Ποιους τελικούς οδηγούν με 2 V;
Γιατί αρκετοί θέλουν και 4 και 6 και 8 και παραπάνω για οδηγηθούν σωστά.
Χώρια που στην περίπτωση του παθητικού καλώδια και συνδέσεις πρέπει να είναι όλα τσίμα-τσίμα.
Ο ενεργός "οδηγεί" και "απομονώνει". Δεν τα κάνει αυτά ο παθητικός.
Asus Xonar essence
dac rotel rdd-006
power amp rotel RB-1092
king rex preamp
Απλα τι να το κάνω το gain του προενισχυτή?
2,2 βολτ θέλει ο δικός μου και το dac βγάζει 2 και μιλάμε για 2χ500 βατ τελικό κλασ ντι. Μια χαρά τον οδηγεί. εχω τσίμα τσίμα καλώδια, μισό μέτρο.
Class D τελικός και θέλει 2.2;
Εντύπωσή μου κάνει,τα σύγχρονα class D τύπου Ncore θέλουν από 7-8 κι επάνω,όποιος τα έβαλε να παίξουν με λιγότερο ή το μετάνιωσε ή νόμισε πως δεν παίζουν...
Ένα ενεργό στάδιο "απομονώνει" τη προηγούμενη βαθμίδα (του σταδίου εξόδου του dac π.χ.) από την επόμενη, παρέχοντας σε "μόνιμη" βάση μία σταθερή, υψηλής τιμής εμπέδηση (10k π.χ.) που επ' ουδενί δεν θα το έφερνε σε "δύσκολη" θέση (αδυναμία παροχής ισχύος, τάση ταλάντωσης, κλπ.).
Ο τελικός σου έχει ρύθμιση για ενεργό ή παθητικό προ;
Τις έχεις δοκιμάσει;
Balanced εισόδους;Γιατί αν έχει,παραδοσιακά αυτές δίνουν πάνω από 4,οπότε...
Πριν από κάθε αγορά αξίζει και η δοκιμή ενός ενεργού προενισχυτή πάντως.Ειδικά του προενισχυτή που είναι ταίρι με τον τελικό σου.
Επί 6 μήνες έπαιζα με dac που βγάζει 2V να οδηγεί τελικό με ευαισθησία 1,2V. Στη θεωρία τον οδηγούσε μία χαρά.
Όταν έβαλα τον αντίστοιχο ενεργό προενισχυτή στην αλυσίδα , ο τελικός έδειξε τις δυνατότητές του. Μουσική σκηνή, σώματα και δυναμικά ανέβηκαν επίπεδο.
Αν βρεις τον αντίστοιχο προ της rotel αξίζει να τον δοκιμάσεις.
Θεωρώ ότι το ερώτημά σου έχει απαντηθεί από τους άλλους συνφορουμίτες. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω.
με 2,2 βολτ, μαλλον ξεχνας τους παθητικους.
Εγω με 1 βολτ, ημουν μια χαρα. (με 101 ντιμπι ηχεια όμως)
Από το μυαλό μου το βγαλα...δεσ τα specs του rotel rb 1092...
Ok,τα είδα,ὰλλη περίπτωση.
Αλλά είδα και τι λένε οι κάτοχοι για το ταίριασμα του με τον ομόσταυλο προ και το πόσο απόλυτα ταιριάζουν (λογικό).
Μπορεί να έχεις αποφασίσει για τον παθητικό και λόγος δεν μου πέφτει φυσικά,αλλά χάνεις τίποτα να ρίξεις κι ένα αυτί να δεις;
Αν είχες ακούσει και τους δυο συνδυασμούς,θα το καταλάβαινα το να επιμένεις σε κάτι που άκουσες και γούσταρες βρε αδερφέ.
Αλλά τώρα;Θα προτιμήσεις να μείνεις με το 'κι αν';
Στην λογική ότι δεν θέλω εισόδους κλπ, ομόσταυλους κλπ... ενα καλό volume control θέλω βρε παιδια. Που θα μου στοιχίσει 350 ευρώ πάνω κάτω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.