Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Κάτοχος κι εγώ από ´χθες (πήρα το τελευταίο 60άρι:antlers:), και ήθελα να ρωτήσω το εξής. Στο manual αναφέρει ότι δίνει 1080p από component που όμως φαντάζομαι δεν θα ισχύει για ταινίες BD λόγω hdcp. Εμ αι ράιτ; Το ρωτάω γιατί θέλω να συνδέσω tv & προβολικό μαζί και δεν έχει 2 hdmi καρντιά μου. Σ' αυτή την περίπτωση τι κάνουμε;

Τι; Πάλι παίρνουμε; και πόσο πάει αυτό το μαραφέτι;:violent-smiley-011:
Τι τα ´θελα εγώ αυτά;;;;;:furious3:

Δεν βρήκα κάτι πιο φθηνό online , θα πρέπει να γυρίσεις στα μαγαζιά ...

θες κάτι σε 1 in - 2 out , αλλά για παν ενδεχόμενο προτείνω να πάρεις κάτι σε 4-2 που βγαίνουν γύρω στα 150 ή να βρεις άλλο τρόπο να τα συνδέσεις ..

Last edited:
Κάτοχος κι εγώ από ´χθες (πήρα το τελευταίο 60άρι:antlers:), και ήθελα να ρωτήσω το εξής. Στο manual αναφέρει ότι δίνει 1080p από component που όμως φαντάζομαι δεν θα ισχύει για ταινίες BD λόγω hdcp. Εμ αι ράιτ; Το ρωτάω γιατί θέλω να συνδέσω tv & προβολικό μαζί και δεν έχει 2 hdmi καρντιά μου. Σ' αυτή την περίπτωση τι κάνουμε;
Eχω την εντύπωση ότι το hdcp είναι μόνο για ψηφιακές συνδέσεις (dvi-hdmi) και όποια τηλεόραση δεν το έχει ,δεν παίζει στις συνδέσεις αυτές το ps3.
(αλλά δεν έχει σχέση με component-composite κλπ... εκεί παίζουν όλα προς το παρόν.)

Μια έρευνα για το πως θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διασκεδαστικά παιχνίδια με το Playstation Eye.

http://www.gametrailers.com/player/27862.html

Ρε παιδιά λύστε μου μια βλακώδη απορία.Έχω ένα DVD recorder με έξοδο HDMI και σκέφτομαι λίαν συντόμως να αποκτήσω και ένα PS3.Θέλω να κάνω το εξής: Να συνδέσω το PS3 με τον projector (που έχει ένα HDMI) και με την TV (πάλι με HDMI) όπως επίσης και το dvd με τον projector. Με αυτό εδώ http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=281816# το μαραφέτι μπορώ ;; Οταν λέει ΗDMI in εννοεί ότι έκεί συνδέω 3 διαφορετικές πηγές και στο out συνδέω πχ τον προβολέα ή στο out συνδέω το player και στα τα 3 in συνδέω πχ τρεις διαφορετικές οθόνες;;

Ρε παιδιά λύστε μου μια βλακώδη απορία.Έχω ένα DVD recorder με έξοδο HDMI και σκέφτομαι λίαν συντόμως να αποκτήσω και ένα PS3.Θέλω να κάνω το εξής: Να συνδέσω το PS3 με τον projector (που έχει ένα HDMI) και με την TV (πάλι με HDMI) όπως επίσης και το dvd με τον projector. Με αυτό εδώ http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=281816# το μαραφέτι μπορώ ;; Οταν λέει ΗDMI in εννοεί ότι έκεί συνδέω 3 διαφορετικές πηγές και στο out συνδέω πχ τον προβολέα ή στο out συνδέω το player και στα τα 3 in συνδέω πχ τρεις διαφορετικές οθόνες;;

3 σε 1 ειναι,δηλαδη 3 πηγες και μια εξοδο(tv η proj).

Χρειάζεσαι ένα splitter το οποίο θα έχει 2 hdmi in οπου θα μπει το dvd & το PS3 και 2 hdmi out. Μια για το projector και μια για την tv. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν σου κάνει γιατί έχει μόνο 1 hdmi out.

Καμία πρόταση που να ψάξω;; (Να υποθέσω ότι το splitter αυτό δεν θα κάνει μόνο 90 ευρα) ,ε;;

PlayStation US Store Update

Demos

Blazing Angels 2 Demo (free)
Toy Home Demo (free)

Game Videos

TimeShift FPS Video 1
Battlefield: BC Teaser Trailer
Burnout “Playground” Video
Ratchet BTS – Animation
Ratchet BTS – Gameplay
Time Crisis 4 Trailer 2
Uncharted “MTD” Video
High Velocity Bowling Trailer
PAIN Launch Trailer
Toy Home Trailer
PLAYSTATION Network Video

Movie and Blu-ray Disc Trailers

This Christmas Trailer
The Dark Knight Trailer
Remember That Night Trailer

PS3 Wallpaper

Uncharted: Drake’s Fortune Wallpaper (free)

PlayStation.Blog