- 6 June 2007
- 644
Τα φωτα σας. Σκεφτομαστε να αλλαξουμε πατωματα στο σπιτι. Γενικα μου αρεσει το ξυλο αλλα δεν μου αρεσει η τιμη και η συντηρηση του
(αυτο για ξυλινα πατωματα)
Λογω του οτι εχουμε και μπεμπα τωρα καταλαβαινετα οτι θα ειναι διπλα δυσκολο.
Κοιτουσα για ενναλαχτικες και ειδα οτι υπαρχουν τα εν λογω πατωματα. Διαβασα διαφορα στο net (και καλα και κακα) και ειπα να ρωτησω και εδω μεσα αν εχει καποιος εμπειρια.
Ενναλακτικα θα πηγαινα σε πλακακι με υφη ξυλου αλλα με χαλανε οι αρμοι που θα φαινονται (νομιζω γινονται και χωρις αρμους αλλα τι γινεται με θεματα συστολης διαστολης?)
Στα laminate εχεις προβλημα υγρασιας? (νερα στο πατωμα?) ή δεν καταλαβαινουν?
Γενικα σαν σχεδια που ειδα προχειρα στο praktiker ειναι απιστευτα γι αυτο και μπηκα στην ερευνα ....απο τιμες γυρω στα 13Ε το τμ αυτα που ειδα.
Για να τα βαλω μονος μου φαινεται μπελαλοδικο οποτε θα παω για μαστορι.
Τις γνωμες σας/ συμβουλες σας. Ειδικα απο ιδιοκτητες τετοιων πατωματων!
Λογω του οτι εχουμε και μπεμπα τωρα καταλαβαινετα οτι θα ειναι διπλα δυσκολο.
Κοιτουσα για ενναλαχτικες και ειδα οτι υπαρχουν τα εν λογω πατωματα. Διαβασα διαφορα στο net (και καλα και κακα) και ειπα να ρωτησω και εδω μεσα αν εχει καποιος εμπειρια.
Ενναλακτικα θα πηγαινα σε πλακακι με υφη ξυλου αλλα με χαλανε οι αρμοι που θα φαινονται (νομιζω γινονται και χωρις αρμους αλλα τι γινεται με θεματα συστολης διαστολης?)
Στα laminate εχεις προβλημα υγρασιας? (νερα στο πατωμα?) ή δεν καταλαβαινουν?
Γενικα σαν σχεδια που ειδα προχειρα στο praktiker ειναι απιστευτα γι αυτο και μπηκα στην ερευνα ....απο τιμες γυρω στα 13Ε το τμ αυτα που ειδα.
Για να τα βαλω μονος μου φαινεται μπελαλοδικο οποτε θα παω για μαστορι.
Τις γνωμες σας/ συμβουλες σας. Ειδικα απο ιδιοκτητες τετοιων πατωματων!