Παρουσίαση PLAYSTATION 3

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Μιχάλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υποστηρίζει το 720p και βλέπω τα Blu Ray σε 1080i.

:chinscratch:

Λοιπον εγω παρατηρησα κατι αλλο που δεν μου αρεσε. Με τον internet explorer εχει να κανει. Ο explorer οποτε κλικαρεις 1 φωτογραφια την ανοιγει παντα σε νεο παραθυρο. Ο explorer ομως μπορει να ανοιξει εως 5 παραθυρα. Στην περιπτωση που εχουνε ανοιξει ηδη 5 παραθυρα και εσεις συνεχιζετε να ανοιγετε φωτογραφιες επειδη δεν μπορει να ανοιξει επιπλεον παραθυρα σε παραπεμπει σε 1 menu οπου και πρεπει εκει να επιλεξεις μια απο τις 5 σελιδες που ειναι ηδη ανοιχτες για να ανοιξει η φωτογραφιες σε μια απο αυτες. Επιλεγεις λοιπον μια απο αυτες και περιμενεις να ανοιξει η φωτογραφια. Αμ δε. Δεν ανοιγει :argue: Δυστηχως!!! Το εχω τσεκαρει δεν μου εχει συμβει μονο μια και 2. Για καντε και οι υπολοιποι μια δοκιμη να δειτε συμβαινει το ιδιο?

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει η κονσόλα ελεύθερη περιοχών για αναπαραγωγή ταινιών μπλού-ρέυ;

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει η κονσόλα ελεύθερη περιοχών για αναπαραγωγή ταινιών μπλού-ρέυ;

Προς το παρον δεν γινεται. Το εψαχνα και εγω πριν λιγες μερες

Νέα download για τo Αμερικάνικο PS store :

# Calling All Cars Video 37 mb
# Gauntlet III Video 62 mb
# The Godfather The Don's Edition Trailer 89 mb
# Ninja Gaiden Sigma Demo 983 mb
# Ninja Gaiden Sigma Trailer 27 mb
# Stanglehold Trailer 47 mb
# Virtua Tennis Demo 819 mb
# The Wheelman Trailer 159 mb

Απάντηση: Re: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Καλορίζικο, σε όσους δεν κρατήθηκαν και το πήραν...!!!

Μπείτε στο Folding@home για να βοηθήσουμε και εμείς τις έρευνες,φυσικά όταν δεν λιώνουμε το PS3.Στην Ελλάδα μας, είναι στο πρόγραμμα μόνο 4 άτομα,ενώ Αγγλία,Αμερική,Ιαπωνία γίνετε πανικός...

Έχω και ομάδα,την Greek_Team με τον αριθμό 55831.
Οποιος θέλει να βοηθήσει και να μπει στην ομάδα.
Κάνει τα παρακάτω βήματα:
Identity,
Join an Existing Team,
55831.

Completed 1 work Units.

-bye-
Μπηκα και εγω στο team με το Donor name Billyboy απο το 1 pc. Μολις τελειωσει το ps3 το δικο του που με εβαλε απο μονο του, θα βαλω και αυτο..

Το πρόβλημά του είναι στις ταινίες blu-ray, που δεν υποστηρίζει 720p, παρά μόνο 1080i/p κ πολύ υποδεέστερες μετά...

Μισο λεπτο ρε παιδια δηλαδη εμεις που εχουμε HD Ready τηλεορασεις θα πρεπει να αρκεστουμε στα 1080ι με το ζορι? 720p με τιποτα?

Re: Απάντηση: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Μισο λεπτο ρε παιδια δηλαδη εμεις που εχουμε HD Ready τηλεορασεις θα πρεπει να αρκεστουμε στα 1080ι με το ζορι? 720p με τιποτα?

Δυστυχώς έτσι είναι φίλε μου ... :grandpa:
Μακάρι αυτό να διορθωθεί με μελοντικό firmware του PS3 και να υποστηρίζει και 720p !

Εχουμε θέμα με το PS3 κύριοι , μόλις σε άλλο τόπικ ο Rivers ανέφερε ότι δεν έχει έξοδο 1080p24 , κάτι που σημαίνει όχι σωστό παίξιμο στις ταινίες 1080p24.

Εχουμε θέμα με το PS3 κύριοι , μόλις σε άλλο τόπικ ο Rivers ανέφερε ότι δεν έχει έξοδο 1080p24 , κάτι που σημαίνει όχι σωστό παίξιμο στις ταινίες 1080p24.

Που ειναι αυτο που λες?

τα αλλα Hi def players που κυκλοφορουν υποστηριζουν 1080p24?