PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Καταρχην να συγχαρω το φιλο softice για τη χειρονομια του - σημειωτεον οτι δεν εχω σχεση με την προσφορα,

Υπαρχουν ομως και τα ακρως αντιθετα
Μου ετυχε περιπτωση καραμπινατης αισχροκερδειας απο ταξιδιωτικο γραφειο
προκειται για την πληρωμη αιτησης ESTA για εισοδο στις ΗΠΑ.
Κοστιζει $14, πληρωτεα ομως εκει,
συνεπως οι ελληνικες πιστωτικες δεν παιζουν.

Αφηνω τον πρακτορα να το διεκπεραιώσει και με παιρνει συγχισμενος να μου πει οτι βρισκει μονο ενα γραφειο που ομως ζητα .... 45 εουρος!!! -
Ελεος ρε παιδια τα 14 πηγαν στα 45???
Ο μαυραγοριτης ειναι εδω, ζωντανος και περιμενει την παραμικρη ευκαιρια
φυσικα δεν τον πληρωσα, το κανονισα μονος μου

Πραγματικά λυπηρό. Άκουσα κι εγώ περιπτώσεις που διάφοροι προσπαθούν να εκμεταλευτούν καταστάσεις
Δυστυχώς και φίλοι μου, μόλις τους λέω την κατάσταση, το πρώτο που σκέφτονται να μου προτείνουν είναι να βγάζω "χαρτζιλίκι" για τον κόπο μου
Τα μέλη που έκανα την συναλλαγή μέχρι τώρα αν θέλουν μπορούν να εξακριβώσουν αν κράτησα έστω κι ένα λεπτό. Οσα λεφτά μου έδωσαν, ακριβώς τόσα τους έστειλα
Αν δεν θέλουν και θέλουν να το κρατήσουν κρυφό, no problem
Ενα ακόμη μέλος είναι να έρθει από το σπίτι να κάνουμε μια τελευταία συναλλαγή από βδομάδα και το balance που θα μείνει θα το κρατήσω για δικές μου ανάγκες

Μπράβο σου πάντως ρε φίλε... :ernaehrung004:

Να πω και εγώ με τη σειρά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Λεωνίδα που με εξυπηρέτησε και αφιέρωσε το χρόνο του χωρίς κανένα αντάλαγμα.
Όντως πολλοί ειδικά σε αλλά φόρουμ επιδίωξαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση των ημερών.
Ο Λεωνίδας φέρθηκε όμως σαν κύριος με αλληλεγγύη και εύχομαι ο Θεός να τον έχει καλά για να συνεχίσει να προσφέρει γιατί ένας άνθρωπος της προσφοράς βοηθάει παντού.
Ευχαριστώ και πάλι.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Η Τρ. Πειραιως "φορτωνει" ξανα την web buy card!

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Ναι αλλα δεν μπορω να την χρησιμοποιήσω στο itunes έ ? θα μου βγάζει declined ?

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δε ξέρω από τέτοιες κάρτες γενικά

Αλλά, να φανταστώ ότι και ‛γεμάτη’ αυτή τη στιγμή, ‛δεν περνάει’ στο paypal, όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές κάρτες.

Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, απαγορεύεται η μεταφορά χρημάτων από Ελληνικούς λογαριασμούς ιδιωτών σε λογαριασμούς του εξωτερικού (συμπεριλαμβάνεται το PayPal).

Οπότε για αγορές εξωτερικού αναμείνατε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...το PayPal balance αποδεικνύεται σωτήριο αυτές τις μέρες για απολύτως αναγκαίες αγορές...

Εχω δημιουργηςει paypal usa αλλα ρωρα ζηταει να τον κανω link με καποιο bank account ή credit card απο usa.
Μπορω να μεταφερω σε αυτον 1$ απο καποιον γνωςτο που θα με εξυπηρετησει ?
Θα μπορεσω μετα να τον βαλω στο itunes κανονικα για να ενεργοποιησω το family sharing ?

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δε ξέρω από τέτοιες κάρτες γενικά

Αλλά, να φανταστώ ότι και ‛γεμάτη’ αυτή τη στιγμή, ‛δεν περνάει’ στο paypal, όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές κάρτες.
Δυστυχως οχι, αλλα το οτι επιτρεπεται πλεον η φορτιση ειναι θετικη ενδειξη.

Refund από ebay μέσω paypal συνδεδεμενο με prepaid Πειραιώς (πρώην Cyprus), χωρίς ερώτηση πήγε κατευθείαν στην prepaid. Σε μία άλλη περίπτωση παλιότερα μου έδινε επιλογή για balance.

Απάντηση: Δελτίο τύπου από PayPal

Refund από ebay μέσω paypal συνδεδεμενο με prepaid Πειραιώς (πρώην Cyprus), χωρίς ερώτηση πήγε κατευθείαν στην prepaid. Σε μία άλλη περίπτωση παλιότερα μου έδινε επιλογή για balance.
Με ποιον τρόπο είχες πληρώσει;