PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Απάντηση: Δελτίο τύπου από PayPal

Παντως εδώ και πέντε μέρες που εχω κανει add την amex της alpha ακόμα δεν μου εχει ολοκληρωθεί η συναλάγη του 1.5 ευρω και φυσικά δεν μου εχει δοθει paypal code για να ολοκληρωθεί η εγγραφή.
Σε μένα ο κωδικός ήρθε μετά 2-3 μέρες (στο e-statements).
Και τι έγινε που την ενεργοποίησα; Δεν μπορώ πάλι να κάνω αγορές.

Ανδρέα, δεν υπάρχει λόγος δημιουργίας δεύτερου paypal. Μπορείς να πληρώσεις απευθείας με την κάρτα σου ("pay with my credit or debit card" στο συνημμένο).
Αυτό έκανα και μου έστειλα λεφτά με την ΑΜΕΧ.
Amount received: 60.00 EUR
Fee amount: - 2.39 EUR
Net amount: 57.61 EUR

Μας έριξαν στους τοκογλύφους για να αγοράσουμε μια μπαταρία...

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Ο Σταύρος έγραψε έναν τρόπο. Αν κάποιος από όσους το πέτυχαν αλλιώς γράψει έναν μικρό αναλυτικό οδηγό, θα ήταν το καλύτερο. Μιλάμε για χρεωστικές ή πιστωτικές? Δηλώνουμε διαφορετική κάρτα? κ.λ.π.

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

1. My PayPal>Request Money

screenshot_71.jpg

2. Βάζουμε ένα δικό μας email (όχι αυτό που έχουμε δώσει στο PayPal). Εγώ έβαλα "Payment for: Services".
Ίσως είναι προτιμότερο στο νόμισμα να βάλετε δολάρια, αν η αγορά θα γίνει σε δολάρια.

screenshot_72.jpg

3. Επιβεβαιώνουμε:

screenshot_73.jpg

4. Στην παραπάνω διεύθυνση έρχεται μήνυμα με το κουμπάκι "Pay Now"

image.jpg

5. Το πατάμε και μας δίνει το "τιμολόγιο"

pp2.jpg

6. Στην επόμενη οθόνη, διαλέγουμε "Pay with my credit or debit card"

screenshot_75.jpg

και βάζουμε τα στοιχεία μας και τα στοιχεία της κάρτας. Έβαλα την ΑΜΕΧ που είχα πιστοποιήσει για το PayPal και τη δέχτηκε.

Απάντηση: Δελτίο τύπου από PayPal

Οπότε, Κώστα, μπορείς να βάλεις ακόμη και την κάρτα που είναι δηλωμένη στο paypal! Θετικότατο.

Ευχαριστούμε για τον οδηγό!:grinning-smiley-043

Απάντηση: Δελτίο τύπου από PayPal

Οπότε, Κώστα, μπορείς να βάλεις ακόμη και την κάρτα που είναι δηλωμένη στο paypal! Θετικότατο.

Ευχαριστούμε για τον οδηγό!:grinning-smiley-043

Παρακολουθώντας το θέμα στο insomnia, στο οποίο πάρα πολλά μέλη έχουν δηλώσει την πετυχημένη μεταφορά χρημάτων με αυτό τον τρόπο, διαπίστωσα ότι πολύ λίγοι ανέφεραν επιτυχία με την ίδια κάρτα.

Εγώ να ρωτήσω ποιό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχετε μεταφέρει με αυτόν τον τρόπο;
Παίζει να ισχύει ο περιορισμός των 60 την ημέρα και σε αυτή την συναλλαγή;

Παρακολουθώντας το θέμα στο insomnia, στο οποίο πάρα πολλά μέλη έχουν δηλώσει την πετυχημένη μεταφορά χρημάτων με αυτό τον τρόπο, διαπίστωσα ότι πολύ λίγοι ανέφεραν επιτυχία με την ίδια κάρτα.

Και εγώ δεν το περίμενα αλλά "έφαγε πόρτα" η μόνη κάρτα που δεν έχω δηλώσει στο PayPal και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με μία..."δηλωμένη". :laugh:

Επιβεβαιώνω ότι με δύο ήδη δηλωμένες κάρτες, δεν ήταν επιτυχής η μεταφορά.

Εγώ να ρωτήσω ποιό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχετε μεταφέρει με αυτόν τον τρόπο;

Αν μπαίνουν στο paypal μπορείς με 2-3 ημερήσιες των 60 ευρώ να μαζέψεις το ποσό στό balance του paypal καί να αγοράσεις το αντικείμενο πού θέλεις
Εκείνο πού δεν ξέρουμε είναι τι θα γίνει με τα τελωνεία για κάποιες σχετικά μεγάλες αγορές Δε χάσαμε τη επαφή με τις αγορές μόνο ,χάσαμε και το τι γίνεται με το τελωνείο

Έχω διαβάσει (στο insomnia) ότι ξεκίνησαν (από τα ξημερώματα του ΣΑ, που ανακαλύφθηκε η μέθοδος) με δοκιμαστικές μεταφορές των 5-10 και, όταν είδαν ότι πέτυχε, προχώρησαν σε μεγαλύτερα ποσά (200-250 ).

Αναφέρθηκε και περίπτωση που κάποιος μετέφερε στο Paypal όλες τις οικονομίες του (ακραία περίπτωση, βέβαια, αλλά καθένας αντιδρά με το δικό του τρόπο, σε παρόμοιες περιπτώσεις).

Είναι γεγονός ότι η προμήθεια 3,4%+0,35 τσούζει αρκετούς αλλά η ανάγκη μερικών για αγορές απολύτως απαραίτητων και η ικανοποίηση άλλων, απλά, για το hobby των αγορών από το εξωτερικό, δεν εμποδίζονται από τέτοιου είδους "μικροέξοδα".

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εγώ μετέφερα τριψήφιο χωρίς πρόβλημα.

To λοιπον...
Μετα την πρωτη δοκιμη και μεταφορα 50 ευρω δοκίμασα στο καπακι για αλλα 60 χωρις επιτυχία ομως.
Η μονη διαφορά ηταν πως στην αποτυχημένη επέλεξα να στειλω χρηματα ως goods και οχι ως service.
Πριν απο λιγο εκανα cancel την δευτερη προσπάθεια και δοκιμσα αυτη την φορα για 110 ευρω δηλώνοντας service και η μεταφορα εγινε χωρις προβλημα.

Ολα καλα λοιπον και ελπιζω ολο αυτο να μην ειναι ενα παραθυράκι που ξεχάστηκε ( με πιθανοτητα να κλείσει) αλλα ενα παραθυράκι που ανοιξε με την προϋπόθεση να ανοίξουν ολες οι πορτες.

Να σημειώσω πως η καρτα από οπου στελνω χρηματα στο account μου είναι από την καρτα που εχω δηλωμενη στο paypal και που περιμενω να ολοκληρωθεί η συναλλαγή του 1,50 ευρω ωστε να μου σταλει ο paypal code.
Χαμος…

Εχω την αμυδρή εντύπωση ότι υπάρχει ένα μη ανακοινόσημο πλαφόν για χρήματα προς τα έξω και όποιος προλάβει .. αλλά μου κάνει και χοντρομαλακία συνάμα σαν εντυπωση ..

οπότε μάλλον υπάρχουν κάποιες τρύπες παντού

απο Πειραώς παντως τα ίδια σκατά , τίποτα για πουθενά

Aπο Πειραιώς prepaid μου τράβηξε αλλα περιμένει να κανει verify.
Απο Πειραιώς cash card visa μου τραβηξε μονο μια φορά !
Απο Εθνική cash card maestro δεν τραβηξε οπως ειναι και λογικό μαλλον.

Aν περασει το ποσο απο την Πειραιώς θα ενημερώσω αυριο.

Πριν λίγο πήρα τον κωδικό επιβεβαίωσης για χρεωστική Mastercard της Eurobank (τον είχα ζητήσει την προηγούμενη Παρασκευή).

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι, όσες κάρτες και να βάλουμε στο σύστημα, αγορές δεν βλέπω να κάνουμε. Προσπάθησα να αγοράσω τώρα media player απο κινεζομάγαζο και έφαγα τα μούτρα μου: "• Credit Card - This payment cannot be funded with a credit card."

Τουλάχιστον μπήκαν ακόμα 1,50 στο balance απο την επιβεβαίωση της κάρτας :coool:

Πριν λίγο πήρα τον κωδικό επιβεβαίωσης για χρεωστική Mastercard της Eurobank (τον είχα ζητήσει την προηγούμενη Παρασκευή).

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι, όσες κάρτες και να βάλουμε στο σύστημα, αγορές δεν βλέπω να κάνουμε. Προσπάθησα να αγοράσω τώρα media player απο κινεζομάγαζο και έφαγα τα μούτρα μου: "• Credit Card - This payment cannot be funded with a credit card."

Τουλάχιστον μπήκαν ακόμα 1,50 στο balance απο την επιβεβαίωση της κάρτας :coool:

Προφανώς τις αγορές θα τις κάνεις με το balance και οχι τραβωντας χρήματα απο την κάρτα που έχεις δηλώσει.