PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

ναι...μεχρι να ψαχνεις τις γοπες στο τασάκι :p

πάντως από ταχύτητα σκίζουν τώρα τα ταχυδρομεία!

15 του μήνα παραγγελία απο taiwan, σήμερα το εφερε ο ταχυδρόμος σπιτι.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Είχα ανοίξει ένα dispute για μια παραγγελία λίγο πριν τα capital controls και τελικά μου επέστρεψαν τα χρήματα. Πάω όλο χαρά να τα δω στο Paypal balance και βλέπω ότι τα έχουν πιστώσει στην πιστωτική αντί να τα αφήσουν εκεί μέσα... Η πρόσκαιρη χαρά έγινε :furious3:

Δεν επικοινωνεις μαζί τους μήπως μπορούν να ακυρώσουν τη συναλλαγή και να τα αφήσουν στο balance?

πάντως από ταχύτητα σκίζουν τώρα τα ταχυδρομεία!

15 του μήνα παραγγελία απο taiwan, σήμερα το εφερε ο ταχυδρόμος σπιτι.

Αυτο ειναι καινουργιο ρεκορ, σιγουρα.

Και εγω λίγο πρίν τα capital controls, από Κίνα Ελλάδα σπίτι μου σε 4 μέρες!

μα το θεμα ειναι οτι περνουν οι μερες οι εβδομαδες και τιποτε δε γινεται
ας ορισουν ενα οριο συναλλαγων , αχρηστοι εντελως αχρηστοι

Δύο αυξήσεις των 900εκ. από τον ELA και ακόμα να ξεμπλοκάρουν τις συναλλαγές... τόση φερεγγυότητα έχουν οι τράπεζές μας όπως λένε...

Θυμάμαι τον χαμπουργκερ Κώτσο.. "το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι θωρακισμένο"
και πριν απ αυτόν τον ελιόψωμο Κώτσο....

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Από Κίνα το ρεκόρ ήταν 6 εργάσιμες πριν κανένα χρόνο, αλλά από τότε ποτέ ξανά τόσο λίγο...Ο μέσος όρος είναι 3 εβδομάδες, αρχές τέταρτης.

Εκτός από τα μπιχλιμπίδια, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που πραγματικά
χρειάζομαι το γ@μημένο το paypal.
Πρέπει να αναβαθμίσω μια σειρά προγράμματα(απαραίτητα για την δουλειά) που δεν είναι συμβατά πλέον
λόγω αλλαγών σε ΟS και κάρτα γραφικών...^&(*##@

Παιδιά πολυ φοβάμαι οτι οι εν λόγω περιορισμοί δεν θα αρθούν γρήγορα αν δεν υπάρξει εντονη πιεση από τον κόσμο του εμπορίου. Ειδικά η αδυναμιία αγορών μέσω Paypal αποτελεί μεγάλη τροχοπέδη για την διενέργεια πολλών συναλλαγών. (συνδρομές, web hosting, εκπαίδευση, αγορά προγραμμάτων/λογισμικού κλπ)

Ετσι όπως πάει το βλέπω για Σεπτέμβριο .. (αν όλα πάνε καλά)

H λίστα για έγκριση εμβασμάτων εχει ξεφύγει, μόνο φάρμακα και τρόφιμα εξυπηρετούνται δεν θα μείνει τίποτα ανοικτό αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση

Εκτός από τα μπιχλιμπίδια, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που πραγματικά
χρειάζομαι το γ@μημένο το paypal.
Πρέπει να αναβαθμίσω μια σειρά προγράμματα(απαραίτητα για την δουλειά) που δεν είναι συμβατά πλέον
λόγω αλλαγών σε ΟS και κάρτα γραφικών...^&(*##@

Έστειλα email στην Adobe και μου είπαν να πάρω τ' @@δια τους.
Ωραίοι.

Ε, λοιπόν -> Long live Pirate Bay.

Κι' ας έρθουν να μου χτυπήσουν την πόρτα να μου πούν "μα" μου" "σου" "του" :violent-smiley-030:

Η Στουρναρόκοτα είπε πως σε 10 μέρες θα διευθετηθεί η ορθή λειτουργία των τραπεζών...

έτσι γενικά και αόριστα μιλάνε πάντα, δεν ξέρουμε αν εννοεί ότι θα ανοίξουν και οι συναλλαγές με το εξωτερικό, κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη βεβαίως...

Η Στουρναρόκοτα είπε πως σε 10 μέρες θα διευθετηθεί η ορθή λειτουργία των τραπεζών...

έτσι γενικά και αόριστα μιλάνε πάντα, δεν ξέρουμε αν εννοεί ότι θα ανοίξουν και οι συναλλαγές με το εξωτερικό, κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη βεβαίως...

Τεχνικά καταρτισμένοι μονο στο σουμπούτεο ...

Παιδιά για το προηγούμενο μήνυμα που έγραψα για όσους έχουν ανάγκη, εξυπηρέτησα και θα εξυπηρετήσω όσους ήδη έχουμε μιλήσει μέσω pm και τηλεφώνου. Παρακαλώ μην στείλετε άλλα pm, τελειώνει το balance μου στο paypal

Καταρχην να συγχαρω το φιλο softice για τη χειρονομια του - σημειωτεον οτι δεν εχω σχεση με την προσφορα,

Υπαρχουν ομως και τα ακρως αντιθετα
Μου ετυχε περιπτωση καραμπινατης αισχροκερδειας απο ταξιδιωτικο γραφειο
προκειται για την πληρωμη αιτησης ESTA για εισοδο στις ΗΠΑ.
Κοστιζει $14, πληρωτεα ομως εκει,
συνεπως οι ελληνικες πιστωτικες δεν παιζουν.

Αφηνω τον πρακτορα να το διεκπεραιώσει και με παιρνει συγχισμενος να μου πει οτι βρισκει μονο ενα γραφειο που ομως ζητα .... 45 εουρος!!! -
Ελεος ρε παιδια τα 14 πηγαν στα 45???
Ο μαυραγοριτης ειναι εδω, ζωντανος και περιμενει την παραμικρη ευκαιρια
φυσικα δεν τον πληρωσα, το κανονισα μονος μου