Re: Απάντηση: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)
εχουν μεινει σε εκκρεμοτητα καποια πραγματα.
στο Photo id του εχω δωσει ταυτοτητα,διπλωμα,φωτογραφια.διαβατηριο δεν εχω και του το εγραψα.παραυτα παραμενει resolve.
στο Check your Primary Email for More Information δεν εχω καταλαβει τι εγγραφα ζηταει.email δεν βλεπω να εχει στειλει.
Please provide the documents requested below. We'll review your account status after we receive the information we've requested.
Check email for additional requirements
Your documents need to be valid and legible.
The submitted information on the documents must correspond with the information on your PayPal account.
Documents can't be older than 6 months.
We will handle your information in accordance with our privacy policy.
και το τελευταιο Confirm Identity το οποιο οταν παταω resolve μου βγαζει σφαλμα.
Confirmation attempt failed
Try again if you're having problems with the confirmation process.
α καλα..!!καταλαβα...:BDGBGDB55:
μου εχουν σπασει τα νευρα οι ανθρωποι.τα ιμειλ τους ειναι τυποποιημενα και ακρη δεν βρισκω.
εχω ηδη ανοιξει απλα επειδη εχω μια καρτα περιμενω μηπως και τα καταφερω με αυτον.
στην χειροτερη των περιπτωσεων,θα βαλω μια προπληρωμενη και εναν αλλο λογαριασμο να τελειωνουμε.
εβγαλα μια προπληρωμενη,παω να την περασω στον καινουργιο λογαριασμο Paypal και μου λεει οτι αυτη η καρτα δεν γινεται αποδεκτη..!!
τους στελνω παλι email να κλεισουν τον παλιο λογαριασμο ωστε να αποδεσμευτει η χρεωστικη μου να τελειωνουμε.
μου απαντησαν σημερα και λενε οτι ο λογαριασμος εχει κλεισει.
οντως εχω πρoσβασει μεχρι καποιο σημειο αλλα εαν παω να κανω καποια κινηση με πεταει σε σελιδα που λεει οτι αυτος ο λογαριασμος ειναι ανενεργος.
ωραια λεω θα αποδεσμευτηκαν και οι καρτες.μπουρδες..με το που κανω add στον καινουργιο λογαριασμο Paypal την χρεωστικη,μου λεει οτι η καρτα αυτη χρησιμοποιειται σε αλλον λογαριασμο.
παω ebay που με ενδιαφερει και μια αγορα αμεσα.μου βγαζει προβλημα με Paypal και εκει βεβαια.
παω στον λογαριασμο μου στο ebay και παω κατω στον διακοπτη που λεει
Become verified.
με πεταει σε μια αλλη σελιδα να κανω add καρτα.
περναω την προ-πληρωμενη και την δεχεται..!!
παω στον καινουργιο λογαριασμο Paypal και την προπληρωμενη που πριν δεν περναγε κατευθειαν απο το Paypal την εχει περασει μεσω ebay...τρελα!!!
εν`τω μεταξυ μεχρι να δω που θα καταληξουμε δεν βαζω λεφτα ακομα στην προπληρωμενη γιατι εαν κατι δεν παει καλα δεν μπορω να τραβηξω πισω τα λεφτα.
παρανοια για μια αγορα γιατι δεν μπορω να συννενοηθω με το Payapal..