PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Σίγουρα..
Χθες έκανα αγορά μέσω paypal απο Αγγλία, κι όχι μόνο δέχτηκε κανονικά την αγορά αλλά δέχτηκε και την νέα κάρτα(eurobank mastercard) μιας και οι παλιές μου είχαν λήξει

Το 1,5 ευρώ πρέπει να φαίνεται στο balance ;Η κάρτα είναι alpha master card (πιστωτική) και στο web που μπήκα μου εμφανίζει το ποσό 1,5 με κόκκινο που στη συνέχεια έγινε πράσινο
μόλις έδωσα το κωδικό στο paypal. Τώρα υπάρχει και ένα άλλο ποσό 0,93 από paypal που λέει ότι είναι σε επεξεργασία. Γνωρίζει κανείς τι είναι;
Έχουν περάσει 4 μέρες από τη διαδικασία που έκανα.

Ξέρει κανείς αν με εγγραφή στο paypal χωρίς σύνδεσης κάρτας παρά μόνο με mail και διεύθυνση μπορεί να δεχτεί χρήματα στο balance του και να πραγματοποιήσει αγορές;

Απάντηση: Re: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Το 1,5 ευρώ πρέπει να φαίνεται στο balance ;Η κάρτα είναι alpha master card (πιστωτική) και στο web που μπήκα μου εμφανίζει το ποσό 1,5 με κόκκινο που στη συνέχεια έγινε πράσινο
μόλις έδωσα το κωδικό στο paypal. Τώρα υπάρχει και ένα άλλο ποσό 0,93 από paypal που λέει ότι είναι σε επεξεργασία. Γνωρίζει κανείς τι είναι;
Έχουν περάσει 4 μέρες από τη διαδικασία που έκανα.

Το 1,50 της επιβεβαίωσης χρεώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με την κάρτα και πιστώνεται αμέσως μόλις στείλεις τον 4ψήφιο.

Το άλλο ποσό (1$) χρεώνεται στην κάρτα και επιστρέφεται μετά από 10-15 μέρες συνήθως (σε μια περίπτωσή μου πιστώθηκε σχεδόν σε μήνα).

Αυτό το πρόβλημα που δεν μπορώ να συνδέσω το paypal με τον λογαριασμό της τράπεζας, πότε θα λυθεί;
JWvoBls.jpg

Να ρωτήσω τον Βαρουφάκη;

Ο Βαρουφάκης πληρώνεται ακριβά για τις ιδέες του και, όπως αποδείχτηκε, έβαλε και το λαό να πληρώσει γι' αυτές.
Εδώ βρίσκεις δωρεάν τις λύσεις στα προβλήματα.

Ακολούθησες τη διαδικασία που έχω περιγράψει στο #991 στη σελ. 100;
Εναλλακτικά, μπορείς να καλέσεις το paypal (γίνεται και με skype) gia na ano;ijoyn to s;ysthma.

Με αυτή τη διαδικασία έστειλα εμβάσματα στο balance και όπως διαπίστωσα, όχι μόνο από το συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό, αλλά από κάθε λογαριασμό που διατηρώ σε άλλη τράπεζα, με έξοδα 1 /έμβασμα.

Re: Απάντηση: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Παράλληλα, θέλοντας να συνδέσω λογαριασμό τραπέζης στο Paypal, προσπάθησα μερικές φορές αλλά έβγαινε το μήνυμα ότι δεν μπορώ να τον συνδέσω.

Μετά την 3η προσπάθεια ήρθε πάλι το αυτοματοποιημένο μήνυμα με τις οδηγίες για το συγκεκριμένο θέμα, που, ως γνωστόν, δεν βοηθάει στη λύση του προβλήματος. Απάντησα στο αυτοματοποιημένο ζητώντας τη σύνδεση με τον ΙΒΑΝ του λογαριασμού.

Χίλιες προσπάθειες και μάλιστα απανωτές έχω κάνει και αυτό το ρημαδομήνυμα με τις οδηγίες ΔΕΝ το έχει βγάλει ΠΟΤΕ...
Ποιο εννοείς "αυτοματοποιημένο"?

Last edited:
Ίσως δεν το διευκρίνισα αναλυτικά. Μετά από κάθε προσπάθεια έστελνα μήνυμα στο paypal ζητώντας τη σύνδεση του συγκεκριμένου ΙΒΑΝ.

Σ' αυτό το μήνυμα ερχόταν σε λίγες ώρες η αυτοματοποιημένη απάντηση. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες, σκέφτηκα να απαντήσω στην αυτοματοποιημένη, ζητώντας πάλι τη σύνδεση του ΙΒΑΝ. Μια-δυο μέρες μετά με κάλεσε η Μαρία από την Ιρλανδία και το θέμα λύθηκε αμέσως.

Εννοείς μήνυμα δια μέσω του Help Center??
Διότι ο τρόπος που αναφέρεις δεν υπονοεί κάτι τέτοιο...

Γράφαμε μαζί το ίδιο πράγμα....

Στο ebay είναι περίεργη κατάσταση...
Μία δέχεται μία όχι. Υπάρχουν όμως πολλά εναλλακτικά site με καλές τιμές που δέχονται paypal και απευθείας...

Πες μας κανενα βρε Διαβολακο!

Tinydeal παράδειγμα. Δεν μου έχει ακυρώσει ποτέ οποιαδήποτε συναλλαγή ακόμη και μέσω paypal. Τον περασμένο μήνα έστειλα πάνω από 700 ευρώ για κινητά και τα πήρε χωρίς κιχ.
Και τιμές από τις καλύτερες του net.

Απο eBay co uk υπαρχει πρόβλημα παιδιά με τις ελληνικές χρεωστικές,προπληρωμένες κάρτες λόγο capital control.
Αγορά που ήθελα να κάνω μια αγορά μεσο PayPal δεν μου δεχόταν την πληρωμή . Όσο έχουν uk κάρτα debit κανένα πρόβλημα .

Απο eBay co uk υπαρχει πρόβλημα παιδιά με τις ελληνικές χρεωστικές,προπληρωμένες κάρτες λόγο capital control.

Aκομα και για μικρα ποσα ? Κατω των 100 Ε (αυθαιρετο το νουμερο ) πχ ?

Ναι, μήνυμα μέσω του Help του Paypal.
Έστειλα λοιπόν προχτές, απάντησα και στο αυτοματοποιημένο mail και σήμερα έλαβα μήνυμα στο λογαριασμό PayPal από την Maria.
Υπάρχει, λέει, μια έξτρα ασφαλιστική δικλείδα και θα πρέπει να τους καλέσω εγώ τηλεφωνικά για να την άρουν....

Κι εγώ που νόμιζα ότι θα γλιτώσω την χρέωση για τηλεφώνημα στο εξωτερικό.... :/

Απάντηση: Re: Απάντηση: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Aκομα και για μικρα ποσα ? Κατω των 100 Ε (αυθαιρετο το νουμερο ) πχ ?

Εδω 4 ήθελα να αγοράσω κάτι και έφαγα άκυρο