VaSiLiS-T
Supreme Member
Re: Δελτίο Τύπου από PayPal
Υπάρχει πλαφόν σε κάθε τράπεζα κάποιο ημερήσιο γενικό νούμερο , όποιος πρόλαβει ...
Υπάρχει πλαφόν σε κάθε τράπεζα κάποιο ημερήσιο γενικό νούμερο , όποιος πρόλαβει ...
Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ώρες της ημέρας, ακριβώς στην αλλαγή, ακριβώς στην αλλαγή σύμφωνα με την ώρα Greenwich ( 02am Ελλάδα ), πρωί πρωί ( 4-5-6 το πρωί ), μεσημεράκι νωρίς, απόγευμα, βράδυ.
4 συνεχόμενες μέρες.
Ή είμαι άτυχος και το όριο είναι στις 3-4 ώρες ύπνου που κάνω την ημέρα, είτε η Πειραιώς την έχει πουλέψει γενικότερα με το paypal + ebay...
Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ώρες της ημέρας, ακριβώς στην αλλαγή, ακριβώς στην αλλαγή σύμφωνα με την ώρα Greenwich ( 02am Ελλάδα ), πρωί πρωί ( 4-5-6 το πρωί ), μεσημεράκι νωρίς, απόγευμα, βράδυ.
4 συνεχόμενες μέρες.
Ή είμαι άτυχος και το όριο είναι στις 3-4 ώρες ύπνου που κάνω την ημέρα, είτε η Πειραιώς την έχει πουλέψει γενικότερα με το paypal + ebay...
4 συνεχόμενες μέρες.
Το ίδιο και εγώ με visa της Πειραιώς .Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ώρες της ημέρας, ακριβώς στην αλλαγή, ακριβώς στην αλλαγή σύμφωνα με την ώρα Greenwich ( 02am Ελλάδα ), πρωί πρωί ( 4-5-6 το πρωί ), μεσημεράκι νωρίς, απόγευμα, βράδυ.
4 συνεχόμενες μέρες.
Πήγα και εγώ να βάλω στην PayPal χρεωστική της εθνικής και δεν την δέχτηκε .Εγώ χθες καταχώρησα χρεωστική της εθνικής και όλα μέλι γάλα αλλά για 2 συναλλαγές μόνο.
Ούτε αναμονή λόγω καινούριας κάρτας ούτε τίποτα...
Πήγα και εγώ να βάλω στην PayPal χρεωστική της εθνικής και δεν την δέχτηκε .
Τι χρεωστική είναι ;
Ευχαριστώ φίλε !
Δεν την ήξερα την κάρτα αυτή , ψάχνω να δω αν αξίζει ο κόπος να την βγάλω .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.