Τελικά είχαν την δυνατότητα μόνο αυτοί που βρέθηκαν στο LGC 2007 να απολαύσουν το Demo του PES2008. Ελπίζουμε να το βάλουν στο PS store αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα....
Την πρωτιά στο Games Convention που διεξάγει στην Γερμανία είναι:
Best of GC 2007: The winners Are Announced!
*In the PC category: Crysis (Electronic Arts GmbH)
*In the Xbox category: BioShock (Take 2 Interactive GmbH)
*In the PSP category: God of War: Chains of Olympus (Sony Computer Entertainment GmbH)
*In the PS2 category: Pro Evolution Soccer 2008 (Konami Digital Entertainment GmbH)
*In the PS3 category: Pro Evolution Soccer 2008 (Konami Digital Entertainment GmbH)
*In the Wii category: Mario & Sonic bei den Olympischen Spielen (SEGA Germany GmbH)
*In the NDS category: Eye Training (Nintendo of Europe GmbH)
*In the Online category: Age of Conan: Hyborian Adventures (Eidos GmbH)
*In the Best Hardware Accessory Product category: Wii Balance Board (Nintendo of Europe GmbH)
Θα ξεφύγω λίγο από το θέμα των τελευταίων συμφορουμιτών αλλά θα παραθέσω το εξής: Μιας και περιμένω με αγωνία την νέα Philips 37pfl9732d σύνδεσα το ps3 με την crt που έχω με το παρεχόμενο av καλώδιο.
Συμπεράσματα :Παιχνίδια ps2,ps3,dvd ok,blue ray.........ασπρόμαυρο!!!!!
Κι όμως δοκίμασα 2 Blue ray και ήταν ασπρόμαυρα,στο καπάκι έβαλα DVD και το έπεξε κανονικά. Το ανέφερα στο Seven όπου τα νοίκιασα και μου είπαν ότι όσοι τα είχαν πάρει τα έβλεπαν όλα(τα χρώματα έτσι!!). Η διαφορά είναι ότι αυτοί είχαν HD TV και HDMI καλώδια, ενώ εγώ σύνδεσα το PS3 σε CRT με το παρεχόμενο από τη SONY AV καλώδιο!!!
Ενδεχομένως μου είπαν πως δεν περνάνε όλα τα δεδομένα από τέτοιο καλώδιο. Τότε γαιτί το έβαλε η SΟΝΥ και γιατί παιχνίδια PS3 όπως Transformers και F1 τα παίζει κανονικά αν και Blue ray;
Οι Blu-Ray ταινίες είναι σε άλλο format από τα παιχνίδια και έτσι δεν μπορεί να στήλη όλα τα δεδομένα από το AV καλώδιο.
Δοκίμασε σύνδεση με S component (Σήμα S-Video) καλώδιο {Είσοδος 4 ακίδων (Y/C)} λογικά θα ξεπεράσεις αυτά τα προβλήματα.
Eυχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά μάλλον θα το δοκιμάσω σε 15-20 μέρες με HDMI με την καινούργια [Θεού θέλοντως και Philips buzz free (λόγω 9632) επιτρέποντως ]37PFL9732D που σκοπεύω να αγοράσω!:music-smiley-005: