Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Μιχάλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υποστηρίζει το 720p και βλέπω τα Blu Ray σε 1080i.

:chinscratch:

Λοιπον εγω παρατηρησα κατι αλλο που δεν μου αρεσε. Με τον internet explorer εχει να κανει. Ο explorer οποτε κλικαρεις 1 φωτογραφια την ανοιγει παντα σε νεο παραθυρο. Ο explorer ομως μπορει να ανοιξει εως 5 παραθυρα. Στην περιπτωση που εχουνε ανοιξει ηδη 5 παραθυρα και εσεις συνεχιζετε να ανοιγετε φωτογραφιες επειδη δεν μπορει να ανοιξει επιπλεον παραθυρα σε παραπεμπει σε 1 menu οπου και πρεπει εκει να επιλεξεις μια απο τις 5 σελιδες που ειναι ηδη ανοιχτες για να ανοιξει η φωτογραφιες σε μια απο αυτες. Επιλεγεις λοιπον μια απο αυτες και περιμενεις να ανοιξει η φωτογραφια. Αμ δε. Δεν ανοιγει :argue: Δυστηχως!!! Το εχω τσεκαρει δεν μου εχει συμβει μονο μια και 2. Για καντε και οι υπολοιποι μια δοκιμη να δειτε συμβαινει το ιδιο?

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει η κονσόλα ελεύθερη περιοχών για αναπαραγωγή ταινιών μπλού-ρέυ;

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει η κονσόλα ελεύθερη περιοχών για αναπαραγωγή ταινιών μπλού-ρέυ;

Προς το παρον δεν γινεται. Το εψαχνα και εγω πριν λιγες μερες

Νέα download για τo Αμερικάνικο PS store :

# Calling All Cars Video 37 mb
# Gauntlet III Video 62 mb
# The Godfather The Don's Edition Trailer 89 mb
# Ninja Gaiden Sigma Demo 983 mb
# Ninja Gaiden Sigma Trailer 27 mb
# Stanglehold Trailer 47 mb
# Virtua Tennis Demo 819 mb
# The Wheelman Trailer 159 mb

Απάντηση: Re: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Καλορίζικο, σε όσους δεν κρατήθηκαν και το πήραν...!!!

Μπείτε στο Folding@home για να βοηθήσουμε και εμείς τις έρευνες,φυσικά όταν δεν λιώνουμε το PS3.Στην Ελλάδα μας, είναι στο πρόγραμμα μόνο 4 άτομα,ενώ Αγγλία,Αμερική,Ιαπωνία γίνετε πανικός...

Έχω και ομάδα,την Greek_Team με τον αριθμό 55831.
Οποιος θέλει να βοηθήσει και να μπει στην ομάδα.
Κάνει τα παρακάτω βήματα:
Identity,
Join an Existing Team,
55831.

Completed 1 work Units.

-bye-
Μπηκα και εγω στο team με το Donor name Billyboy απο το 1 pc. Μολις τελειωσει το ps3 το δικο του που με εβαλε απο μονο του, θα βαλω και αυτο..

Το πρόβλημά του είναι στις ταινίες blu-ray, που δεν υποστηρίζει 720p, παρά μόνο 1080i/p κ πολύ υποδεέστερες μετά...

Μισο λεπτο ρε παιδια δηλαδη εμεις που εχουμε HD Ready τηλεορασεις θα πρεπει να αρκεστουμε στα 1080ι με το ζορι? 720p με τιποτα?

Re: Απάντηση: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Μισο λεπτο ρε παιδια δηλαδη εμεις που εχουμε HD Ready τηλεορασεις θα πρεπει να αρκεστουμε στα 1080ι με το ζορι? 720p με τιποτα?

Δυστυχώς έτσι είναι φίλε μου ... :grandpa:
Μακάρι αυτό να διορθωθεί με μελοντικό firmware του PS3 και να υποστηρίζει και 720p !

Εχουμε θέμα με το PS3 κύριοι , μόλις σε άλλο τόπικ ο Rivers ανέφερε ότι δεν έχει έξοδο 1080p24 , κάτι που σημαίνει όχι σωστό παίξιμο στις ταινίες 1080p24.

Εχουμε θέμα με το PS3 κύριοι , μόλις σε άλλο τόπικ ο Rivers ανέφερε ότι δεν έχει έξοδο 1080p24 , κάτι που σημαίνει όχι σωστό παίξιμο στις ταινίες 1080p24.

Που ειναι αυτο που λες?

τα αλλα Hi def players που κυκλοφορουν υποστηριζουν 1080p24?