Re: Δελτίο Τύπου από PayPal
Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά πλέον οι συναλλαγές για εταιρείες έχουν φτάσει τα 150.000 ευρώ σε ημερήσια βάση. Δεν νομίζω να φτάνει αυτό το ποσό κάποιο κατάστημα τύπου kaiser κλπ.
Βέβαια στο χέρι μας είναι και είναι και αναφαίρετο δικαίωμα μας σαν καταναλωτές να μην αγοράζουμε αν δούμε ότι δεν μας συμφέρει...
έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο, ένα μαγαζί σαναυτά που πουλάνε κινητά στην ομόνοια,
ότι πρέπει να πουλήσει έναν χ αριθμό κινητών για να βγάλει τα έξοδα των 2-3 υπαλλήλων που έχει, συν το ενοίκιο συν κάποια έξοδα ,
και να μείνει και κάτι για να φάει αυτός και η οικογένειά του
αν ο αριθμός αυτός των χ κινητών γίνει χ/4 ή χ/10, πόσο παραπάνω πρέπει να βγάλει από το κάθε κινητό;
υπολογίστε επίσης ότι αυτοί εισάγουν τα κινητά μόνοι τους, πράγμα αδύνατο σήμερα με τα CC,
και έτσι το μικρό στοκ που τους έχει μείνει, είναι απολύτως λογικό να μην θέλουν να το "σκοτώσουν" με το μικρό κέρδος που δουλέυουν σε συνηθισμένες συνθήκες, αλλά να το πουλήσουν με μεγαλύτερο κέρδος
τα παραπάνω ισχύουν και για πολλούς άλλους τομείς της αγοράς
ΥΓ, δεν έχω καμμία σχέση με τα παραπάνω καταστήματα, παρά μόνο ως πελάτης
Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά πλέον οι συναλλαγές για εταιρείες έχουν φτάσει τα 150.000 ευρώ σε ημερήσια βάση. Δεν νομίζω να φτάνει αυτό το ποσό κάποιο κατάστημα τύπου kaiser κλπ.
Βέβαια στο χέρι μας είναι και είναι και αναφαίρετο δικαίωμα μας σαν καταναλωτές να μην αγοράζουμε αν δούμε ότι δεν μας συμφέρει...