Παρουσίαση PLAYSTATION 3

PSN U.S. update:

Demos: Jericho, NBA 2k8 ,

new add-ons for MotorStorm, Ninja Gaiden Sigma

New game videos and trailers:

NBA 08 Upside Progression System tutorial
Eye of Judgement Overview
Guitar Hero III: Legends of Rock trailer
Iron Man trailer
We Own the Night trailer

Ερωτησεων συνεχεια
Εκτος απο ενα extra χειριστηριο,hdmi καλωδιο,BR control και το cooler(μια και ειχε αναφερει σε προηγουμενο Post), τι αλλο gadget χρειαζεται για να ειναι πληρες ενα PS3?

καποια στιγμη θα ερθουν και αυτα.:)
Απο gadget με ενδιαφερει μια και θα βαλω παραγγελεια να ειναι μια και εξω οχι κομματι κομματι.

Πάντως αν το πσ3 είναι σε χώρο που έχει γύρω-γύρω χώρο να αερίζεται δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αγοράσετε ανεμιστήρα. Εγώ το έχω σε ανοικτό ράφι κ το έχω αναμένο ώρεςςςς....κανένα πρόβλημα.

βρήκα ενα εδώ...

http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=6841

19 ευρώ!
Κάνει δουλειά ρε παιδιά? Όντως σας έχει τύχει μύνημα του τύπου "your playstation 3 is too hot, please shutdown"?
Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα , τo coοller πιστεύω είναι σχεδόν άχρηστο.
Στο ps3 υπάρχει ένας πραγματικά τεράστιος ανεμιστήρας που δουλεύει όμως σε πολύ χαμηλές στροφές και δυναμώνει ανάλογα τις ανάγκες ... από το μέγεθός του όμως αμφιβάλω να δουλεύει ποτέ στο full και να χρειάζεται ποτέ βοήθεια.

Παρατήρησε μόνος σου ότι ο αέρας που βγαίνει από το ps3 είναι πάντα πολύ ζεστός ακόμα και στην αρχή, απλά τότε η ποσότητα του είναι μικρή και ο ανεμιστήρας δουλεύει ελάχιστα.
Εχουν φροντίσει να διατηρούν την θερμοκρασία πάντα σε σταθερά και ανεκτά για το σύστημα επίπεδα χωρίς περιττή τροφοδότηση αέρα.

Να λέμε και του στραβού το δίκιο....
Τουλάχιστον στο θέμα της ψύξης του PS3 έχουν φροντίσει πολύ καλύτερα απ' ότι στο XBOX 360 που και πιο πολυ θορυβο κανει, και πιο πολυ ζεσταινεται! :smash:

(φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος ΔΕΝ θα παρει το 360 μονο και μονο για αυτό, αλλά είναι και αυτό ένας ανασταλτικος παραγοντας)

παιδια να ρωτησω κατι.. ακουω διαφορα για καλωδια Component AV η σκετο AV..

Αυτο που εχει μεσα το κουτι δεν κανει? Πρεπει να παρω και αλλα καλωδια για καλυτερη εικονα? ελεος..

Το κουτί έχει ένα χειριστήριο,καλώδιο ethernet(δικτύου),καλώδιο s-video,καλώδιο τροφοδοσίας και το εγχειρίδιο.

μαλιστα.. :chinscratch:

Και γω τωρα λοιπον πρεπει να παρω και ενα καλωδιο HDMI και μετα να το αντικαταστησω με καποιο απο το κουτι? :huh2: