PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εγώ χθές που πήγα να προσθέσω κάρτα, AMEX της Alpha ήταν. Δεν την δέχτηκε.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Είχα amex της tbank και μια εβδομάδα πριν τα cc μου στέλνουν νέα κάρτα (πλέον απο eurobank) με την παλιά να μην έχει λήξει μεν αλλά να πρέπει να αντικατασταθεί ...
Εκείνη την εβδομάδα δεν χρειάστηκε να κάνω αγορές, την επόμενη που χρειάστηκε πήρα ότι πήραμε όλοι καθότι δεν δεχόταν την νέα κάρτα το paypal.
Αν δεν ήταν για την αλλαγή απο tbank σε eurobank τώρα μπορεί και να δούλευε. Την τύχη μου μέσα..

Επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα με σενα.
Ενω ειχα εδω και χρονια την καρτα καταχωρημένη στο paypal η ανανεωση επεσε πανω στα cc και τελικως τωρα δεν δέχεται την αλλαγή.

Σήμερα με amex που εχω χρονια στο PayPal ,οντας η μόνη μου πιστωτική ,αγόρασα απο eBay.co.UK ένα ψιλοπραγμα απο κινα,αξιας 5 ευρω .Επισης δούλεψε η amex και στο PlayStation store.

Αρα ειμαστε 3 στους 3 που τους παιζει η ΑMEX (μονο η Αlpha την εχει οντως) με το paypal.

Αλληλουια.

Πιστευω οτι ειναι θεμα ημερων να αποκατασταθουν και οι υπολοιπες.

Αρα ειμαστε 3 στους 3 που τους παιζει η ΑMEX (μονο η Αlpha την εχει οντως) με το paypal.

Αλληλουια.

Δεν είμαι το ίδιο αισιόδοξος...
Μακάρι

το Paypal παραμενει κλειστο και για τις εσωτερικες συναλλαγες(πληρωμη ασφαλιστρων)?

Αλληλουια.

Τί διάλα, αόρατος είμαι; ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ Η AMEX!!!!!!

Αχαχαχααχ...

To PayPal ξεχάστε το μέχρι να βγάλει το ίδιο ανακοίνωση.

μαστα..εν`τω μεταξυ,οτι ποσο φορτωσα στην προ-πληρωμενη,δεν με αφηνει να το επιστρεψω στον λογαριασμο μου..!
οταν παω να κανω αναληψη απο την καρτα,μου γραφει "αυτην η ενεργεια δεν επιτρεπεται"...
τι ειναι παλι τουτο?

Δεν είναι λάθος.
Δεν επιτρέπουνε το τράβηγμα λεφτών από credit, debit & prepaid cards οι φίλοι μας οι τραπεζίτες

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δεν είναι λάθος.
Δεν επιτρέπουνε το τράβηγμα λεφτών από credit, debit & prepaid cards οι φίλοι μας οι τραπεζίτες

Δέ νομίζω ,πριν λίγες μέρες τήν άδειασα την προπληρωμένη

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εσύ είσαι συντονιστής δεν μετράς :flipout:

Να υποθέσω με ΑΜΕΧ δηλωμένη στο paypal προ cc ;

και τι γινεται ρε παιδια τωρα?ουτε να αγορασω μπορω ουτε να τα τραβηξω παλι πισω?
συγκεκριμενα το μηνυμα που βγαινει ειναι "Η συναλλαγή δεν είναι διαθέσιμη"..

Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Γιατι να το κανουμε αυτο;

Οπως το βλεπω με την AMEX της Alpha το προβλημα ειναι πως δεν μπορει να καταχωρηθεί νεα καρτα αλλα μπορει να χρησιμοποιηθεί καρτα που ηταν ενεργη πριν τα cc.
Το πιο κουφο ειναι πως Πειραιώς χρεωστική μπορω να προσθέσω στο λογαριασμό μου στο paypal ( δειχνει οτι το δεχεται) αλλα δεν τολμω να το κανω γιατι φοβάμαι μην μεταφερθει το διαθέσιμο που εχω στο Balance

Δε νομίζω ότι μπορεί να πάρει λεφτά από το balance σου χωρίς να σε ρωτήσει. Θα ήταν λιγάκι κουφό.
Προτείνω να το κάνεις