PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εγω παλι μου ειναι αδύνατο να φορτώσω το balance με πλαγιο τρόπο ουτε κ μπορω να κανω απευθειας πληρωμες! WTF????

ΥΣ λογαριασμος στην ALPHA

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ώρες της ημέρας, ακριβώς στην αλλαγή, ακριβώς στην αλλαγή σύμφωνα με την ώρα Greenwich ( 02am Ελλάδα ), πρωί πρωί ( 4-5-6 το πρωί ), μεσημεράκι νωρίς, απόγευμα, βράδυ.
4 συνεχόμενες μέρες.

Ή είμαι άτυχος και το όριο είναι στις 3-4 ώρες ύπνου που κάνω την ημέρα, είτε η Πειραιώς την έχει πουλέψει γενικότερα με το paypal + ebay...

Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ώρες της ημέρας, ακριβώς στην αλλαγή, ακριβώς στην αλλαγή σύμφωνα με την ώρα Greenwich ( 02am Ελλάδα ), πρωί πρωί ( 4-5-6 το πρωί ), μεσημεράκι νωρίς, απόγευμα, βράδυ.
4 συνεχόμενες μέρες.

Ή είμαι άτυχος και το όριο είναι στις 3-4 ώρες ύπνου που κάνω την ημέρα, είτε η Πειραιώς την έχει πουλέψει γενικότερα με το paypal + ebay...

Εγώ κατά τις 10-11 τις έκανα τις συναλλαγές Βασίλη και τις πέρασε κανονικότατα.
Απλά μέχρι 2 και σε εμένα και σε έναν φίλο. Εκτός αυτού και οι 2 Πειραιώς είχαμε...

4 συνεχόμενες μέρες.

Μην το ψάχνεις είναι καθαρά θέμα τύχης

4 συνεχόμενες μέρες.

Τι τύπο κάρτα έχεις και πηγή σύμφωνα με τις πληροφορίες στο e-banking ?
Μήπως παίζει ρόλο το τι έχει ο καθένας μας.

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

4 συνεχόμενες μέρες.

Το ίδιο και εγώ με visa της Πειραιώς .
Δοκίμασα πάρα πολλές φορές .

Μάλιστα έκανα και με την μεταφορά χρημάτων σε άλλο λογαριασμό της paypal , και ενώ μεταφέρθηκαν τα χρήματα και φορτώθηκε το balance , μου βγάζει μήνυμα επειδή είναι καινούριος λογαριασμός θα πρέπει για να χρησιμοποιήσεις το balance να περιμένεις 21 μέρες .

Εγώ χθες καταχώρησα χρεωστική της εθνικής και όλα μέλι γάλα αλλά για 2 συναλλαγές μόνο.
Ούτε αναμονή λόγω καινούριας κάρτας ούτε τίποτα...

Χαλαρώνουν μεν αλλά μόνο ως προς τα εμβάσματα προς το εξωτερικό και το άνοιγμα λογαριασμών (και μερικά άλλα), και όχι ως προς το καυτό θέμα των αγορών από το εξωτερικό με κάρτες.

Προφανως στο ebay φοβουνται οτι θα μεινουν
ξεκρεμαστοι πωλητες απο τραπεζικο "κανονι".
Γι' αυτο μαλλον δουλευει μονο το request και οχι καρτα απ'ευθειας.
Σιγουρευουν τις πληρωμές.

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εγώ χθες καταχώρησα χρεωστική της εθνικής και όλα μέλι γάλα αλλά για 2 συναλλαγές μόνο.
Ούτε αναμονή λόγω καινούριας κάρτας ούτε τίποτα...
Πήγα και εγώ να βάλω στην PayPal χρεωστική της εθνικής και δεν την δέχτηκε .
Τι χρεωστική είναι ;

Δελτίο Τύπου από PayPal

Μόλις έκανα επιτυχή καταχώρηση εμβάσματος στο PayPal(τράπεζα Γερμανίας) μέσω win bank. Τις προηγούμενες μέρες μου έλεγε ότι εχω υπερβεί το όριο. Εκτέλεση 28/09 και αξία 29/09.

Για να δούμε! 1 κράτησε η Πειραιώς προμήθεια, τι θα κρατήσει το PayPal άραγε;

SMS XΩPIΣ XPEΩΣH
EKTEΛEΣATE EMBAΣMA 150,00 EUR
ΠPOΣ: DEUTSCHE BANK PRIVAT-UND GESCHAEFTSKUNDEN AG
ΔIK.: PayPal Europe
THΛ. TPAΠ. ΠEIPAIΩΣ: 182838, 302103288000

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Πήγα και εγώ να βάλω στην PayPal χρεωστική της εθνικής και δεν την δέχτηκε .
Τι χρεωστική είναι ;

Είναι η καινούρια go4more debit της Εθνικής την οποία και απέκτησα την προηγούμενη Δευτέρα.

Ευχαριστώ φίλε !
Δεν την ήξερα την κάρτα αυτή , ψάχνω να δω αν αξίζει ο κόπος να την βγάλω .

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Ευχαριστώ φίλε !
Δεν την ήξερα την κάρτα αυτή , ψάχνω να δω αν αξίζει ο κόπος να την βγάλω .

Τίποτα αδερφέ χαρά μου.

Πάντως σήμερα δεν μου πέρασε καμία κάρτα (είναι με τα κέφια του φαίνεται) και χρησιμοποίησα τον άλλο τρόπο. Σε συναλλαγή ύψους 261 ευρώ δεν έκανε κιχ!!!