιποτα.
Ίσως γι αυτό να κατάργησαν την έκδοση των 20G, την οποία ούτε καν στην Ευρώπη δεν ήρθε, και τώρα ετοιμάζονται να βγάλουν έκδοση των 80G, προκειμένου να είναι ΚΑΘΑΡΑ τα 60-65 G ..... :grandpa:

Πάντως, 15 giga, ούτε Vista να ήτανε .... :flipout:

Μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει upscaling στα απλά DVDs (πάντα μέσω HDMI εννοώ);
Sorry, αν έχει ήδη απαντηθεί!

Απάντηση: Re: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει upscaling στα απλά DVDs (πάντα μέσω HDMI εννοώ);
Sorry, αν έχει ήδη απαντηθεί!
Δεν το υποστηρίζει ακόμα.
Έχουν πει ότι με firmware update σύντομα θα το κάνει, χωρίς όμως να δίνουν ημερομηνία!

Και ποιός σας βεβαιώνει οτι θα έχει καλύτερο Scaler από τις τηλεοράσεις ή τα προβολικά σας;
Παίρνω αφορμή για να εκφράσω μια απορία που την έχω εδώ και πολύ καιρό.
Γιατί όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν upscaling στην πηγή και κυνηγάνε ακόμα και μηχανάκια των 150 αρκεί να κάνουν upscaling;
Το να ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο τσιπάκι-που αποδεδειγμένα κάνει καλή δουλειά-το καταλαβαίνω.
Το να κυνηγάς όμως οποιοδήποτε μηχανάκι κάνει upscaling δεν το καταλαβαίνω. Μιλάμε για τσιπάκια των 30 το πολύ τώρα...
Δηλαδή οι τηλεοράσεις και τα πεοβολικά τί έχουν μέσα; Σκουπίδια;

Δύο παρατηρήσεις:

To PS3 (αλλά και οποιοδήποτε έστω και στοιχειωδώς αξιοπρεπές PC) δε χρειάζεται scaler σε επίπεδο υλικού για να κάνει scaling.
Αποτελεί κοινό μυστικό, ότι ένα HTPC μπορεί άνετα να ξεπεράσει σε ποιότητα scaling και deinterlacing ακόμα και το Realta HQ, το κορυφαίο ανάλογο τσιπ σήμερα..

H απορία του κ. Κολέζα είναι εύστοχη και δικαιολογημένη..
Φαίνεται όμως ότι, τουλάχιστο στις μετρίου ή χαμηλού κόστους υλοποιήσεις συσκευών απεικόνισης, οι κατασκευαστές επιλέγουν να κάνουν οικονομία, είτε χρησιμοποιώντας τις δικές τους υλοποιήσεις, είτε επιλέγοντας κατασκευές τρίτων, χαμηλού όμως κόστους (π.χ. οι D5 προβολείς χρησιμοποιούσαν τα μέτρια τσιπ της Pixelworks..)

Πάντως, ο Epson 700 με τα 1000 ευρώ, και το pioneer 696 με τα 150 ευρώ, κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλειά .....ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΥΣΙΚΑ και καλή ποιότητα μετά από πολύωρες δοκιμές που έχω κάνει..... :antlers:
Αυτό δεν σημαίνει, ούτε ότι ο προβολέας έχει scaller της πλάκας, αλλά ούτε και ότι το pioneer των 150 ευρώ με το τσιπάκι των 30 ευρώ, ΔΕΝ κάνει καλή δουλειά.....

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι που θα πέσει κανείς και ότι δεν πρέπει να τα μετράμε όλα ΜΟΝΟ με βάση το κόστος .... :grandpa: