Πατέντες για Εργαλεία.. !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πατέντες για Εργαλεία.. !

Tυχερε, στο δευτερο λινκ της αναρτησης μου, φαινεται οτι σου εχω αυτο που ακριβως ψαχνεις!
50K0801L.jpg

Ά γειά σου.... Αυτό ακριβώς λέω... :ernaehrung004:

Ωραιο φινιρισμα. Φαινεται περασμενο με φλογιστρο για να φαινεται παλαιωμενο.
Όχι με φλογιστρο. Χρωματιστό βερνίκι.
Το σφυρί του Θορ! χα..
Ωραίο, μπράβο!
Και να σκεφτείς ότι σε ένα παλιό ξύλινο καναπέ που το δοκίμασα μου φάνηκε μικρό! Χρειάστηκαν 5+ χτυπήματα για να σφίξει τα χαλαρωμενα μορσα της πλατης! Πάντως είναι χορταστικό . Όταν το κρατάω νιώθω όντως σαν το Thor, μη σου πω σχεδόν σαν την Κωσταντοπουλου!

Mιχάλη έτοιμος... Παραγγέλθηκε κι έρχεται.
Σ´ευχαριστώ για τη βοήθεια :ernaehrung004:

pics%20591_74686.jpg

6_metal_Bender_c.jpg
images

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πατέντες για Εργαλεία.. !

Από πού ρε Babis???

Από Αγγλία, εδώ.

Επειδή είμαι γραφείο και δεν έχω πρόσβαση να δώ το link ακριβώς, το ψάχνεις σαν 4" metal vice bender. Αν θές υπάρχει και πιο μεγάλο.

Βελτιωση της ματσολας.

image posting
Προσθηκη βαρους οπου φτασαμε το μισο κιλο απο τα 300gr και τοποθετηση 'χαρτονιου' για ποιο smouth επαφη.

Γιατι μονος σου δεν μπορεις? τοσα εργαλεια εχεις...:p

Σωστό, απλά όπως λέει και ο Μιχάλης πιο κάτω το εργαλείο δεν κάνει τον μάστορα.
Το design και η μαεστρία είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μάστορα και δυστυχώς η ευτυχώς δεν είναι ποτέ όμοια με κάποιου άλλου.
Άλλη αξία θα έχει μια δικιά σου ματσόλα και άλλη μια δικιά μου ακόμα και αν η δικιά μου είναι καλύτερη (λέμε τώρα).

Πάντως θα φτιάξω και εγώ μία κάποια στιγμή!!!

Η αληθεια ειναι πως τεχνικα, η ματσολα μου δεν χρειαστηκε κατι εξειδικευμενο. Απλα πριονι, τρυπανι,μποτηροτρυπανο και γυαλοχαρτα. Α, και σφικτηρες.
Το θεμα ειναι οτι ειχα καυσοξυλα οξειας και διαλεξα δυο που εγιναν αυτο που εκανα.

free jpeg images

Πατεντα για ταινιολειαντηρα.
Μετατροπη σε επιτραπεζιο. Η βαση μπορει να σταθεροποιηθει τοσο οριζοντια οσο και σε 30° για χρηση περισσοτερης επιφανειας της ταινιας.