PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Re: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Είναι για όλους το ίδιο;
Μήπως τροποποιείται με μια αίτηση στην τράπεζα;

Κάθε τράπεζα έχει το δικό της όριο που καθορίζεται από την αρμόδια Επιτροπή και αλλάζει μετά από απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.

Μικρή ερώτηση...σας δουλεύει το paypal μέσα στο google wallet (να έχετε δηλώσει χώρα κατοικίας Ελλάδα).
Αγοράζω πολύ σπάνια από το play store, είχα χρόνια να αγοράσω. Πήγα να πάρω κάτι και ενώ υπάρχει εκεί ο λογαριασμός του paypal από παλιά μου λέει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συναλλαγή που θέλω να κάνω. Έβαλα μια πιστωτική και έκανα τη δουλειά μου, αλλά φοβάμαι πως το google wallet δεν δέχεται πια paypal από κατοίκους αρκετών χωρών.

Τώρα οι Έλληνες πληρώνουν App Store, Apple Music, iTunes κ.λπ. μέσω PayPal!

Pay_Pal.png

Από σήμερα, οι πελάτες της PayPal θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον PayPal λογαριασμό τους για να πληρώσουν με ασφάλεια για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών και digital υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες προς λήψη από App Store, Apple Music, iTunes και *iBooks, μέσω των iPhone, iPad, iPod touch και Mac, ή των iTunes από το PC τους. Η εν λόγω πρόσφατη επέκταση αφορά την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Φινλανδία, την Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο και την Πορτογαλία.

Η πληρωμή μέσω PayPal παραμένει μια απλή και εύκολη διαδικασία. Οι πελάτες που διαθέτουν μία νέα ή ήδη υπάρχουσα ταυτότητα Apple ID, μπορούν να επιλέξουν την «PayPal» ως μέθοδο πληρωμής από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους στις προαναφερθείσες εφαρμογές και υπηρεσίες. Μόλις επιλεχθεί η PayPal και γίνει η εισαγωγή των στοιχείων του λογαριασμού, προκειμένου να γίνει η σύνδεση, όλες οι μελλοντικές συναλλαγές με το Apple ID του πελάτη θα χρεώνονται αυτομάτως στον PayPal λογαριασμό του. Αφορά, μεταξύ άλλων, αγορές εφαρμογών, μουσικών κομματιών, κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και βιβλίων, καθώς και οι συνδρομές Apple Music και ο χώρος αποθήκευσης iCloud. Η νέα αυτή δυνατότητα πληρωμής επιτρέπει απλές αγορές από όλες τις συσκευές Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, Apple TV και Apple Watch.

Η προσθήκη της PayPal δίνει μία νέα ασφαλή και εύκολη εναλλακτική στους Έλληνες χρήστες, οι οποίοι μέχρι πρότινος μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά και μόνο πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες για τις ψηφιακές αγορές αγαθών του οικοσυστήματος της Apple.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για το πως να ρυθμίσετε την επιλογή της PayPal, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε το link.

*Στις αγορές όπου είναι διαθέσιμη η εφαρμογή iBooks

paypal-apple-2.png
paypal-apple-1.png

[via] . [via]
(Sent from Nexus 6P)

Τώρα για αγορές από play store, μικρή η διαφορά να χρησιμοποιήσεις κάρτα απευθείας μέσω της Apple, ή το paypal. Απλά καλό είναι που υπάρχει πλέον και αυτή η επιλογή.

Εχει τρεις μερες που προσπαθω να κανω καποιες αγορες από ebay και δεν μπορω να χρησιμοποιήσω για αυτές το paypal.
Επιλεγω αυτόν τον τρόπο πληρωμης βαζω το Password μου και περιμένω , περιμενω περιμενω χωρις να μπορω να μπω στον λογαριασμό μου ώστε να κανω στο τελος επιβεβαίωση της αγορας.
Κατά τα αλλα στο account μου στο PayPal μπαινω κανονικα και σημερα μάλιστα έστειλα χρηματα χωρις προβλημα όπως και να κανω αγορες από αλλα web stores.
Εχει συμβει σε κανεναν;

Απο amazon παντως μια χαρα δουλευει - προχθες πληρωσα και ειχα και refund σε δυο μερες!

Μονο απο Ebay στο κανει?
Δοκιμασε να "καθαρισεις" τον browser σου.
Ναι μόνο στο eBay και δοκίμασα εκτός από Mozilla που χρησιμοποιώ καθημερινά τον chrome και το edge.
Μια από τα ίδια

Το ίδιο πρόβλημα έχω εδώ και καιρό Ανδρέα, χρειαζόταν 2 η 3 προσπάθειες, σήμερα όμως δεν μπόρεσα να συνδεθώ. Έχει συζητηθεί και στο myphone το θέμα άρα είναι γενικό.

Re: Απάντηση: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

εχουν μεινει σε εκκρεμοτητα καποια πραγματα.
στο Photo id του εχω δωσει ταυτοτητα,διπλωμα,φωτογραφια.διαβατηριο δεν εχω και του το εγραψα.παραυτα παραμενει resolve.

στο Check your Primary Email for More Information δεν εχω καταλαβει τι εγγραφα ζηταει.email δεν βλεπω να εχει στειλει.

Please provide the documents requested below. We'll review your account status after we receive the information we've requested.
Check email for additional requirements

Your documents need to be valid and legible.
The submitted information on the documents must correspond with the information on your PayPal account.
Documents can't be older than 6 months.
We will handle your information in accordance with our privacy policy.

και το τελευταιο Confirm Identity το οποιο οταν παταω resolve μου βγαζει σφαλμα.

Confirmation attempt failed
Try again if you're having problems with the confirmation process.

α καλα..!!καταλαβα...:BDGBGDB55:
μου εχουν σπασει τα νευρα οι ανθρωποι.τα ιμειλ τους ειναι τυποποιημενα και ακρη δεν βρισκω.
εχω ηδη ανοιξει απλα επειδη εχω μια καρτα περιμενω μηπως και τα καταφερω με αυτον.
στην χειροτερη των περιπτωσεων,θα βαλω μια προπληρωμενη και εναν αλλο λογαριασμο να τελειωνουμε.

εβγαλα μια προπληρωμενη,παω να την περασω στον καινουργιο λογαριασμο Paypal και μου λεει οτι αυτη η καρτα δεν γινεται αποδεκτη..!!
τους στελνω παλι email να κλεισουν τον παλιο λογαριασμο ωστε να αποδεσμευτει η χρεωστικη μου να τελειωνουμε.
μου απαντησαν σημερα και λενε οτι ο λογαριασμος εχει κλεισει.
οντως εχω πρoσβασει μεχρι καποιο σημειο αλλα εαν παω να κανω καποια κινηση με πεταει σε σελιδα που λεει οτι αυτος ο λογαριασμος ειναι ανενεργος.
ωραια λεω θα αποδεσμευτηκαν και οι καρτες.μπουρδες..με το που κανω add στον καινουργιο λογαριασμο Paypal την χρεωστικη,μου λεει οτι η καρτα αυτη χρησιμοποιειται σε αλλον λογαριασμο.
παω ebay που με ενδιαφερει και μια αγορα αμεσα.μου βγαζει προβλημα με Paypal και εκει βεβαια.
παω στον λογαριασμο μου στο ebay και παω κατω στον διακοπτη που λεει Become verified.
με πεταει σε μια αλλη σελιδα να κανω add καρτα.
περναω την προ-πληρωμενη και την δεχεται..!!
παω στον καινουργιο λογαριασμο Paypal και την προπληρωμενη που πριν δεν περναγε κατευθειαν απο το Paypal την εχει περασει μεσω ebay...τρελα!!!
εν`τω μεταξυ μεχρι να δω που θα καταληξουμε δεν βαζω λεφτα ακομα στην προπληρωμενη γιατι εαν κατι δεν παει καλα δεν μπορω να τραβηξω πισω τα λεφτα.
παρανοια για μια αγορα γιατι δεν μπορω να συννενοηθω με το Payapal..

Είναι λογικό να μου ζητά για λόγους ασφαλείας να δώσω φωτογραφίες της ταυτοτητας μου η του διπλώματος οδήγησης ;
Το κοιτάζω με αμηχανία.
Προς το παρόν δεν έχω κάποιο πρόβλημα και οι συναλλαγές μου προχωρούν κανονικά αλλά στο μέλλον δεν γνωρίζω αν θα μπλοκάρει επειδή δεν έχω δώσει αυτά που μου ζητά.
Να σημειώσω πως ο λογαριασμός μου είναι αρχαίος.
Έχει μπει κάνεις στην διαδικασία να δώσει αυτά τα στοιχεία;
Ζητείται για όλους τους χρήστες της υπηρεσίας ή μονο αν συντρέχει κάποιος λόγος;

Ακόμα και για πιστοποίηση τραπεζικού λογαριασμού πάντως (που έκανα πολύ πρόσφατα), δεν μου έχει ζητήσει τέτοια στοιχεία...

Ανδρεα
Μην στειλεις τιποτα, μονον ημεηλ στην paypal, γιατι μαλλον ειναι fake το "δικο" τους. Ενα παρομοιο μου ειχαν στειλει επιτηδειοι που το FBI (με μεηλ δικο μου στην paypal κι αυτοι στο fbi) ανκαλυψε οτι ηταν ...Νιγηριανοι!