PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο, ένα μαγαζί σαναυτά που πουλάνε κινητά στην ομόνοια,

ότι πρέπει να πουλήσει έναν χ αριθμό κινητών για να βγάλει τα έξοδα των 2-3 υπαλλήλων που έχει, συν το ενοίκιο συν κάποια έξοδα ,
και να μείνει και κάτι για να φάει αυτός και η οικογένειά του

αν ο αριθμός αυτός των χ κινητών γίνει χ/4 ή χ/10, πόσο παραπάνω πρέπει να βγάλει από το κάθε κινητό;

υπολογίστε επίσης ότι αυτοί εισάγουν τα κινητά μόνοι τους, πράγμα αδύνατο σήμερα με τα CC,

και έτσι το μικρό στοκ που τους έχει μείνει, είναι απολύτως λογικό να μην θέλουν να το "σκοτώσουν" με το μικρό κέρδος που δουλέυουν σε συνηθισμένες συνθήκες, αλλά να το πουλήσουν με μεγαλύτερο κέρδος

τα παραπάνω ισχύουν και για πολλούς άλλους τομείς της αγοράς

ΥΓ, δεν έχω καμμία σχέση με τα παραπάνω καταστήματα, παρά μόνο ως πελάτης

Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά πλέον οι συναλλαγές για εταιρείες έχουν φτάσει τα 150.000 ευρώ σε ημερήσια βάση. Δεν νομίζω να φτάνει αυτό το ποσό κάποιο κατάστημα τύπου kaiser κλπ.

Βέβαια στο χέρι μας είναι και είναι και αναφαίρετο δικαίωμα μας σαν καταναλωτές να μην αγοράζουμε αν δούμε ότι δεν μας συμφέρει...

Συγγνώμη αν είμαι λίγο of topic..
Τυχαίνει να έχω κάποια λεφτά στο Amazon.com balance περίπου 300$
Μια που οι αγορές είναι κλειστές σχεδόν η ακριβές στην Ελλάδα, σκέφτομαι να αγοράσω κάποια πράγματα από το Amazon.com το αμερικάνικο, μια που το balance ισχύει για το .com και όχι το co.uk
Τι θα πρέπει να προσέξω ώστε να μην χρεωθώ τίποτα τελωνεία και μεταφορικά παραπάνω από ότι θα γράφει η συναλλαγή;
Δοκιμάζω και μου βγάζει κάποια έξοδα μεταφοράς αλλά θέλω να ξέρω αν είναι μόνο αυτά και δεν μου βγει τίποτα άλλο στην πορεία.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ μέχρι τώρα από Amazon.com όπως καταλαβαίνετε...τα λεφτά τα έχω από πληρωμές για διάφορα πράγματα μέσω Amazon gift cards και μάλλον ήρθε η στιγμή να τα χρησιμοποιήσω.
Όπως χρησιμοποίησα το PayPal balance που είχα για να το δώσω σε φίλους εδω στο φόρουμ που το είχαν άμεση ανάγκη :-)
Δύσκολοι οι καιροί

Diabolic
Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά πλέον οι συναλλαγές για εταιρείες έχουν φτάσει τα 150.000 ευρώ σε ημερήσια βάση. Δεν νομίζω να φτάνει αυτό το ποσό κάποιο κατάστημα τύπου kaiser κλπ.

Βέβαια στο χέρι μας είναι και είναι και αναφαίρετο δικαίωμα μας σαν καταναλωτές να μην αγοράζουμε αν δούμε ότι δεν μας συμφέρει...

ναι , αυτό έγινε προχθές

και επίσης ισχύει το όριο των 3.4 ή 5 εκατομμυρίων ευρώ ανά πιστωτικό ίδρυμα, δεν ξέρω αν φτάνει για όλους,

τι να πω;

μακάρι να επανέλθει η οικονομία σε φυσιολογικές συνθήκες,
γιατί για μερικούς από εμάς, τα CCι σημαίνουν ακριβότερο κινητό και για άλλους από εμάς, το αν θα έχουν δουλειά αύριο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συγγνώμη αν είμαι λίγο of topic..
Τυχαίνει να έχω κάποια λεφτά στο Amazon.com balance περίπου 300$
Μια που οι αγορές είναι κλειστές σχεδόν η ακριβές στην Ελλάδα, σκέφτομαι να αγοράσω κάποια πράγματα από το Amazon.com το αμερικάνικο, μια που το balance ισχύει για το .com και όχι το co.uk
Τι θα πρέπει να προσέξω ώστε να μην χρεωθώ τίποτα τελωνεία και μεταφορικά παραπάνω από ότι θα γράφει η συναλλαγή;
Δοκιμάζω και μου βγάζει κάποια έξοδα μεταφοράς αλλά θέλω να ξέρω αν είναι μόνο αυτά και δεν μου βγει τίποτα άλλο στην πορεία.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ μέχρι τώρα από Amazon.com όπως καταλαβαίνετε...τα λεφτά τα έχω από πληρωμές για διάφορα πράγματα μέσω Amazon gift cards και μάλλον ήρθε η στιγμή να τα χρησιμοποιήσω.
Όπως χρησιμοποίησα το PayPal balance που είχα για να το δώσω σε φίλους εδω στο φόρουμ που το είχαν άμεση ανάγκη :-)
Δύσκολοι οι καιροί

