Παρουσίαση PLAYSTATION 3

παιδιά έχω ένα πρόβλημα.σκοπεύω να αγοράσω ps3 και έτσι νοίκιασα την κονσόλα από ένα video-club για να δω πως θα είναι στην τηλεόραση μου.στην αρχή όλα ήταν μια χαρά.μετά αποφάσισα να γραφτώ στο psn και να κατεβάσω μερικά demos .έβαλα ως χώρα την αμερική διότι όπως ξέρετε δεν υπάρχει ελληνικό ps store.μερικά demos λοιπόν τα έδειχνε ασπρόμαυρα.τα demos αυτά είναι τα : ninja gaiden sigma , grand turismo HD και ridge racer.όλα τα άλλα demos είχαν χρώμα.επίσης το ίδιο βραδυ σκέφτηκα να νοικιάσω μια ταινία σε μορφή blue ray.και η ταινία ήταν ασπρόμαυρη :frown::frown: .

δοκίμασα 2 αμερικανικα καλώδια , που είχα από το ps2 , και το πρόβλημα συνεχίστηκε.επίσης δοκίμασα το ps3 σε άλλη τηλεόραση και εκεί ήταν όλα καλά.υπάρχει κάποιο καλώδιο?πρέπει να κάνω τίποτα στην tv η απλά είναι πολύ άτυχος και η tv μου δεν υποστηρίζει κάποια ιδιότητα οποτε πρέπει να ξεχαστώ ps3 :frown:. το ps3 το σύνδεσα με scart (αν γράφετε έτσι :blush: ) ενώ στην άλλη τηλεόραση το σύνδεσα με τα καλωδιάκια (κόκκινο , κίτρινο , άσπρο)

thanks παιδιά :grandpa:

Καλωσόρισες φίλε...

Η καλύτερη σύνδεση είναι με HDMI αλλά αν δεν έχεις τέτοια δυνατότητα μετά πας για S-Video.
Με το Scart (σωστά το έγραψες) υπάρχει το ενδεχόμενο να μην στέλνονται όλες οι πληροφορίες και έτσι να τα βλέπεις ασπρόμαυρα.

Πες μας τι τηλεόραση έχεις για να δούμε τι μπορούμε να σου προτείνουμε...

-bye-

ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. η τηλεόραση μου είναι αρκετά παλιά. sdtv 21 ιντσών και από πίσω έχει υποδοχή μόνο για scart (εκτός από την κεραία φυσικά:silly: ) υπάρχει σωτηρία η πάω για καινούργια tv? :damnyou:

το ξέρω ρε συ . απλά είναι οι λόγοι που θέλω ps3. υπάρχουν και άλλα games που θέλω να παίξω .το need for speed pro street βγαίνει σε περίπου ένα μήνα π.χ. :music-smiley-004:

αυτό θα κάνω. όμως πρέπει πρώτα να μαζέψω τα χρήματα που χρειάζεται.αυτό θα μου πάρει λίγο καιρό. μέχρι τότε όμως θα ήθελα να έχω χρώμα στα demos που κατεβάζω. δεν υπάρχει κάποιος τρόπος? όπως επίσης έχετε να προτείνεται καμία hd σε προσιτή τιμή?

σας ευχαριστώ. με έχετε βοηθήσει πολύ

Φίλε πήγαινε στην κατηγορία με τις τηλεοράσεις και θα σου βρουν καλή τηλεόραση σε προσιτή τιμή,για το καλώδιο θα το ψάξω και σου πω αν βρω κάτι ενδιαφέρον.

α ok. δεν το ήξερα . thanks για άλλη μια φορά. η απόσταση θέασης είναι περίπου 1 μέτρο. είναι μικρό το δωμάτιο :D

Άρα πας για 26'' ή για 32'' . Εγώ είμαι στο 1,5 μέτρο και είναι τέλεια η 32'' μου,μια 26'' θα μου ήταν ψείρα. Καλύτερα να πας σε ένα κατάστημα και να δεις από κοντά αυτό που σου λέω...

θα πάω σε μαγαζί ώστε να δω και τιμές και όταν μαζέψω πάνω κάτω αυτά που χρειάζεται θα ποστάρω στην κατηγορία με τις τηλεοράσεις να ζητήσω γνώμες , αλλα μέχρι τότε δεν υπάρχει κάποια σωτηρια με την crt για το χρώμα ε?