X xtsili Senior Member 2 November 2010 631 24 December 2013 #141 Dr Pan K said: Στην Hi Fi ενισχυτες νομιζω οτι θα ειναι καλα. Click to expand... Καλή ιδέα γιατί το άξίζει ο άνθρωπος.
Dr Pan K said: Στην Hi Fi ενισχυτες νομιζω οτι θα ειναι καλα. Click to expand... Καλή ιδέα γιατί το άξίζει ο άνθρωπος.
S sakis11 New member 16 August 2013 70 24 December 2013 #142 xtsili said: Καλή ιδέα γιατί το άξίζει ο άνθρωπος. Click to expand... Μόλις το πάρει είδηση βέβαια θα μου τα ¨ψάλλει" μια και δεν έχει ιδέα για το τι του σκαρώνω. Ρε παιδιά είναι τόσο καιρό στο AV Club και δεν έχει κάνει καμμιά αναφορά για τους ενισχυτές του. Εγώ θα του φταίω?
xtsili said: Καλή ιδέα γιατί το άξίζει ο άνθρωπος. Click to expand... Μόλις το πάρει είδηση βέβαια θα μου τα ¨ψάλλει" μια και δεν έχει ιδέα για το τι του σκαρώνω. Ρε παιδιά είναι τόσο καιρό στο AV Club και δεν έχει κάνει καμμιά αναφορά για τους ενισχυτές του. Εγώ θα του φταίω?
Dr Pan K Supreme Member 18 December 2010 9,067 24 December 2013 #143 sakis11 said: Ρε παιδιά είναι τόσο καιρό στο AV Club και δεν έχει κάνει καμμιά αναφορά για τους ενισχυτές του. Εγώ θα του φταίω? Click to expand... Η αληθεια ειναι οτι αναφορες υπαρχουν, και στο νημα Ελληνων κατασκευαστων εχει συμπεριληφθει αλλα και στο νημα για τα Cerwin Vega Καλο θα ηταν ομως να συνεχισουμε στο θεμα μας, δλδ τον παθητικο προενισχυτη και να αφησουμε τους Ωμεγα για το νημα τους. Last edited: 24 December 2013
sakis11 said: Ρε παιδιά είναι τόσο καιρό στο AV Club και δεν έχει κάνει καμμιά αναφορά για τους ενισχυτές του. Εγώ θα του φταίω? Click to expand... Η αληθεια ειναι οτι αναφορες υπαρχουν, και στο νημα Ελληνων κατασκευαστων εχει συμπεριληφθει αλλα και στο νημα για τα Cerwin Vega Καλο θα ηταν ομως να συνεχισουμε στο θεμα μας, δλδ τον παθητικο προενισχυτη και να αφησουμε τους Ωμεγα για το νημα τους.