αν σταλούν με courrier υπολόγισε 100% πιθανότητα τελωνείου, οπότε πληρώνεις ΦΠΑ συν φόρο εισαγωγής + νταβατζηλίκι φύλακτρα και δικαιώματα υπέρ "ευπαθών" ομάδων,

αν σταλούν με απλό ταχυδρομείο (USPS) κατά 90% τα γλιτώνεις,

αν είναι κάτω από κάποιο ποσό (δεν θυμάμαι καλά αλλά είναι γύρω στα 50 ευρώ) έχεις απαλλαγή από φόρους,

άσχετα τι θα γράφει το χαρτί σαν αξία μπορούν να το αμφισβητήσουν

Ευχαριστώ παιδιά.

*Αν κάποιος θέλει κι έχει ανάγκη να αγοράσει κάτι από το amazon μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
Φυσικά θα του δώσω το balance μου πιο φτηνά απ όσο είναι το πραγματικό ποσό
Δεν θέλω να μπλεχτώ με αγορές απο usa...η μάλλον θέλω αλλά η γυναίκα γκρινιάζει

*Οπως και οταν έδωσα σε κάποιου φίλους από εδώ το balance μου στο paypal χωρίς να έχω κέρδος ούτε λεπτό...δεν θέλω να νομίζει κανείς πως το μήνυμα μου είναι scam η οτιδήποτε άλλη πονηριά
Αν θεωρηθεί έστω και για πλάκα σαν τέτοιο θα προτιμούσα να σβηστεί παρακαλώ.

Σιγά μη σε μαλώσουμε κιόλας... :)

Κοίτα φίλε μου. Επειδή έχω δει πολλά τελευταία κι έχει φοβηθεί το μάτι μου...σκέφτομαι πάντα πονηρά και ψάχνω τι κρύβεται πίσω από κάποιες προσφορές
Το ίδιο πιστεύω σκέφτονται και άλλοι για μένα. Ας πούμε ότι έχω κι ένα ψυχολογικό πρόβλημα να μην με κατηγορήσει κάποιος για οτιδήποτε..
Ετσι θέλω να τα διευκρινίζω αυτά πριν ακούσω τίποτα για σκαμ και διάφορα.
Ετυχε εν καιρώ κρίσης να βρεθώ με κάποιο balance στο paypal και στο amazon. το paypal το έχω δώσει ήδη σε συμφορουμίτες εδώ για να τους εξυπηρετήσω.
Δεν ξέρω αν μετράει και το amazon...αν ναι θα μου έκαναν και χάρη να το ανταλλάξω με μετρητά -αν αυτό τους εξυπηρετεί.

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

*Οπως και οταν έδωσα σε κάποιου φίλους από εδώ το balance μου στο paypal χωρίς να έχω κέρδος ούτε λεπτό...δεν θέλω να νομίζει κανείς πως το μήνυμα μου είναι scam η οτιδήποτε άλλη πονηριά
Αν θεωρηθεί έστω και για πλάκα σαν τέτοιο θα προτιμούσα να σβηστεί παρακαλώ.

Θέλω να πιστεύω πως εάν κάποιος σε κατηγορήσει η έχει οποιαδήποτε αμφιβολία θα σπεύσουν να τον διαψεύσουν όσοι εχουν εξυπηρετηθεί από την προσφορά σου ως τώρα.
Μέσα σε αυτούς και εγώ.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Σήμερα που δοκίμασα να αγοράσω εισητήρια της Ryanair με paypal, το paypal δεν δέχθηκε την American Express μου, με την οποία είχα κάνει κανονικά συναλλαγή προ ολίγον ημερών. Ίσως να φταίει ότι λήγει τον 08/2015. Προφανώς βέβαια η κάρτα δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα, ενώ τελικά δούλεψε απροβλημάτιστα και στο site της Ryanair...
Οι υπόλοιποι με AMEX συνεχίζεται να μπορείτε να αγοράσετε μέσω paypal κανονικά; Η έκλεισε την τρύπα η ίδια η Paypal;

Η κάρτα σου λήγει στις 31/8 οπότε δε νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα.

