ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ JVC HD-1 1080P ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ AVCLUB!

Λοιπόν τελικά αφου μάζεψα αρκετές πληροφορίες, βάλτε και εμένα μεσα, αλλα βάλτε με για 2 ατομα, γιατι μάλλον θα είμαι με παρέα! Γράψτε Γιαννης. (2 ατομα)

Λόγο έλλειψης internet εδώ και αρκετό καιρό και προς αναμονή για καινούργιο παροχεα,δεν μπορώ να σας παρακολουθώ.Σήμερα συνέδεσα ένα modem psdn γιατί δεν άντεχα άλλο εκτός forum και βλέπω αυτό.Αν υπάρχει χώρος είμαι μέσα.Τάσο κάνε ένα κόπο και πάρε με τηλ γιατί ίσως δεν μπορώ να ξανά μπω.Ευχαριστω.:BDBDG54:

Λόγο έλλειψης internet εδώ και αρκετό καιρό και προς αναμονή για καινούργιο παροχεα,δεν μπορώ να σας παρακολουθώ.Σήμερα συνέδεσα ένα modem psdn γιατί δεν άντεχα άλλο εκτός forum και βλέπω αυτό.Αν υπάρχει χώρος είμαι μέσα.Τάσο κάνε ένα κόπο και πάρε με τηλ γιατί ίσως δεν μπορώ να ξανά μπω.Ευχαριστω.:BDBDG54:

....άντε μας έσκασες...καιρός να αλλάξεις την μπακατέλα σου!!!:smash:

Και εγώ μέσα αν υπάρχει θέση. Αν μπορούσε βέβαια να τον δούμε σε σύγκριση με τον SONY VPL-VW50 ή και τον EPSON EMP-TW1000 θα ήταν το ιδανικό.

Και εγώ μέσα αν υπάρχει θέση. Αν μπορούσε βέβαια να τον δούμε σε σύγκριση με τον SONY VPL-VW50 ή και τον EPSON EMP-TW1000 θα ήταν το ιδανικό.

Εγω δεν λέω τίποτα,:argue: εκτός του ότι ένας Pearl θα είναι στο πορπαγκάζ του αυτοκινήτου μου εκείνη την ώρα!!!:firstprize:

1) Αλεξης
2) Γιαννης Χατζηγεωργιου
3) GeonX
4) Πενταράκης Φραγκισκος Χ 2
5) Σακης
6) Βασίλης Σωκρατίδης
7) Νικος Μπαβιόλης
8) Sotiris
9) Zebius
10) Larry
11) Ntinos1972
12) Παναγίωτης Ψαρρας
13) Πάνος Κτενίδης
14) Παναγιώτης Βογιατζάκης
15) DiMa
16) 1080p
17) Αrdov Χ2
18) Energy
19) Θωμας Χ 2
20) Βαγγέλης Μπαζάκας
21) Γιαννης Νανοπουλος
22)SuperTrunksZ X 2
23)indy
24)nikS68
25)Μιχαλης Κορ. Χ 2
26)Νασος Μανιατης
27)Σόκος (αν καταφέρω να την σκαπουλάρω νωρίς απο το γραφείο)
28)nmastro X 2
29)Μr Rebelos X2
30)Awhite X2
31)Γαιτατζακης
32)Ntinosat

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ JVC HD-1 1080P ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ AVCLUB!

Εγω δεν λέω τίποτα,:argue: εκτός του ότι ένας Pearl θα είναι στο πορπαγκάζ του αυτοκινήτου μου εκείνη την ώρα!!!:firstprize:

Και στο δικό μου αν θέλετε...:BDGBGDB55:

Μπααα....

Να τον βάλουμε δίπλα στον ντίλα, να κλάψουμε.....

και μετά...Γιατί όχι...

Παιδιά θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ. Σε κάθε περίπτωση αν τα καταφέρω θα είμαι εκεί μετά τις 8.

Βαγγέλης

Καλα Γιαννο, ετσι και ψαξω και βρω τα μηνυματα που εγραφες οταν τον πηρες, θα ριξουμε πολυ γελιο.:flipout::flipout::flipout:

1) Αλεξης
2) Γιαννης Χατζηγεωργιου
3) GeonX
4) Πενταράκης Φραγκισκος Χ 2
5) Σακης
6) Βασίλης Σωκρατίδης
7) Νικος Μπαβιόλης
8) Sotiris
9) Zebius
10) Larry
11) Ntinos1972
12) Παναγίωτης Ψαρρας
13) Πάνος Κτενίδης
14) Παναγιώτης Βογιατζάκης
15) DiMa
16) 1080p
17) Αrdov Χ2
18) Energy
19) Θωμας Χ 2
20) Βαγγέλης Μπαζάκας
21) Γιαννης Νανοπουλος
22) SuperTrunksZ X 2
23) indy
24) nikS68
25) Μιχαλης Κορ. Χ 2
26) Νασος Μανιατης
27) Σόκος (αν καταφέρω να την σκαπουλάρω νωρίς απο το γραφείο)
28) nmastro X 2
29) Μr Rebelos X2
30) Awhite X2
31) Γαιτατζακης
32) Ntinosat
33) Browser
34) Evanl
35) jimgeo
36) kwon2004

Αντε πλησιάζουμε...