pass zen4

μα καλά , με παρακολουθείς ??

μόλις (κυριολεκτικά) γύρισα από τα ΕΛΤΑ, πήρα τις πλακέτες

εκ πρώτης φαίνονται καλές

οι ψύκτρες είναι ακόμη στο δρόμο (ώρες ώρες το Γερμανικό Ταχυδρομείο σπάει νεύρα) ...

για τελωνείο φυσικά ούτε λόγος (είχε δηλώσει καλού κακού πολύ χαμηλή τιμή)

ούτε καν τα 3 ευρώ που πληρώνω συνήθως

έφτασαν και οι ψύκτρες ...

είναι τεφαρίκι ..... , τώρα πρέπει να κοπούν στη μέση

όσο για τις πλακέτες, όσοι τις είδανε απορήσανε με την ποιότητα τους και την τιμή τους ...

σειρά έχουν τα υλικά

για να δούμε .......

τα υλικά (το 90%) μπήκαν το πρωί Σπάτα, όλα από digikey τα προτεινόμενα από τον Pass, καναδυό που δεν βρέθηκαν θα αναζητηθούν άμεσα (ευτυχώς ήρθαν τα ζετεξ)

τώρα είναι η ώρα για μετ-τη, δέχομαι πιέσεις να τον τυλίξω μόνος μου .... αλλά κοίταζα σήμερα και τους Plintron

ενταξει τα ztx ερχονται απλα εδω δεν υπαρχουν εχω φερει πολλα και συντομα θα τελειωσω τον pass 1.7 και θα ανεβασω και φωτο οσο για μ/τ εγω θα αγοραζα γιατι απο τυλιγμα δεν ξερω τιποτα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

τίποτα ακόμα, λόγω εορτών υπήρξε μία σχετική αποδιοργάνωσις

εντός των ημερών θα το βάλουμε μπροστά ...

H τιμή είναι περίπου εκεί που λέει ο jimazz (περιλαμβανομένου και των μεταφορικών)

Η καλή ψήκτρα κοστίζει. Και το καλό σασί.
Σκέψου ανάλογα στα PC … κάποιοι δίνουν 70 ευρώ για ψήκτρα και άλλα 20 για καλό αθόρυβο ανεμιστήρα. Να μην πω για καλό κουτί πόσα δίνει κάνεις.

Η καλή ψήκτρα κοστίζει. Και το καλό σασί.
Σκέψου ανάλογα στα PC … κάποιοι δίνουν 70 ευρώ για ψήκτρα και άλλα 20 για καλό αθόρυβο ανεμιστήρα. Να μην πω για καλό κουτί πόσα δίνει κάνεις.

Καλα εγω γενικως δεν πρεπει να μιλαω για αγορες αλλα τελος παντων μου φανηκαν ακριβες οι ψυκτρες.

Καλα εγω γενικως δεν πρεπει να μιλαω για αγορες αλλα τελος παντων μου φανηκαν ακριβες οι ψυκτρες.

:ernaehrung004: Ναι το κόστος αντίστοιχων υλοποιήσεων βρίσκεται και στις ψήκτρες τους.
Εγώ δεν πρέπει να μιλάω καθόλου για ψήκτρες κανονικά μετά από αυτές που έχουν περάσει από τα χέρια μου για PCs :BDBDG54:

Τις πλακέτες τις πήρα και γω. Τον έχω ήδη φτιάξει εδώ και 10 χρόνια τον ενισχυτή hard wiring σε πλακέτες γενικής χρήσης και είπα να το κάνω λίγο πιο μουριτζίδικο.
Πράγματι είναι τρομερές οι πλακέτες του τσιν-τσον.
Πριν ξεκινήσεις όμως ρίξε μια ματιά γιατί υπάρχουν λάθη σε αυτά που έχει τυπώσει επάνω τους.
Εγώ ακόμα τις ψάχνω. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να κολλάω εξαρτήματα.
Αν σε είχα προλάβει θα πέρναμε μαζί υλικά.
Είναι λάθος το +- της εξόδου και έχει μια αντίσταση λάθος. Γράφει 47Κ ενώ είναι 4Κ7.
Ασήμαντα αλλά θέλει προσοχή. Θα το ξεσκονίσω μήπως έχει κάνει και κανα λάθος στο τυπωμένο και πηγαίνει σε λάθος σημείο.