PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Θεμελιώδης αρχή της αγοράς, όταν η ζήτηση υπερισχύει της προσφοράς τότε οι τιμές παίρνουν την ανιούσα, είναι απολύτως λογικό. Δεν απελευθέρωσαν τίποτα, μόνο μεγάλες και σημαντικές εισαγωγές, Γερμανός στα κινητά π.χ

γλυκοκοιτάζουμε το G4 βλέπω...μάαστα.. :twoguns:
Καλα για το lg g4 δεν παιρνω και ορκο οτι φταιει μονο το καπιταλ κοντρολ.
Και στο εξωτερικο που το κοιταξα εχει ανεβει πλεον η τιμη του απο τα 460 που ειχε καποτε.

Υπαρχει καποια πληροφορια/δηλωση της κυβερνησης τι προκειται να πραξει με τις αγορες εξωτερικου με καρτες (χρεωστικες/πιστωτικες) βρε παιδια. ? Θα παει μακρια η βαλιτσα. ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Καλα για το lg g4 δεν παιρνω και ορκο οτι φταιει μονο το καπιταλ κοντρολ.
Και στο εξωτερικο που το κοιταξα εχει ανεβει πλεον η τιμη του απο τα 460 που ειχε καποτε.

Υπαρχει καποια πληροφορια/δηλωση της κυβερνησης τι προκειται να πραξει με τις αγορες εξωτερικου με καρτες (χρεωστικες/πιστωτικες) βρε παιδια. ? Θα παει μακρια η βαλιτσα. ?

Δεν γνωρίζω (μάλλον θα πάει..) άλλα όποιος ανοίξει κέντρο απεξάρτησης διαδικτυακού shopping therapy θα χεστεί στα τάλαρα...αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. :flipout:

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Τελευταίως η western union κάνει πολλές διαφημίσεις στα κανάλια και δεν πιστεύω πως τις κάνει άδικα.
Μήπως τελικά έχει ανοίξει αυτός ο τρόπος μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό;

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Τελευταίως η western union κάνει πολλές διαφημίσεις στα κανάλια και δεν πιστεύω πως τις κάνει άδικα.

Αναφέρουν μόνο εισαγωγή χρημάτων. Σαν να ήταν το πρόβλημα οι απλήρωτες εξαγωγές...

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Προχτες ρωτησα στο ταχυδρομειο και μου απαντησαν αρνητικα.

Έχω φίλο στο εξωτερικό και θα του ζητήσω να μου βάλει στο λογαρισμό μου Paypal ένα 50ρικο για να μπορώ να κάνω τίποτα μικροαγορές. Πώς μπορώ να ρυθμίσω να μείνουν στο balance και να μην πάνε κατευθείαν πίστωση στη συνδεδεμένη μου πιστωτική (γιατί τότε...τζίφος...); Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο paypal που δεν μπορώ να βρώ;
Στο παρελθόν όταν μου είχε γίνει refund τα χρήματα μπήκαν κατευθείαν στην πιστωτική...

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Νομίζω ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να αποσυνδέσεις την πιστωτική για να είσαι σίγουρος.
Εγώ αυτό είχα κάνει και μετά ως primary έβαλα το balance μου και αφού ξανασύνδεσα την πιστωτική, ότι incomes, έρχεται στο balance και όχι στην κάρτα

εγώ καλού κακού αποσύνδεσα την κάρτα και είμαι στη συνενόηση με τον κολλητό...

Χθες έστειλα κάποια λεφτά σε έναν φίλο και για σιγουριά του έστειλα πρώτα 1 ευρώ και όταν μου είπε ότι πήγε στο balance, τότε του έστειλα τα υπόλοιπα
Είναι κι αυτός ένας τρόπος

Αν παρατηρήσετε τις τιμές στα σκρουτζομάγαζα (π.χ. Kaizer), θα δείτε ότι οι τιμές μειώνονται σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα...

Ευελπιστώ ότι οι τιμές θα επανέλθουν στην προ-CC εποχή το Σεπτέμβρη.

Αν παρατηρήσετε τις τιμές στα σκρουτζομάγαζα (π.χ. Kaizer), θα δείτε ότι οι τιμές μειώνονται σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα...

Ευελπιστώ ότι οι τιμές θα επανέλθουν στην προ-CC εποχή το Σεπτέμβρη.

Είσαι πολύ αισιόδοξος...

Κοίταξε. Το ότι κατεβαίνουν οι τιμές είναι αισιόδοξο.

Αυτό σημαίνει ότι θέλουν να πουλήσουν (και αυτό ακόμη δε συμβαίνει όπως το περίμεναν).

Το Kaizer π.χ. μείωσε την τιμή του LG G3 κατά 1% μέσα σε 3 μέρες.

εγώ καλού κακού αποσύνδεσα την κάρτα και είμαι στη συνενόηση με τον κολλητό...

Δεν χρειαζοταν. Κι εγω εχω 2 καρτες δηλωμενες και χτες εκανα accept τα 100 ευρω που μου εβαλε φιλος απο γερμανια. Εμειναν κανονικα στο balance

Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι άλλα μόλις έκανα όλες τις αγορές που ειχα στο καλάθι του eBay ,περίπου 50 ευρω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης ένα φτηνό smartwatch από κινα ,επίσης πέρασε απο το PayPal.

Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι άλλα μόλις έκανα όλες τις αγορές που ειχα στο καλάθι του eBay ,περίπου 50 ευρω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης ένα φτηνό smartwatch από κινα ,επίσης πέρασε απο το PayPal.

Με ποια κάρτα/τράπεζα ?

Πιστωτική American express της alpha,είχε ξαναδουλεψει τελη Ιούλιου,για μια μέρα,όπως και του kosh.

Μια μικρη συνδρομη μηνιαια που ειχα εδω και πολυ καιρο μεσω paypal ξαφνκα μπλοκαρε .

Μπηκα κανονικα paypal και την ξαναεκανα κανονικα χωρις προβλημα.