08-15
Ολα ενταξει απο αποψη ληξης ο μηνας στην κάρτα συμπεριλαμβανεται και δεν ειναι όριο, (πιανεται ολόκληρος).
Οποτε άλλο πρεπει να ειναι το προβλημα.
Μαλλον στο Paypal.
Μηπως εκανες καμμια αλαγη email τελευταια ;
Η κάποια άλλη αλλαγή στο Paypal ;

Όπως έγραψα παραπάνω δεν ξαναδουλεψε ούτε στο PayPal ,ούτε απευθείας playstation store.Bεβαια χθες έγινε αλλο κουφό,έβαλα για πρωτη φορά, μια χρεωστική mastercard της εθνικής στο PlayStation store και ενω έβγαλε μετα απο αρκετά δευτερόλεπτα ένα διαφορετικό μήνυμα λάθους,χωρις να λάβω email ευχαριστήριο για την αγορά ως συνήθως, για ανανέωση της συνδρομής , ειδα μετα απο ωρα όταν έψαχνα να δω ποια μέρα λήγει,ότι έγινε συναλλαγή και προστέθηκε ένας χρόνος επιπλέον.Ειχα προσπαθήσει ξανα ,πριν το καταλάβω και πήρα το γνωστό μήνυμα όταν δεν γίνεται συναλλαγή...

αλλο ενα εξτρα 10 τοις εκατο στις τιμες ηλεκτρονικων στα γνωστα μαγαζια...
σε κανα 2 μηνες θα διπλασιαστουν
:rifle:

Ελληνική επιχειρηματικοτητα.... Χτιζουν εμπιστοσύνη μεταξύ αυτών και του πελάτη. Ήθελα να πάρω το lumia 535 μα μια αναζήτηση στο skroutz θα σας πείσει.

Να καθήσουμε όλοι στ' αυγά μας μέχρι να διαπιστώσουν οι "έξυπνοι" ότι εμείς μπορούμε να περιμένουμε, αυτοί όχι...

τιμη απριλιου 73 - σημερινη ανανεωμενη 113 !!!
ενταξει ας τα πουλησουν αμα βρουν κοροιδα

Κάποια στιγμή που θα ανοίξει πάλι η δυνατότητα αγοράς από το εξωτερικό, τότε θα χτυπάνε περισσότερο το κεφάλι τους στον τοίχο. Που τη στιγμή που ο κόσμος θέλει μία υποστήριξη, τρέχουν να τον εκμεταλλευθούν ως μαυραγορίτες της κατοχής για ένα πρόσκαιρο κέρδος...

Ομοιως το LG G4. Απο τα 460 (σκρουτζομαγαζα) το πηγαν στις αρχες καπιταλ στα 503. Ξανακοιτω τωρα υστερα απο 5 μερες απο την τελευταια φορα που κοιταξα και το εχουν 559. Δηλαδη, 99 ευρω επανω.

Δεν καταλαβαινω. Ακουσα οτι απελευθερωσαν μεχρι καποιο μεγαλο ποσό στους επαγγελματιες ωστε να μπορουν να αγοραζουν προμηθειες. Δεν ισχυει. ? Γιατι τα ακριβαινουν. ? Με τι προσχημα. ?

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Ομοιως το LG G4. Απο τα 460 (σκρουτζομαγαζα) το πηγαν στις αρχες καπιταλ στα 503. Ξανακοιτω τωρα υστερα απο 5 μερες απο την τελευταια φορα που κοιταξα και το εχουν 559. Δηλαδη, 99 ευρω επανω.

Δεν καταλαβαινω. Ακουσα οτι απελευθερωσαν μεχρι καποιο μεγαλο ποσό στους επαγγελματιες ωστε να μπορουν να αγοραζουν προμηθειες. Δεν ισχυει. ? Γιατι τα ακριβαινουν. ? Με τι προσχημα. ?

Θεμελιώδης αρχή της αγοράς, όταν η ζήτηση υπερισχύει της προσφοράς τότε οι τιμές παίρνουν την ανιούσα, είναι απολύτως λογικό. Δεν απελευθέρωσαν τίποτα, μόνο μεγάλες και σημαντικές εισαγωγές, Γερμανός στα κινητά π.χ

γλυκοκοιτάζουμε το G4 βλέπω...μάαστα.. :twoguns: