PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Τελικά υπάρχει μια καλή δικαιολογία γιατί υπάρχει ακόμη αυτό το πρόβλημα;
Εχει καταντήσει τραγικό να μην μπορούν κάποιοι να κάνουν την δουλειά τους, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι που είχαν μια υπηρεσία και την πλήρωναν μέσω paypal δεν μπορούν πλέον να την απολαμβάνουν.
Π.χ. μια συνδρομή σε ένα ξένο περιοδικό η οτιδήποτε τέτοιο.
Εχει πάρει κάποια θέση η κυβέρνηση για το πρόβλημα;
Γνωρίζει κανείς πότε θα λυθεί; η αν θα λυθεί ποτέ;

Να δω τώρα τσακωμό και για το pay pall!

Ψυχραιμία βρε παιδιά.

μάλλον δεν κατανοείς το αυξανόμενο σύνδρομο στέρησης που νιώθουμε.. :flipout:

Τα παράπονά σου στην Τράπεζα της Ελλάδος κ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Αυτοί ξέρουν κ αυτοί ελέγχουν.

Ξαναλέω request money δουλεύει κανονικά στο paypal τόσο με ΕΤΕ όσο και με Eurobank. Απλά χρησιμοποιήστε ένα άλλο email και επιλέξτε σε αυτο πληρωμή με πιστωτικη. Μετέφερα 500ευρώ ετσι στο balance του paypal.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δηλαδη θα ανοιξω ενα αλλο account στο paypal με διαφορετικο email και θα δηλωσω την καρτα πχ της ΕΤΕ.
Οταν κανει verify την καρτα ( θα την κανει; ) τοτε θα ζητησω απο το καινουργιο account-email να μου στειλει 200 ευρω πχ και θα το δεχτει;

Ξαναλέω request money δουλεύει κανονικά στο paypal τόσο με ΕΤΕ όσο και με Eurobank. Απλά χρησιμοποιήστε ένα άλλο email και επιλέξτε σε αυτο πληρωμή με πιστωτικη. Μετέφερα 500ευρώ ετσι στο balance του paypal.

Επιβεβαιώνω ότι αυτό δουλεύει (WTF??)!!

Μόλις έβαλα ένα ποσό στο PayPal μου από κάρτα μου!!

Δεν χρειάζεται άλλος λογαριασμός PayPal, απλά κάνεις request money σε ένα email σου το οποίο όμως δεν έχεις δηλώσει στο PayPal (π.χ. της δουλειάς) και πληρώνεις κανονικά μέσω πιστωτικής!

Υπόψη, στην αρχή προσπάθησα να το πληρώσω με MasterCard της Alpha (πρώην Citi) και δεν τη δέχτηκε, αλλά μετά δοκίμασα με Visa της Eurobank και πέρασε κανονικά!

Υπόψη βέβαια, το PayPal κρατάει ένα fee της τάξης του ~3,4%..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δηλαδη θα ανοιξω ενα αλλο account στο paypal με διαφορετικο email και θα δηλωσω την καρτα πχ της ΕΤΕ.
Οταν κανει verify την καρτα ( θα την κανει; ) τοτε θα ζητησω απο το καινουργιο account-email να μου στειλει 200 ευρω πχ και θα το δεχτει;

Όχι, τίποτα τέτοιο δεν χρειάζεται. Δες το προηγούμενο μήνυμά μου.

Request payment for Goods?

........dimdim? :)

Αν τα βάλω στο balance, και ισχύει μόνο για αγορές "άυλων" την κάτσαμε...

Αυτό που δηλώνεις είναι άσχετο με το τι θα κάνεις τα χρήματα που θα λάβεις, αλλά δοκίμασε με Goods για πλάκα.. λογικά θα περάσει χωρίς πρόβλημα.

Εγώ τα χρήματα που υπήρχαν στο balance μου (τα οποία χρησιμοποιούσα για να αγοράζω ψιλοπράματα τον τελευταίο μήνα..) απλά αυξήθηκαν με το ποσό που έστειλα. Δεν γίνεται διαχωρισμός από το PayPal.

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Επιβεβαιώνω.
Μόλις έστειλα ένα έμβασμα από την αριστερή τσέπη μου στη δεξιά... (mail στον εαυτό μου, δημιουργία 2ου λογαρισμού Paypal και χρήση πιστωτικής κάρτας Eurobank...).
Κάρτα Visa Electron χρεωστική της Πειραιώς αρνήθηκε να συνεργαστεί...

Επιβεβαιώνω ότι αυτό δουλεύει (WTF??)!!

Μόλις έβαλα ένα ποσό στο PayPal μου από κάρτα μου!!

Δεν χρειάζεται άλλος λογαριασμός PayPal, απλά κάνεις request money σε ένα email σου το οποίο όμως δεν έχεις δηλώσει στο PayPal (π.χ. της δουλειάς) και πληρώνεις κανονικά μέσω πιστωτικής!

Υπόψη, στην αρχή προσπάθησα να το πληρώσω με MasterCard της Alpha (πρώην Citi) και δεν τη δέχτηκε, αλλά μετά δοκίμασα με Visa της Eurobank και πέρασε κανονικά!

Υπόψη βέβαια, το PayPal κρατάει ένα fee της τάξης του ~3,4%..

Όχι, τίποτα τέτοιο δεν χρειάζεται. Δες το προηγούμενο μήνυμά μου.

Σίγουρα; Εμένα με υποχρέωσε να ανοίξω 2ο λογαριασμό, με τα στοιχεία του 2ου μαιλ και την 2η κάρτα. Μήπως κάτι δεν πρόσεξα;
(τί πειράζει άλλωστε να έχω και 2ο λογαριασμό στο Paypal;)

Όχι. Είναι pending transaction. Να κάνω cancel ή να περιμένω?

Κάνε accept...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Σίγουρα; Εμένα με υποχρέωσε να ανοίξω 2ο λογαριασμό, με τα στοιχεία του 2ου μαιλ και την 2η κάρτα. Μήπως κάτι δεν πρόσεξα;
(τί πειράζει άλλωστε να έχω και 2ο λογαριασμό στο Paypal;)

Εντελώς σίγουρα.. απλά άνοιξα το link με άλλον browser, όχι τον βασικό μου στον οποίο έχω περάσει τα login στοιχεία του paypal.

Μου ζήτησε κατευθείαν πιστωτική και τέλος.

Όχι. Είναι pending transaction. Να κάνω cancel ή να περιμένω?

Κάτι διαφορετικό έκανες από εμένα.. δεν είχα τέτοιο θέμα.

Η λύση βρέθηκε!

Άνοιξα 2ο λογαριασμό στο PayPal με δεύτερη πιστωτική κάρτα.

Επιτρέπεται πλέον η μεταφορά ποσών από κάρτα σε κάρτα, με τη σχετική προμήθεια βέβαια (βασικά, τώρα κάθε αγορά γίνεται με διπλάσια προμήθεια - καλύτερα ακριβότερη αγορά παρά μη αγορά).

Τα ποσά μεταφέρονται στο balance.

Thanx guys!

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Με χρεωστικη και πιστωτικη πειραιως γινεται τιποτα. ?

Απάντηση: Δελτίο τύπου από PayPal

Με πιστωτική alpha δε μου δούλεψε. Ούτε με χρεωστική και πιστωτική Πειραιώς.