PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

American Express

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

:flipout:

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

amex_bonus.jpg

Eνα πρακτικο ερωτημα εστω οτι καποιος παληος πελατης ebay με 100% positive feedback
παει να αγορασει ενα υλικο προιον και στο τελικο σταδιο το paypal ''φτυνει'' την αγορα
τι γινεται με τον πωλητη ?
καταλαβαινει εχει καποια ενδειξη οτι ΔΕΝ φταει ο αγοραζων αλλα το paypal ? δλδ οι ελληνικες τραπεζες ?

Δεν παύει όμως να λειτουργεί το εργαλείο επικοινωνίας του eBay...

Οπότε με τα κατάλληλα emails ξεκαθαρίζονται οι όποιες παρεξηγήσεις.

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

το paypal ''φτυνει'' την αγορα
τι γινεται με τον πωλητη ?

Έκανα εχθές προσπάθεια για αγορά , με πήγε στην σελίδα του paypal όπου φυσικά δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί η πληρωμή και ακόμη και τώρα δεν μου ήρθε κάποιο μήνυμα για την ενέργεια που έκανα για αγορά , άρα πιστεύω πως ο πωλητής ίσως να μην είδε καν την κίνηση .

Παιδιά και γω προσπάθησα να κάνω αγορά με ΑΜΕΧ της alpha που έχω συνδεδεμένη με το paypal και ...τζίφος.
Και μένα κανένα μήνυμα για την αγορά στο mail μου, πέρα από την εμφάνιση της αγοράς στη σελίδα buying του my ebay .
Έστειλα cancel transaction στον πωλητή και όλα οκ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... έχει δοκιμάσει κάποιος αν το paypal παίζει για αγορές εντός Ελλάδας για είναι όλες οι συναλλαγές μπλοκαρισμένες γενικώς?

Το PayPal αφορά λογαριασμό εξωτερικού. Δεν μπορείς να μεταφέρεις λεφτά έξω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν ο Έλληνας πωλητής δέχεται PayPal, θα πρέπει πάλι να μεσολαβήσει το PayPal που έχει λογαριασμό εκτός Ελλάδας...

Με πιστωτική της Εθνικής (mastercard) έχω κάνει 2 φορές ανανέωση υπολοίπου στην wind.

Ακριβώς. Γιατί τα λεφτά σου πάνε από τον λογαριασμό σου σε άλλο λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας.

Το PayPal αφορά λογαριασμό εξωτερικού. Δεν μπορείς να μεταφέρεις λεφτά έξω...
Αν ο Έλληνας πωλητής δέχεται PayPal, θα πρέπει πάλι να μεσολαβήσει το PayPal που έχει λογαριασμό εκτός Ελλάδας...
Ακριβώς. Γιατί τα λεφτά σου πάνε από τον λογαριασμό σου σε άλλο λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας.

Αν είναι έτσι, δεν θα έπρεπε να περνάει καμιά συναλλαγή μέσω PayPal. Η Wind ας πούμε γιατί είναι διαφορετική; Δεν περνάνε τα λεφτά της μέσα απο το ΡΡ;

H wind δέχεται PayPal ή πληρωμές κατευθείαν από πιστωτική / χρεωστική? Εγώ το τελευταίο κατάλαβα...

Απάντηση: Δελτίο τύπου από PayPal

Κατάλαβες λάθος και η αλήθεια ότι είναι ότι μας ψιλομπερδεύεις με αυτά που γράφεις (με το συμπάθιο).

Η wind δέχεται πληρωμή και με PayPal και μέσω πιστωτικής,

Ο δεύτερος τρόπος δεν έχει επηρεαστεί από τα cc

Με paypal εννοούσα, τι άλλο; Αυτό είναι το θέμα μας. Ο λογαριασμός paypal είναι συνδεδεμένος με πιστωτική