A! Από αυτόν τον Γερμανό τελικά. Νόμιζα ότι ήταν e-bay. Εντάξει οι τιμές δεν είναι και κελεπούρια.
Σε αυτή τη τιμή βρίσκεις σασί με ψύκτρες μαζί. Τεσπα.
Εγώ είμαι ακόμα στην αναζήτηση. Θα σας ενημερώσω για την κατασκευή και θα ανεβάσω και καμιά φωτό.
A! Από αυτόν τον Γερμανό τελικά. Νόμιζα ότι ήταν e-bay. Εντάξει οι τιμές δεν είναι και κελεπούρια.
Σε αυτή τη τιμή βρίσκεις σασί με ψύκτρες μαζί. Τεσπα.
Εγώ είμαι ακόμα στην αναζήτηση. Θα σας ενημερώσω για την κατασκευή και θα ανεβάσω και καμιά φωτό.
Ναι θυμάμαι και εγώ να πωλείτε μτχ εδώ ένα alesis στα 60-70 euro… το κουτί του με τις ψήκτρες και μονό άξιζε για αυτά τα λεφτά (καλά ήταν μικρό για τον zen4)
Άλλο παράδειγμα … έχω κρατήσει σπίτι ένα rack mounted server [email protected] ακριβώς γιατί το κουτί+psu στην τελική κοστίζει περισσότερο από όσο να πουλήσεις ολόκληρο το μηχάνημα.
Από την άλλη πλευρά, πόσο κάνει ένα καλό cpu-cooler ? Αυτά ειδικά έχω μάθει να τα πληρώνω – και κάποιος μπορεί να πει ότι τα πληρώνω αδρά. Συνήθεια ή ψυκτρο-λαγνεία δε ξέρω να σου πω![]()
Τις πλακέτες τις πήρα και γω. Τον έχω ήδη φτιάξει εδώ και 10 χρόνια τον ενισχυτή hard wiring σε πλακέτες γενικής χρήσης και είπα να το κάνω λίγο πιο μουριτζίδικο.
Πράγματι είναι τρομερές οι πλακέτες του τσιν-τσον.
Πριν ξεκινήσεις όμως ρίξε μια ματιά γιατί υπάρχουν λάθη σε αυτά που έχει τυπώσει επάνω τους.
Εγώ ακόμα τις ψάχνω. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να κολλάω εξαρτήματα.
Αν σε είχα προλάβει θα πέρναμε μαζί υλικά.
Είναι λάθος το +- της εξόδου και έχει μια αντίσταση λάθος. Γράφει 47Κ ενώ είναι 4Κ7.
Ασήμαντα αλλά θέλει προσοχή. Θα το ξεσκονίσω μήπως έχει κάνει και κανα λάθος στο τυπωμένο και πηγαίνει σε λάθος σημείο.
Για να δούμε
Σε άλλα νέα, μετά από διάφορες περιπέτειες με μάστορες που θα με ʽεξυπηρετούσανʼ για το σασί, τελικά η λύση ήρθε πιο εύκολα από όσο περίμενα.
Το Σάββατο ψάχνοντας απλά για κομμάτια 3mm αλουμίνιο έκανα μια βόλτα στη Λαυρίου, και βρήκα στράτζαΉμουν απροετοίμαστος για κάτι αντίστοιχο, έκανα απλά δυο ταψιά και πήρα και δυο φάτσες. Είδη έχω ένα πολύ στιβαρό κουτί.
Τάσο, ο Αργυράκης στον Ταύρο είναι πολύ εξυπηρετικός και με χαμηλές τιμές και αν χρειάζεσαι στράντζα, σε παραπέμπει σε γνωστό του, στην Π. Ράλλη.
Καλή συνέχεια ....
Δημήτρη σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα περάσω για την επόμενη κατασκευή.
Απλά το Σάββατο αισθάνθηκα τυχερός που βρήκα το συγκεκριμένο στη Λαυρίου (λίγη ώρα από το σπίτι μου) και αντί για σκέτη λαμαρίνα έκαμα ‛ταψιά’. Και αισθάνθηκα τυχερός γιατί είχα το τρι-ήμερο μπροστά μου. Οπότε δούλεψα με τα κομμάτια που πήρα (αν το είχα σκεφτεί καλύτερα θα είχα φτιάξει άλλα), πέρασα είδη βίδες και και έχω για αρχή μια πολύ στιβαρή κατασκευή έτοιμη για καλλωπισμό με περιμετρικά πάνελς (έχω διάφορες ιδέες).
Το ΣΚ έπεσε δουλειά γενικότερα…
Χθες βρήκα και κάποια υλικά που μου έλειπαν και αγόρασα από κέντρο, Οπότε τώρα μου λείπουν ελάχιστα υλικά.
Ξεκίνησα να τοποθετώ και τις αναστάσεις στην πλακέτα. Βρήκα και το παραπάνω σφάλμα στο οποίο αναφέρεται ο petert (θα έπρεπε να το έχω προσέξει από την πρώτη στιγμή που αναφέρθηκε αλλά μου είχε ξεφύγει).
και πάμε παρακάτω…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.