VaSiLiS-T
Supreme Member
Re: Δελτίο Τύπου από PayPal
Υπάρχει πλαφόν σε κάθε τράπεζα κάποιο ημερήσιο γενικό νούμερο , όποιος πρόλαβει ...
Υπάρχει πλαφόν σε κάθε τράπεζα κάποιο ημερήσιο γενικό νούμερο , όποιος πρόλαβει ...
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ώρες της ημέρας, ακριβώς στην αλλαγή, ακριβώς στην αλλαγή σύμφωνα με την ώρα Greenwich ( 02am Ελλάδα ), πρωί πρωί ( 4-5-6 το πρωί ), μεσημεράκι νωρίς, απόγευμα, βράδυ.
4 συνεχόμενες μέρες.
Ή είμαι άτυχος και το όριο είναι στις 3-4 ώρες ύπνου που κάνω την ημέρα, είτε η Πειραιώς την έχει πουλέψει γενικότερα με το paypal + ebay...
Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ώρες της ημέρας, ακριβώς στην αλλαγή, ακριβώς στην αλλαγή σύμφωνα με την ώρα Greenwich ( 02am Ελλάδα ), πρωί πρωί ( 4-5-6 το πρωί ), μεσημεράκι νωρίς, απόγευμα, βράδυ.
4 συνεχόμενες μέρες.
Ή είμαι άτυχος και το όριο είναι στις 3-4 ώρες ύπνου που κάνω την ημέρα, είτε η Πειραιώς την έχει πουλέψει γενικότερα με το paypal + ebay...
4 συνεχόμενες μέρες.
Το ίδιο και εγώ με visa της Πειραιώς .Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ώρες της ημέρας, ακριβώς στην αλλαγή, ακριβώς στην αλλαγή σύμφωνα με την ώρα Greenwich ( 02am Ελλάδα ), πρωί πρωί ( 4-5-6 το πρωί ), μεσημεράκι νωρίς, απόγευμα, βράδυ.
4 συνεχόμενες μέρες.
Πήγα και εγώ να βάλω στην PayPal χρεωστική της εθνικής και δεν την δέχτηκε .Εγώ χθες καταχώρησα χρεωστική της εθνικής και όλα μέλι γάλα αλλά για 2 συναλλαγές μόνο.
Ούτε αναμονή λόγω καινούριας κάρτας ούτε τίποτα...
Πήγα και εγώ να βάλω στην PayPal χρεωστική της εθνικής και δεν την δέχτηκε .
Τι χρεωστική είναι ;
Ευχαριστώ φίλε !
Δεν την ήξερα την κάρτα αυτή , ψάχνω να δω αν αξίζει ο κόπος να την βγάλω .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.