Λυπάμαι αλλά θεωρίες λέτε όλοι σας και με αρνητική διάθεση απέναντι στους παθητικούς. Οχι ότι είμαι πεπεισμένος για την ορθότητητα της υποτιθμέμενης επιλογής μου αλλα και εσείς βρε παιδία στερεοτυπικά μου απαντάτε - και είμαι και ψιλοάμοτος.
Αφού θέλει μα πάρει παθητικό και δεν αλλάζει γνώμη,τί το παιδεύουμε;
Αγαπητοί το πνεύμα των σχολίων μου είναι ότι θέλω να μου πείτε κάτι διαφορετικό από αυτά που ξέρω. Η κουβέντα παραμένει ενδιαφέρουσα σε κάθε περίπτωση και όπως βλέπετε σας παρακολουθώ και σκέφτομαι αυτα που λέτε.
Εμ άμα μπορούσα να τα άκουγα...καλο θα ήταν άλλα...πως?
Να σου κάνω μια ερώτηση?
Σε σχέση με τον King Rex κανονικά με ενεργή προενίσχυση, άκουσες διαφορές, με το να συνδέεις το DAC σου κατευθείαν στον τελικό και παίζοντας με το ψηφιακό volume της κάρτας ή του media player σου?
Αν ναι τι διαφορές άκουσες σε ίδιες στάθμες?
Ο Darko μολις δημοσιευσε ενα απολυτα σχετικο αρθρο
Τώρα μάλιστα. Οι TVC είναι στο χιλιάρικο και βάλε να πάρει η ευχή. Είχα βάλει ένα της SM PRO παλαιότερα και τα πήγαινε πολυ καλά αλλά μπορεί και να μην ήταν παθητικό γιατί είχε διάφορα. Ακουστικά κλπ
Εμ άμα μπορούσα να τα άκουγα...καλο θα ήταν άλλα...πως?
Κοίταξε. Πρέπει να δοκιμάσεις μόνος σου ειλικρινά. Πάρε (ή φτιάξε) έναν παθητικό και άκουσέ τον.
Στην αρχή θα εντυπωσιαστείς και θα πεις πόσο μ@λ@κ@ς είναι αυτοί που τα σκάνε στους ενεργούς. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έκανα και είπα και εγώ (πριν από 10+ χρόνια). Έχω φτιάξει τουλάχιστον τέσσερις παθητικούς, με κοντά καλώδια, καθόλου καλώδια, καθόλου βύσματα, κλπ. Μέχρι και επιλογέα με αντιστάσεις και τόσα βήματα όσα χρειαζόμουν. Μετά από καιρό όμως, όταν θα ξανασυνδέσεις έναν καλό ενεργό στο σύστημά σου, θα δεις πράγματα να "επανέρχονται" και θα μονολογήσεις "τι έγινε ρε παιδιά"? Simple yes, but not simpler!
Πάντως να ξέρεις ότι επικροτώ να δοκιμάσεις από μόνος σου για είναι μία ξεχωριστή εμπειρία...
Αν πάντως θέλεις να κερδίσεις χρόνο (συνήθως δεν επιλέγεται αυτή η μέθοδος, φυσικό είναι), αφομοίωσε ότι έχει ειπωθεί σε προηγούμενα ποστ και διερεύνησε με όσο το δυνατό λιγότερα έξοδα.
Τότε η λύση είναι....πληρώνω για να μάθω!!!!
Με την κάρτα (assus essence stx) απ'ευθείας στον τελικό σε σχέση με την παρεμβολή του king rex νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν υπερ του King rex - τότε δεν είχα dac.
assus > spdif > Dac > Τελικό δεν το έχω κάνει. Το σχήμα παίζει με τον King REX.
Τι έχεις στο μυαλό σου?
Θέλω να ξέρω αν ακούς διαφορές... (αν δεν έχεις κάνει αυτή την δοκιμή, τι νόημα έχουν όλα αυτά που μας ρωτάς, αναρωτιέμαι ειλικρινά...).
Τι δουλειά έχει να παρεμβάλεις την Asus??? κατευθείαν τo DAC... PC/DAC/Τελικός και PC/DAC/King Rex/ Τελικός... ακούς διαφορά? και ποια είναι αυτή?
Κάνε την δοκιμή αυτή και πες μας τι ακούς...
Η απάντηση του τι χρειάζεται το σύστημα σου, βρίσκεται ακριβώς στην απάντηση που θα δόσεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.