Ευχαριστω.Θα κοιταξω για αυτη που μου ειπες.Εχω αλλαξει αρκετες φορες καμερα αλλα panasonic δεν εχω παρει ποτε.Πιο πολυ canon και olympus ετυχε να ειχα.Ειπα αυτη την φορα να αλλαξω και να παω μια φορα σε sony h nikon.Εσυ που εισαι ειδικος ξερεις και μου προτεινεις την sony.Μου αρεσε παντως και η pentax 80.Ειμαι πολυ δυσκολος στις επιλογες μου και ειναι κακο αυτο.:frusty:Ευχαριστω παντως για την προταση σου.Τουλαχιστον να παρω κατι που να αξιζει.
Παρεούλα στην πρώτη θέση οι Canon SX20 IS και Panasonic FZ38, ένα σκαλί παρακάτω η Nikon P100 (χμμμ...), και ακολουθούν οι υπόλοιπες. Περισσότερα εδώ:
http://www.dpreview.com/reviews/Q110superzoomgroup/
Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην τις συμπαθώ (με το συμπάθειο).
Δεν τις συμπαθώ γιατί αφενός ΔΕΝ είναι compact έτσι όπως το βλέπω εγώ προσωπικά, δηλαδή μια μηχανή που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου (στην τσέπη ή στην γυναικεία τσάντα), και αφετέρου ΔΕΝ προσφέρουν φωτογραφική ποιότητα εφάμιλη της βαρύγδουπης εμφάνισής τους - ούτε καν την πλησιάζουν...
Εξάλλου τώρα που μερικές "τσεπάτες" superzoom όπως η Samsung HZ35W με φακό 24-360mm (15X), είναι στις πρώτες θέσεις των συγκριτικών review, οι δικαιολογίες τύπου "χρειάζομαι το εύρος του ζούμ" μας τελειώσανε...
Δε ξερω γιατι, αλλα Samsung δε νομιζω ν αγοραζα ποτε...Δε μου καθεται ρε παιδι μου...
20 χρόνια?? πες 5-6 καλύτερα...
για την Panasonic αυτό άλλαξε όταν αγόρασε την Leica...
για την Sony λέμε ακόμα τα ίδια![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.