Boogietone
Established Member
- 28 March 2010
- 110
Μεταφερω αυτουσια προσφατη τηλ επικοινωνια μας:
...Θα ηθελα να ακουσω το (.....) τελικο της pass...
Aπαν : Δεν το εχω , ομως εχω το μικροτερο μοντελο σε ολοκληρωμενο
.....Ναι, αλλα δεν υπαρχουν -λογικα- διαφορες και μαλιστα απο τελικο σε ολοκληρωμενο?
Aπαν : Οχι, ο ηχος της Pass δεν αλλαζει απο μοντελο σε μοντελο. Ακους το ενα και ξερεις πως παιζουν!!!!
.................................................. .........
Ετσι ακριβως εχασε εναν υποψηφιο πελατη.
Kι εμενα ετσι ακριβως με εχασε.
Α! Ωραία ρε, βρέθηκε η συνταγή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Kαι δεν το ήξερα. Aφού δεν αλλάζει προς τί τα μεγαλύτερα μονδέλα ? Μήπως να πάρουμε το μικρό *που θα το έχει και πανάκριβα* ? Προς τί τόσα και τόσα μοντέλα? Μόνον δια την οδήγησην ?
ΧΕΧΕ. ΠΑΡΕ ΤΟΝ PASS LABS ENA THΛΕΦΩΝΟ Η ΕΝΑ EMAIL ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ 'ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ/ΗΧΟΥΝ/ΚΕΛΑΗΔΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!'
...Θα ηθελα να ακουσω το (.....) τελικο της pass...
Aπαν : Δεν το εχω , ομως εχω το μικροτερο μοντελο σε ολοκληρωμενο
.....Ναι, αλλα δεν υπαρχουν -λογικα- διαφορες και μαλιστα απο τελικο σε ολοκληρωμενο?
Aπαν : Οχι, ο ηχος της Pass δεν αλλαζει απο μοντελο σε μοντελο. Ακους το ενα και ξερεις πως παιζουν!!!!
.................................................. .........
Ετσι ακριβως εχασε εναν υποψηφιο πελατη.
Kι εμενα ετσι ακριβως με εχασε.
Α! Ωραία ρε, βρέθηκε η συνταγή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Kαι δεν το ήξερα. Aφού δεν αλλάζει προς τί τα μεγαλύτερα μονδέλα ? Μήπως να πάρουμε το μικρό *που θα το έχει και πανάκριβα* ? Προς τί τόσα και τόσα μοντέλα? Μόνον δια την οδήγησην ?
ΧΕΧΕ. ΠΑΡΕ ΤΟΝ PASS LABS ENA THΛΕΦΩΝΟ Η ΕΝΑ EMAIL ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ 'ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ/ΗΧΟΥΝ/ΚΕΛΑΗΔΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!'
Last edited: